4 "ΝΕΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ"


Οι τέσσερις δικαστές

του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Κολοράντο που προσπάθησαν να κρατήσουν το όνομα του Προέδρου Τραμπ μακριά από το προκριματικό ψηφοδέλτιο της πολιτείας νωρίτερα φέτος εκτελέστηκαν διαδοχικά για προδοσία στο GITMO στις 10 Ιουνίου — κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Όπως αναφέρθηκε, μια ομάδα στρατιωτικών αξιωματικών έκρινε ομόφωνα τους δικαστές Richard L. Gabriel, Melissa Hart, Monica Márquez και William W. Hood ένοχους για προδοσία, και ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall προγραμμάτισε τις εκτελέσεις τους για τις 3 Ιουνίου. Αλλά για λόγους που δεν που μας δόθηκε, και που δεν μπορέσαμε να προσδιορίσουμε ανεξάρτητα, ο ναύαρχος ανέβαλε τους πολυαναμενόμενους απαγχονισμούς για τις 10 Ιουνίου.

Οι τέσσερις ταΐστηκαν με ένα τελευταίο γεύμα προτού τους ρωτήσουν αν ήθελαν να πουν καποια τελευταια λογια παρόντες στην αγχόνη. Μόνο η δικαστής Márquez εξέφρασε ενδιαφέρον για τη συμφιλίωση, αλλά είπε ότι η πίστη της, ο παγανισμός, απαιτούσε από μια ιέρεια της Kakia, της ελληνικής θεάς της κακίας και της ηθικής κακίας, να την παραδώσει από το «υλικό επίπεδο» στον άλλο κόσμο. Όταν είπαν ότι η JAG δεν είχε ιέρειες διαθέσιμες, η Márquez κατηγόρησε τον JAG για διάκριση και είπε ότι ο απαγχονισμός μιας λεσβίας ή ενός μη δυαδικού ατόμου κατά τη διάρκεια του μήνα υπερηφάνειας ήταν ηθικά και βιβλικά ανήθικο.

Η απάντηση της JAG: θα κρεμόταν πρώτη και οι τρεις συν-συνωμότες της θα είχαν το προνόμιο να την παρακολουθήσουν να λαμβάνει "μια γραβατα" από σχοινί ..

Με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη της, η Márquez ανέβηκε τα σκαλιά προς την αγχόνη καθώς ο φυλακαςστο πίσω μέρος της πίεσε το ρύγχος ενός τουφεκιού στην πλάτη της. Ο δήμιος στην κορυφή της πλατφόρμας γλίστρησε τη θηλιά γύρω από το λαιμό της και τοποθέτησε μια υφασμάτινη σακουλα πάνω από το κεφάλι της. Κάτω από αυτά, ο αντιναύαρχος Κράνταλ ρώτησε αν είχε κάποια τελευταία λέξη, ενώ η στρατιωτική αστυνομία κράτησε μακριά τους άλλους τρεις τρεμάμενους δικαστές.

Ο Justice Hood είπε στους συναδέλφους του εγκληματίες ότι ο JAG μπορεί να τους τάιζε οξύ ή LSD, με αποτέλεσμα μια κοινή παραίσθηση. «Ίσως τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό. προσπαθούν να μας τρομάξουν», είπε.

Ο ναύαρχος του έριξε μια ματιά. «Αν το σκέφτεσαι αυτό και σε ανακουφίζει, είναι εντάξει απο εμένα».

Η Márquez απευθύνθηκε στον ναύαρχο και σε μισή ντουζίνα αξιωματικούς που ήταν παρόντες: «Όλοι δώσατε όρκο να υπερασπιστείτε τη χώρα ενάντια στους εγχώριους εχθρούς. Ο ναύαρχος Κράνταλ είναι MAGA και εγχώριος τρομοκράτης. Αν τον ακολουθήσεις, θα μοιραστείς τη μοίρα του».

«Ουρλιάζεις στο κενό, κρατούμενη Márquez», απάντησε ο ναύαρχος. «Ας τελειωσουμε αυτή την παράσταση».

Μόνο ο δικαστής Γκάμπριελ απέστρεψε τα μάτια του καθώς η καταπακτή κάτω από τα πόδια της Μάρκεθ άνοιξε και εκείνη έπεσε σε παρατεταμένο θάνατο, καθώς η πτώση δεν είχε σπάσει τους σπονδύλους του λαιμού της. Σιγά-σιγά στραγγάλιστηκε, ο εγκέφαλός της στερήθηκε οξυγόνου.

Ο Justice Hart ούρλιαξε: «Ω, Θεέ, μην μας το κάνεις αυτό» και έκανε εμετό στο έδαφος.

Δίπλα της, ο δικαστής Γκάμπριελ επικαλέστηκε το όνομα του 44ου προέδρου: «Ο Ομπάμα είπε ότι θα είμαστε ασφαλείς!»

«Έκανες λάθος που τον πιστεψες», είπε αστειευόμενος ο ναύαρχος Κράνταλ.

Οι γιατροί κήρυξαν νεκρη την Márquez και έκλεισαν το πτώμα μέσα σε μια σακουλα πολυουρεθάνης. Ο ναύαρχος διέταξε την επαναφορά της αγχόνης για το επόμενο θύμα της, τον Justice Hart, και έδωσε εντολή σε έναν φρουρο που βρισκόταν στη σκηνή να προσαρμόσει το σετ σχοινιού και αντιστάθμισης για το ύψος και το βάρος της.

Οι φρικιαστικοί αλλά δικαιολογημένοι απαγχονισμοί ολοκληρώθηκαν γύρω στις 2:00 μ.μ. Τέσσερις διογκωμένες σακουλες με σώματα κείτονταν η μία δίπλα στην άλλη στο έδαφος.

Ο δικαστής Γκάμπριελ είχε πάει τελευταίος. Ο ναύαρχος του είχε πει ότι ήταν φρόνιμο να κλείσει τα μάτια του καθώς οι άλλοι ταλαντεύονταν, γιατί ακόμα και ο ίδιος έβρισκε τους απαγχονισμούς φρικιαστικους αλλά απαραίτητους.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τό είχα κοινοποιήσει στόν λογαριασμό μου στό facebook, καί τά καλόπαιδα μού τό κατέβασαν. Ήθελα-λέει-νά κερδίσω πολλά likes (...!!!)
    Τί νά πείς.... πονάει.
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις