ΝΤΡΟΠΗ.....Το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίζει συνεύρεση την απόπειρα βιασμού της 11χρονης από το 37χρονο κάθαρμα στην Ηλεία

 

Θα έπρεπε να

ντρέπονται όλοι. Από τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ  ως και το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη. Ο Χρυσοχοΐδης δεν ντρέπεται; Να “συνευρεθεί μαζί της;” Είναι “συνεύρεση” σε δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ η απόπειρα βιασμού; Ντροπή σε όλους εκεί πάνω!

Η ανακοίνωση:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, χθες 10-6-2024 τα ξημερώματα, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η εξαφάνιση της 11χρονης από την περιοχή της Μυρτιάς Ηλείας, όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 09-06-2024 το βράδυ

2024, το βράδυ, στη Μυρτιά Ηλείας, παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη και την μετέφερε σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας, για να συνευρεθεί μαζί της.

Όταν η 11χρονη αρνήθηκε στον κατηγορούμενο τη συνεύρεση, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα την ανθρωποκτονία της ανήλικης. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για απόσταση περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης παιδιού στην ίδια περιοχή (Μυρτιά Ηλείας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης της ανθρωποκτονίας.

Σχόλια

  1. Στην εν λόγω διατύπωση η λέξη συνεύρεση είναι σωστά τοποθετημένη
    Δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν εναλλακτική λύση ει μη μόνον το ερωτική πράξη
    Ίσως πάλι το αρνήθηκε να υποκύψει να ήταν κατάλληλο σε άλλη περίφραση όμως εντεταγμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις