Αλκυόν Πλειάδες

 


 Οι απολυταρχικές και διεφθαρμένες

μοναρχίες κυριαρχούν σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης εδώ και αιώνες, όπως η δολοφόνισσα κόμισσα της Ουγγαρίας, Ελισάβετ Μπάθορι, η Μαρία Α΄ της Αγγλίας, γνωστή και ως "Bloody Mary ". Επί του παρόντος εξακολουθούν να υπάρχουν χώρες που διατηρούν μοναρχικές κυβερνήσεις όπως η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Πριγκιπάτο του Μονακό, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία και άλλες.

Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μοναρχίες βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση σε όλο τον κόσμο. Όπως η ισπανική με περιπτώσεις απιστίας, διαφθοράς, σεξουαλικών σκανδάλων, Σατανισμού, εκτός από το ότι επιτρέπει στους ανθρώπους που κυβερνούν να εξαπατηθούν σκόπιμα και άγρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19.

Υπάρχουν επίσης τα σεξουαλικά σκάνδαλα στον βασιλικό οίκο της Σουηδίας του βασιλιά Γουστάβου και του ανιψιού του, τα σκάνδαλα του Φρειδερίκου της Δανίας, εκείνα του Αλβέρτου του Μονακό, των εξώγαμων παιδιών του και της ομοφυλοφιλίας του, ή η ατελείωτη ιστορία των βασιλικών σκανδάλων του Βελγίου.

Η εποχή των μεγάλων αντιβασιλέων που κυβερνούσαν σοφά τον λαό έχει παρέλθει. Δεν υπάρχουν πλέον βασιλιάδες που αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, την προστασία των δικαιωμάτων τους, την προώθηση της εκπαίδευσης και ενός υγιούς πολιτισμού, όπως έκαναν ο Ραμσής Β' και η Βασίλισσα Νεφερτάρι, ο βασιλιάς Αρθούρος και η Βασίλισσα Γκουινεβίρ, ο βασιλιάς Δαβίδ, Ο βασιλιάς Σολομώντας, ο βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ΄ της Γαλλίας, η Ελισάβετ Α' Βασίλισσα της Αγγλίας, η αυτοκράτειρα Ελισάβετ της Αυστρίας, η Πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό ή η Πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας, απόλυτα αφοσιωμένοι στη βοήθεια του λαού τους.

Είναι ντροπή το ότι ενώ οι άνθρωποι μόλις που έχουν επαρκές φαγητό, οι βασιλείς απολαμβάνουν ακραίες πολυτέλειες, λογαριασμούς πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε φορολογικούς παραδείσους, παλάτια, αποκλειστικά σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα, επιδεικτικά γιοτ, πολλαπλές ιδιοκτησίες ακινήτων, όλα πληρωμένα με τους φόρους των πολιτών που υποφέρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις