Σοβαρή καταγγελία του πραγματογνώμονα Κοκοτσάκη για εμπλοκή των Ελληνικών Hoaxes στις αποκαλύψεις των Τεμπών – βγάζουν Ψευδείς Είδησεις τα πορίσματα της Επιτροπής!...!!!

 

Απο καιρό τώρα έχουμε

παρατηρήσει συγγενείς θυμάτων που δηλώνουν ξεκάθαρα την κομματική τους προτίμηση, να στρέφονται κατα των πορισμάτων πραγματογνώμων των Τεμπών που δείχνουν πολιτική συγκάλυψη – πολλές φορές μάλιστα επιδιώκουν να τις υποβαθμίσουν ή και να τις χλευάσουν. Για λόγους κατανόησης του προσωπικού πένθους αυτών των ανθρώπων, δεν εχουμε κάνει καμμιά αναφορά.

Τώρα όμως έχουμε την καταγγελία του πραγματογνώμονα κ. Κοκοτσάκη για περίεργη σχέση μέλους των Ελληνικών Hoaxes, που κατεβάζει τα πορίσατα, διαψεύδοντας τα, και προβάλλοντας ως αξιόπιστη την γνώμη των συγκεκριμένων συγγενών, οι οποίοι μάλιστα για τους δικούς λόγους, δεν επιθυμούν την τιμωρία πολιτικών…

Αυτό μπορούμε να το διαβεβαιώσουμε και απο δική μας περίπτωση, που τα ελληνικά Hoaxes κατέβασαν ανάρτηση, όπως την παρακάτω και μάλιστα με την γελοία δικαιολογία πως προβάλουμε βίαιο και σκληρό περιεχόμενο. ..

O Ειδικός πραγματογνώμονας Βασίλης Κοκοτσάκης, μίλησε ακόμα τα δύο έγγραφα υπομνημάτων που κατατέθηκαν χθες στον Εφέτη- Ανακριτή της Λάρισας, από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, συγγενή θύματος των Τεμπών.

Το πρώτο αφορά αίτημα για έρευνα εντοπισμού του αποκαλούμενου “χαμένου” κοντέινερ με τα διακριτικά OCCL, πάνω από το βαγόνι Νο4 της εμπορικής αμαξοστοιχίας και την διερεύνηση της ταυτότητας των ατόμων που εικονίζονται στο φωτογραφικό υλικό, που ακολουθεί την πλέον πρόσφατη Έκθεση των Τεχνικών Συμβούλων, να εντοπίζουν, να υποδεικνύουν σε άλλους, να συλλέγουν και να απομακρύνουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία και ειδικά, μεταλλικά αντικείμενα που προκύπτει βάσιμα από την μορφή τους, το χρώμα και την υφή τους, ότι αποτελούν συντρίμμια ανοξείδωτων δοχείων μεταφοράς των εύφλεκτων χημικών ουσιών (αρωματικών υδρογονανθράκων) που έχουν εντοπιστεί στο πεδίο από την δειγματοληψία του Χημείου του Κράτους.

Το δεύτερο υπόμνημα , αφορά στις εγγραφές της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με αναφορές σε ιατροδικαστικές πράξεις, όπου καταγράφονται και αριθμούνται 85 διαφορετικές σοροί-μέλη που αντιστοιχούν σε 109 περισυλλογές ανθρωπίνων μελών από τον τόπο του ατυχήματος έως και την 4 Μαρτίου 2023. Σε κάθε μία από αυτές τις σορούς αντιστοιχεί δείγμα γενετικού υλικού. Όπως επισημαίνει , εάν υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν υπάρχουν περισσότερα θύματα από 57, θα πρέπει 28 από τα δείγματα DNA ΡΜ1-ΡΜ85 να είναι τουλάχιστον διπλά.

Δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα κατά πόσον έχει εξεταστεί εδώ και 13 μήνες, η διαφορετικότητα αυτών των 85 δειγμάτων γενετικού υλικού μεταξύ τους; Με το δεδομένο ότι έχουμε μόνο τμήματα του γονιδιώματος των θυμάτων θα πρέπει να υπολογιστεί η πιθανότητα ταυτότητας ανά δύο μεταξύ τους αυτών των 85 δειγμάτων, ώστε να μπορέσουμε μαθηματικά να καταλήξουμε στον πραγματικό αριθμό των νεκρών.

Το ότι διατηρείται η αρίθμηση 1-85 αποτελεί ένδειξη ή αφήνει να υπονοηθεί ότι υπάρχουν 85 διαφορετικά DNA ανθρωπίνων θυμάτων και όχι 57 όπως είναι η επίσημη θέση των αρχών!

Ακούστε παρακάτω τι είπε ο κ. Κοκοτσάκης στον 98.4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Ιουνίου, 2024 14:00

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΟΙ ,ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ.
    ΠΟΛΛΟΊ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ,ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.....
    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ....
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΗ.
    Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις