Τέταρτος ένορκος ​​συνελήφθη στο Λονγκ Άιλαντ

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν έναν τέταρτο ένορκο ο οποίος βρήκε ανέντιμα τον Πρόεδρο Τραμπ ένοχο επιχειρηματικών αρχείων για να συσκοτίσει τις πληρωμές που φέρεται ότι έγιναν σε μια πορνόσταρ, ώστε η αναπόδεικτη προσπάθεια του μαζί της να μην βλάψει την προεδρική του εκστρατεία το 2016.

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, πεζοναύτες και ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ άρπαξαν τρεις από τους δώδεκα τσαρλατάνους ενόρκους στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αποστολής για να συντρίψουν τόσο το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν όσο και τους ενόρκους που δωροδόκησε ή επηρέασε με άλλο τρόπο για να ενοχοποιήσουν έναν αθώο άνδρα.

Σύμφωνα με μια έκθεση απολογισμού της JAG που αναθεωρήθηκε, ο τέταρτος ένορκος -το όνομα διασκευάστηκε αλλά περιγράφηκε ως άνδρας στον χρηματοοικονομικό κλάδο- συνελήφθη στο πάρκινγκ στο Republic Executive Airport στο Farmingdale της Νέας Υόρκης, όπου σκόπευε να επιβιβαστεί σε Cessna Citation που είχε ναυλώσει για να τον πετάξει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Harry Reid στο Λας Βέγκας. Οι ερευνητές που τον παρακολουθουσαν για μέρες πλησιασαν στο αυτοκίνητό του στις 7:45 μ.μ. Παρασκευή, τραβώντας τον από τη θέση του οδηγού και εκσφενδονίζοντας τον στο έδαφος αφού προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να ξεφύγει. Τρομοκρατηθηκε όταν του είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη για προδοσια και σύντομα θα απαντούσε στην κατηγορία σε στρατιωτικό δικαστήριο του Γκουαντάναμο.

Στη σύνταξη αναφέρεται ότι έσκυψε φοβισμένος και έκλαιγε υστερικά καθώς ένας ανακριτής του εβαλε τις χειροπέδες και τον ενημέρωσε ότι ήταν πλέον κρατούμενος και έτσι είχε χάσει τα δικαιώματά του.

«Σε εκείνο το σημείο», είπε μια πηγή της JAG  «Είπε ότι δεν ήξερε αν ο Τραμπ ήταν ένοχος και απλώς ακολουθησε τη γραμμή γιατί αυτό περίμεναν το δικαστήριο και οι άλλοι ένορκοι από αυτόν. Μετά καταλαβε οτι έκανε πραγματικά γκάφα».

Ο ένορκος είπε στους ανακριτές οτι ειχε μια τσάντα με μετρητά 1,75 εκατομμυρίων δολαρίων στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και ότι θα μπορούσαν να την έχουν αν τον άφηναν να προλάβει την πτήση του, οπότε τον ενημέρωσαν εγκάρδια ότι θα άρπαζαν τα χρήματα και θα τον συνέλαμβαναν ανεξάρτητα.
 

Ερευνήσαμε τα οικονομικά του και είδαμε ότι ειχε υποθηκες και γεματος σε χρέος πιστωτικής κάρτας. Και ποτέ δεν είχε τόσα μετρητά στον λογαριασμό του για ανάληψη. Δεν ξέρουμε πώς και από ποιον τα πήρε - δεν το έκανε όσο τον είχαμε υπό παρακολούθηση».

Η πηγή μας πρόσθεσε ότι ο ένορκος μεταφέρθηκε από τότε στο κέντρο επεξεργασίας Pensacola της JAG και ανακρίθηκε.

«Είπε ότι δεν ήταν δωροδοκία, αλλά θα μάθουμε αν ήταν. Ισχυρίζεται ότι έβγαζε χρήματα απο τη δουλεια του που φυσικα ειναι ενα μεγαλο ψεμα. Θα αξιοποιήσουμε αυτά τα χρήματα - μια δωρεά στην εκστρατεία του Τραμπ», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις