Η Οκλαχόμα απαγορεύει την ατζέντα του WEF από την Πολιτεία: «Παγκοσμιοποιοί πολιτικοί θα διωχθούν»

 

Ο κυβερνήτης της Οκλαχόμα Κέβιν Στιτ

υπέγραψε νέο νόμο την Τετάρτη που απαγορεύει σε παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις όπως το WEF, ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ να προωθήσουν την ατζέντα τους στην Πολιτεία.

Το νομοσχέδιο 426 θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως και καθιστά παράνομο για το WEF και οποιοδήποτε από τα στελέχη του να προωθήσουν την παγκοσμιοποιητική τους ατζέντα στην Οκλαχόμα.

 

  Ο γερουσιαστής Μάικλ Μπέργκστρομ διευκρίνισε ότι το νομοσχέδιο δεν εμποδίζει το κράτος να ακολουθεί τις συστάσεις των τριών οργανισμών, αλλά ότι δεν θα «δεσμεύεται από τις επιταγές τους, τις εντολές τους».

 

 Είπε ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το κράτος, αναφέροντας ως παράδειγμα τον COVID-19.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας πανδημίας, πήραμε τις δικές μας αποφάσεις», είπε ο Μπέργκστρομ. «Υπήρξαν συστάσεις που κατέληξαν και συνειδητοποιήσαμε ότι μερικές από αυτές… δεν ήταν ιδιαίτερα καλές συστάσεις και αποφασίσαμε να κάνουμε τα πράγματα με τον τρόπο της Οκλαχόμα».

Ο Μπέργκστρομ δήλωσε ότι εάν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνάψει συμφωνία με τον ΠΟΥ που αντίκειται στους συνταγματικούς νόμους της Οκλαχόμα, η πολιτεία δεν θα ήταν υποχρεωμένη να συμμορφωθεί. Ωστόσο, η ρήτρα υπεροχής του Συντάγματος των ΗΠΑ ορίζει ότι ο ομοσπονδιακός νόμος γενικά υπερισχύει του νόμου του κράτους.

Επομένως μπορούμε να πούμε πως άλλη μια Πολιτεία των ΗΠΑ προστίθεται σε αυτές που εναντιώνονται στην πολιτική του Μπάιντεν και της παρέας του και αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί… Θυμάστε τι έγινε με το Τέξας και τους λαθρομετανάστες… Θυμάστε την αντίδραση του και τη βοήθεια που ήρθε και από άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ.. Πως κινητοποιήθηκαν οι εθνοφρουρές αρκετών Πολιτειών…

Και θεωρούμε πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Έρχονται εντυπωσιακά γεγονότα και εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ειδικά τώρα που είμαστε ένα τσακ από τις εκλογές τους…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Ιουνίου, 2024 09:26

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ
    Η Π Α.
    ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ
    ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ....
    ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΕΠ'ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ , ΕΠΊΤΗΔΕΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ.
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.
    ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις