Οι πεζοναύτες σπεύδουν να προστατεύσουν τον δικαστη του Ανωτατου Δικστηριου Samuel Alito

 


Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

φρουρούν τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Samuel Alito και τη σύζυγό του, Martha-Ann Alito, σύμφωνα με στρατιωτικη πηγη.

Η ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, αφού ειδικοί στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσαν μια συνομιλία μεταξύ της Καμάλα Χάρις και του γερουσιαστή Τσακ Σούμερ, στην οποία μιλησαν για απειλές κατά των Alitos επειδή έφεραν «πολιτικά συνδεδεμένες» σημαίες στα σπίτια τους και, αργότερα, υποσχέθηκαν να αντεπιτεθούν με "δικα τους ΜΜΕ".


«Πρέπει πραγματικά να κάνουμε κάτι για τον δικαστή Άλιτο και τη σύζυγό του», είπε Η Χάρις στον Σούμερ.

«Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;» απάντησε ο Σούμερ.

«Αυτό εξαρτάται από το τι σκέφτεσαι, Τσακ, αλλά μάλλον ναι», είπε η Χάρις.

Η δοκιμασία του Alito ξεκίνησε τον περασμένο μήνα όταν ξεδιπλώθηκε το "Appeal to Heaven" και αναποδογυρισμένες αμερικανικές σημαίες εντοπίστηκαν στα σπίτια του ζευγαριού. Οι σημαίες είναι σύμβολα του χριστιανισμού και του πατριωτισμού, αντίστοιχα, αλλά τα μέσα ενημέρωσης τις συνέδεσαν εσφαλμένα με τον δεξιό εξτρεμισμό και τον Λευκό εθνικισμό και αμφισβήτησαν την ικανότητα του Alito να ερμηνεύει δίκαια τον νόμο.

Ο δικαστής Alito απάντησε στον παραλογισμό λέγοντας ότι η σύζυγός του είχε υψώσει τις σημαίες όχι ως πολιτικές δηλώσεις αλλά ως απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις ενός γείτονα. Τα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, σπάνια αποδέχονται ορθολογικές εξηγήσεις και ενίσχυσαν τη διάδοση υβριστικού μίσους προς τους Alitos, ζητώντας ακόμη και την άμεση παραίτηση του δικαστή Alito.

Οι Λευκοί Καπέλα στο ARCYBER που υπεκλεψαν τη Χάρις και τον Σούμερ είπαν ότι το Deep State θέλει να «εξαφανιστεί» ο Alito, εάν δεν παραιτηθεί ή δεν αποσυρθεί σε κάποια μακρινή γωνιά του κόσμου. Οι πηγές μας στο ARCYBER είπαν ότι η συνομιλία Χάρις-Σούμερ ήταν μια από τις πολλές απειλές που ακούστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν είναι μυστικό ότι το Deep State θέλει να εκδιωχθεί η συντηρητική πλειοψηφία. Δεν μπορώ να μπω σε κάθε παράδειγμα, αλλά η αξιόπιστη κουβέντα για τον Alito αυξήθηκε δραματικά μετά τις ανοησίες της σημαίας. Πιστεύουμε ότι οι Deep Staters μπορεί να του κανονίσουν κάποιο ατύχημα και εξαιτίας αυτού, ενημερώσαμε τον στρατηγό Smith και τους ανθρώπους του», είπε η πηγή.

Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Smith είχε εξετάσει τις πληροφορίες και είχε μιλήσει με τον δικαστή Alito. Ο Alito αρχικά αντιτάχθηκε στην τοποθέτηση πεζοναυτών στις κατοικίες του, λέγοντας ότι θα ήταν μια προφανής και επαχθής ταλαιπωρία όταν η ζωή του και της συζύγου του υποβαλλόταν σε μικροσκοπικό έλεγχο. Αλλά το άκουσμα των ηχογραφήσεων των σιωπηρών και ρητών απειλών των Deep Staters έπεισε τον δικαστή Alito να συναινέσει, ειδικά αφού άκουσε την Harris να αναφέρεται στην κυρία Alito ως μια "σκύλα ***" που χρειάζεται μια βαθιά τρύπα στο έδαφος. Ο στρατηγός διαβεβαίωσε τους Άλιτους οι άγρυπνοι και σκληραγωγημένοι πεζοναύτες του θα παρέμεναν δυσδιάκριτοι και θα εμφανίζονταν από τις σκιές μόνο εάν αισθάνονταν επικείμενες απειλές.

Ωστόσο, ο Alito είχε επιφυλάξεις. Ρώτησε τον στρατηγό Σμιθ γιατί χρειαζόταν την προστασία των πεζοναυτών όταν ήταν δουλειά της Ειδικης Υπηρεσίας των ΗΠΑ να προστατεύει τους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο στρατηγός σημείωσε ότι η Υπηρεσία Marshals λειτουργούσε υπό την αιγίδα του διεφθαρμένου Υπουργείου Δικαιοσύνης του Μπάιντεν και, ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να είναι αξιόπιστη. Μάλιστα, είπε στον Alito ότι τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν πέρυσι έξι απο αυτους για σχέδιο δολοφονίας του δικαστή Brett Kavanah. Αυτά ήταν καινουρια νέα για την ιστοσελιδα και παρακολουθούμε αυτές τις συλλήψεις και μολις καταφερουμε ν αποσπασουμε πληροφοριες θ αναφερθουμε σχετικα.

Μέχρι τη σύνταξη αυτού του γεγονότος, ένας άγνωστος αριθμός πεζοναυτών ενίσχυσε την προστασια του Alitos, με εντολές να χρησιμοποιήσουν «θανατηφόρα βία» εναντίον επιτιθέμενων του Deep State που θέλουν να απομακρύνουν τον Justice Alito από το δικαστικό πεδίο μάχης.

«Οι πεζοναύτες είναι εκεί και θα ενεργήσουν για να προστατεύσουν τον Ανωτατο Δικαστη Άλιτο με κάθε κόστος», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, τα Λευκα Καπελα θέλουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί ο δικαστής Clarence Thomas παραδέχτηκε ότι επισκέφτηκε το Bohemian Grove, έναν θύλακα Deep State 1.200 στρεμμάτων στο Μόντε Ρίο της Καλιφόρνια, γνωστό για τελετουργικά βασανιστήρια και θυσίες παιδιών σε δαιμονικές θεότητες, το 2019.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις