Ενδυναμώνοντας την Ευρώπη του πατριωτισμού, η Δεξιά παίρνει τα ηνία

 Πρώτη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από αύριο η Δεξιά

Αύριο, η Δεξιά αναμένεται

να αναδειχθεί ως η πρώτη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποδεικνύοντας ότι η Ευρωπαίοι πολίτες στρέφονται προς τις παραδοσιακές αξίες, απορρίπτουν την άλωση της Ευρώπης από τις ορδές των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών, καταψηφίζουν την συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία και επιζητούν επιστροφή στην ενεργειακή ασφάλεια που είχαν ως δεδομένη πριν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας,

Επίσης οι ψηφοφόροι αναζητούν ηγέτες που προωθούν την ασφάλεια, την ταυτότητα και την ελευθερία, απορρίπτοντας τις αποτυχημένες πολιτικές των αριστερών και φιλελεύθερων κομμάτων.

Τα δεδομένα των τελευταίων δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η Δεξιά κερδίζει έδαφος και γίνεται η κυρίαρχη δύναμη στην Ευρώπη, βγάζοντας εκτός «εξίσωσης» τα κεντροαριστερά κόμματα.

Στην Ιταλία, το κόμμα «Αδελφοί της Ιταλίας» υπό την ηγεσία της Τζόρτζια Μελόνι, αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την εκπροσώπησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Μελόνι, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ιταλών με την πατριωτική της ρητορική και την αντίθεση στη μαζική μετανάστευση.

Οι δημοσκοπήσεις δίνουν στο κόμμα της πάνω από 30% της ψήφου, καθιστώντας το κυρίαρχο στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Στη Γαλλία, το Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen είναι έτοιμο να κερδίσει τη μάχη έναντι του κόμματος του Εμμανουέλ Μακρόν.

Με την αυξανόμενη αποδοχή της και την αντίσταση της πολιτικής της στον ευρωπαϊσμό και την παγκοσμιοποίηση, η Le Pen δείχνει ότι η Δεξιά μπορεί να επικρατήσει σε μια από τις πιο κρίσιμες χώρες της Ευρώπης.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το Εθνικό Μέτωπο να προηγείται με πάνω από 25% της ψήφου.

Στην Πολωνία, το κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS) αναμένεται να κάνει δυναμική επάνοδο μετά την απώλεια της εξουσίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με την αντι-μεταναστευτική πολιτική του και την έμφαση στις παραδοσιακές αξίες, το PiS παραμένει αγαπητό σε μεγάλο μέρος του πολωνικού λαού, συγκεντρώνοντας πάνω από 35% των προτιμήσεων στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Στη Σλοβακία, η πατριωτική παράταξη SMER-SD του Ρόμπερτ Φίτσο είναι έτοιμη να επικρατήσει εν μέσω ταραχών που περιελάμβαναν ακόμη και απόπειρα δολοφονίας του πρωθυπουργού.

Οι Σλοβάκοι δείχνουν να στηρίζουν πολιτικές που υπερασπίζονται την εθνική τους ταυτότητα και την ασφάλεια, με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν στη δεξιά πάνω από 20% της ψήφου.

Στην Ουγγαρία, ο Βίκτορ Όρμπαν και το κόμμα Fidesz συνεχίζουν να είναι κυρίαρχοι, προβάλλοντας πολιτικές κατά της μετανάστευσης και υπέρ της εθνικής κυριαρχίας.

Ο Όρμπαν αποτελεί πρότυπο για πολλούς δεξιούς ηγέτες στην Ευρώπη και το κόμμα του αναμένεται να κερδίσει πάνω από 50% των ψήφων.

Στη Σουηδία, τα δεξιά κόμματα όπως το SD, αναμένεται να αυξήσουν την επιρροή τους, με τον πατριωτισμό και την ανησυχία για τη μετανάστευση να κυριαρχούν στην πολιτική ατζέντα.

Οι Σουηδοί δείχνουν να στρέφονται προς πολιτικές που προστατεύουν την εθνική τους ταυτότητα, με τα δεξιά κόμματα να συγκεντρώνουν πάνω από 30% των ψήφων.

Στην Ολλανδία, το κόμμα του Γκερτ Βίλντερς, PVV, έχει σημειώσει άνοδο, με τους πολίτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες σχετικά με τη μετανάστευση και την ασφάλεια.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα δεξιά κόμματα θα κατακτήσουν πάνω από 20% των ψήφων, καθιστώντας τα σημαντικούς παίκτες στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Στην Αυστρία, το Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) υπό την ηγεσία του Χέρμπερτ Κίκλ συνεχίζει να κερδίζει έδαφος.

Με έμφαση στην προστασία των εθνικών συμφερόντων και την αντίθεση στη μαζική μετανάστευση, το FPÖ αναμένεται να κερδίσει πάνω από 25% των ψήφων στις ευρωεκλογές.

Στη Γερμανία, το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) καταγράφει σημαντική άνοδο, με τις δημοσκοπήσεις να του δίνουν ποσοστά πάνω από 20%.

Με πολιτικές κατά της μετανάστευσης και υπέρ της εθνικής κυριαρχίας, το AfD αποτελεί τη νέα δύναμη στην πολιτική σκηνή της Γερμανίας.

Αυτές οι εκλογές δείχνουν ότι η Δεξιά επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής.

Το ότι θα αναγκαστεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να συνεργαστεί με Σοσιαλδημοκράτες και Πρασίνους για να διατηρήσει την ύπαρξή του θα κοστίσει πολύ ακριβά, ιδίως μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει πως διαθέτει τις αρετές της Δεξιάς που οι πολίτες ψάχνουν.

Με μια ισχυρή εντολή από τους πολίτες, οι δεξιές παρατάξεις είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τις πατρίδες τους και να επαναφέρουν την εθνική κυριαρχία και τις παραδοσιακές αξίες στο επίκεντρο της πολιτικής δράσης. 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΣΑΛΒΙΝΙ, ΛΕΠΕΝ, ΜΕΛΟΝΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΠ....

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ...

    ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ...
    .
    Ο ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ...
    .
    π.χ.
    .
    ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    23 Νοεμβρίου, 2023

    Geert Wilders, ο «εθνικιστής» Ολλανδός είναι εβραϊκής καταγωγής.

    https://attikanea.info/%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84/
    .
    κ.α.πολ.... ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΟΥΣ._
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις