Ο μυστικός πόλεμος εντείνεται εν αναμονή της οικονομικής εκδήλωσης του μαύρου κύκνου


 Η μυστική μάχη για τον πλανήτη Γη εντείνεται καθώς τα λευκά καπέλα και οι εναπομείναντες σατανιστές αγωνίζονται για τον έλεγχο μιας επερχόμενης οικονομικής εκδήλωσης του μαύρου κύκνου. Πηγές λευκών καπέλων της Ασιατικής Μυστικής Εταιρείας και των δυτικών στρατιωτικών/πληροφοριακών υπηρεσιών λένε ότι κανένα νέο σύστημα δεν θα είναι δυνατό μέχρι να απομακρυνθούν οι σατανιστές πίσω από το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν. Οι σατανιστές από την πλευρά τους προσπαθούν τόσο να δολοφονήσουν τους αντιπάλους τους όσο και να καλύψουν την επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού τους συστήματος με δωροδοκίες.

Ανεξάρτητα από αυτό, τα στοιχεία για μια επερχόμενη οικονομική ανωμαλία είναι συντριπτικά. Πρώτα απ 'όλα, από την περασμένη Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024, η Σαουδική Αραβία τερμάτισε την 50χρονη συμφωνία πετρελαίου-δολαρίου. Αυτή η συμφωνία ήρθε αφότου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον αφαίρεσε το δολάριο ΗΠΑ από τον κανόνα του χρυσού το 1971 και ανάγκασε τον υπόλοιπο κόσμο να αγοράσει δολάρια ΗΠΑ.

 

 Τώρα η Σαουδική Αραβία έχει ενταχθεί σε ένα έργο ψηφιακών νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας που κυριαρχείται από την Κίνα, χρησιμοποιώντας τον κώδικα πάνω στον οποίο βασίζεται το e-yuan της Κίνας.

 https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05/

 Αυτό σημαίνει ότι η αμερικανική εταιρεία έχασε έναν αγώνα εξουσίας στη Σαουδική Αραβία που οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον δέκα πρίγκιπες. Η πυραυλική επίθεση που ακρωτηρίασε το USS Eisenhower συνέβαλε επίσης στην απώλεια του ελέγχου της εταιρείας στην αγορά πετρελαίου. Οι δυνάμεις των Χούτι πίσω από την επίθεση λένε ότι «Η άνευ προηγουμένου στόχευση από τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης σηματοδοτεί το τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής κυριαρχίας στις θάλασσες, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική γεωπολιτική πτώση για την αμερικανική «αυτοκρατορία».

 https://english.almasirah.net.ye/post/40374/US-Fails-to-Hide-the-Slap-Yemen-s-Attack-on-the-Eisenhower-Echoes-Worldwide

 Σε ένδειξη ότι οι Ρώσοι μπορεί να εμπλέκονται, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι «η Ρωσία μπορεί να προμηθεύσει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε χώρες που μπορούν να χτυπήσουν ευαίσθητους στόχους εκείνων των χωρών που προμηθεύουν τέτοια όπλα στην Ουκρανία».

 https://pravda-en.com/world/2024/06/05/557008.html?ysclid=lx35devny1788040743

 Η Ρωσία έστειλε επίσης πυρηνικά υποβρύχια και πλοία στην Κούβα. Οι ρωσικές πηγές της FSB εξηγούν «Η πλειοψηφία του ρωσικού λαού θέλει να συγκρατήσει τις ΗΠΑ επαναλαμβάνοντας την κουβανική πυραυλική κρίση».

Αμέσως μετά, ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε μια ανατροπή 180 μοιρών και είπε «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν την ιδέα χρήσης αμερικανικών όπλων για χτυπήματα κατά της Μόσχας ή του Κρεμλίνου».

 https://tass.com/world/1799711

 Η Ρωσία έστειλε επίσης πυρηνικά υποβρύχια και πλοία στην Κούβα. Οι ρωσικές πηγές της FSB εξηγούν «Η πλειοψηφία του ρωσικού λαού θέλει να συγκρατήσει τις ΗΠΑ επαναλαμβάνοντας την κουβανική πυραυλική κρίση».

Αμέσως μετά, ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε μια ανατροπή 180 μοιρών και είπε «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν υποστηρίζουν την ιδέα χρήσης αμερικανικών όπλων για χτυπήματα κατά της Μόσχας ή του Κρεμλίνου».

 https://www.supremecourt.gov/opinions/23pdf/22-529_1b7d.pdf

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τράπεζες των ΗΠΑ που συνδέονται με το FRB έκλεισαν 79 υποκαταστήματα σε μόλις έξι εβδομάδες, φτάνοντας το σύνολο μέχρι στιγμής για το 2024 πάνω από 400.

Η πτώση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και της αμερικανικής εταιρείας της είναι ο λόγος που έχει ενταθεί ο μυστικός πόλεμος για το τι να το αντικαταστήσει.

Μια φατρία είναι η ομάδα GESARA της οποίας τα σχέδια είναι, όπως αναφέρει ο David Wilcock στο κανάλι του στο Telegram, ως εξής:

Η GESARA (Παγκόσμιος νόμος για την σταθεροποίηση και την ανάκαμψη της οικονομίας) ψηφίστηκε για να εφαρμοστεί και από τα 209 κυρίαρχα έθνη του κόσμου, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη Συμφωνία του Παρισιού του 2015 για την Κλιματική Αλλαγή, ξεκινώντας από την αποκατεστημένη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωστή ως NESARA (Εθνική Οικονομική Σταθεροποίηση). και νόμος ανάκαμψης).



Η NESARA ακυρώνει όλες τις πιστωτικές κάρτες, τα στεγαστικά και άλλα τραπεζικά χρέη λόγω παράνομων τραπεζικών και κρατικών δραστηριοτήτων. Πολλοί το αναφέρουν ως «ιωβηλαίο» ή πλήρη διαγραφή του χρέους. Καταργεί τους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος στις Η.Π.Α. Δημιουργεί κατ' αποκοπή συντελεστή 17% για μη ουσιώδη νέα στοιχεία μόνο έσοδα από φόρους επί των πωλήσεων για την κυβέρνηση… Καταργεί την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS), με υπαλλήλους της IRS θα μεταφερθούν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ…. Επαναφέρει το Συνταγματικό Δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και νομικά ζητήματα στη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Επανεκπαιδεύει όλους τους δικαστές και τους δικηγόρους στο Συνταγματικό Δίκαιο. Απομακρύνει όλους τους σκοτεινούς πράκτορες, τους διαχειριστές και όλα τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ από τις θέσεις τους λόγω των συνεχών αντισυνταγματικών ενεργειών τους.



Ωστόσο, πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ένα «Σημείωμα των ΗΠΑ Rainbow που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει για την οικονομία των ΗΠΑ για να καβαλήσει την καταιγίδα του τέλους του δολαρίου ΗΠΑ. Υποστηρίζεται από χρυσό και περιουσιακά στοιχεία που κατασχέθηκαν από διακινητές σεξουαλικών παιδιών, όπως το Βατικανό και ευρωπαίοι βασιλιάδες και βρετανοί βασιλιάδες των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία κατασχέθηκαν. Υποστηρίζεται επίσης από τον χρυσό και τον χρυσό της Ταϊβάν που δανείστηκε από τους Κινέζους Πρεσβύτερους των Φιλιππίνων που κατέχουν το 90% του παγκόσμιου χρυσού για να έχουν ένα Ιωβηλαίο και να εξοφλήσουν τα χρέη σε όλο τον κόσμο».

Εν τω μεταξύ, οι ελεγκτές BIS του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος λένε «Περίπου 135 χώρες και νομισματικές ενώσεις, που αντιπροσωπεύουν το 98% του παγκόσμιου ΑΕΠ, εξερευνούν ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας ή CBDC».

 https://www.reuters.com/technology/saudi-arabia-joins-bis-led-central-bank-digital-currency-trial-2024-06-05/

 Ο επικεφαλής της MI6 από την πλευρά του λέει ότι το σχέδιο είναι να ενωθούν όλα τα νομίσματα FIAT και Crypto σε μια ενιαία ασφαλή ηλεκτρονική μονάδα χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών και στη συνέχεια απλώς να υποστηρίξουν όλα τα διάφορα υπόλοιπα έναντι της νέας μονάδας. Παρόμοια με όταν δημιουργήθηκε το EURO. Το νέο νόμισμα ονομάζεται The Sovereign».

Ιάπωνες δεξιοί κοντά στον Αυτοκράτορα προσθέτουν ότι με αυτό το σύστημα όλα τα τρέχοντα κρυπτονομίσματα θα εξαλειφθούν από την ύπαρξη.

Η Εταιρεία White Dragon και οι σύμμαχοί της από την πλευρά τους θέλουν να επιστρέψουν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος στους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού και στους δημόσιους υπαλλήλους τους.

Οι σατανιστές κάνουν και τη δική τους κίνηση. Θυμάστε πώς εγκατέστησαν το "King Charles" 6 μήνες, 6 εβδομάδες και 6 ημέρες μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ; Τώρα ξέρουμε γιατί....

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις