Αυστραλία: Η Pfizer απέκρυψε τους θανάτους σε μελέτη των εμβολίων της

 

Στην Αυστραλία,

έξι θάνατοι σε μια μελέτη θεραπείας με mRNA δεν δημοσιεύθηκαν.

Μια πρόσφατη ακρόαση στην Αυστραλιανή Γερουσία αποκάλυψε πώς η Pfizer χειραγωγούσε τα αποτελέσματα μιας δοκιμής θεραπείας με mRNA του Covid19. Την αντιεπιστημονική διαδικασία εξήγησε ο Δρ. Jeyanthi Kunadhasan. Η ακρόαση αφορά την υπερβολική θνησιμότητα στην Αυστραλία, γράφει ο Thomas Oysmüller.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η γιατρός και η αναισθησιολόγος, η οποία επίσης βρίσκεται υπό καταστολή για την κριτική της για τον Covid, εξήγησε ότι οι θάνατοι είχαν κρυφτεί κατά τη διάρκεια της κλινικής δοκιμής:

«Αντί για τους έξι θανάτους που δημοσιοποιήθηκαν, τέσσερις υποβλήθηκαν σε θεραπεία με εικονικό φάρμακο και δύο με εμβόλιο, υποδηλώνοντας όφελος από τον εμβολιασμό. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν έντεκα θάνατοι, με μεγαλύτερο αριθμό θανάτων στην ομάδα που εμβολιάστηκε. Έξι θάνατοι δεν δημοσιεύθηκαν, κυρίως στην εμβολιασμένη ομάδα αυτής της κλινικής δοκιμής».


Από αυτό o Kunadhasan καταλήγει το ερώτημα:

«Εάν ο κλινικός χορηγός μπορεί να κρύψει τους θανάτους και τα αποτελέσματα της νεκροψίας, να αγνοήσει ένα σήμα αιφνίδιου καρδιακού θανάτου σε ενήλικες και καρδιακών συμβάντων στην κλινική δοκιμή και ο ρυθμιστής το κρύψει αυτό, τι άλλο μπορούν να κρύψουν;»

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την ακρόαση:

 

 
Την σχετική έρευνα του Kunadhasan (et. al.) μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Ο Craig Kelly, πρώην Αυστραλός βουλευτής, συνοψίζει την ομιλία:

«Το γεγονός ότι εγκρίθηκε ένα νέο φάρμακο που οδήγησε σε περισσότερους θανάτους στην ομάδα θεραπείας παρά στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου είναι αδιανόητο, ήταν εγκληματική αμέλεια.

Και η δικαιολογία τους για αυτό ήταν να ισχυριστούν ότι οι θάνατοι στην εμβολιασμένη ομάδα δεν είχαν σχέση με το εμβόλιο – αλλά πολλοί από αυτούς τους θανάτους ήταν ανεξήγητοι αιφνίδιοι θάνατοι για τους οποίους δεν έγινε νεκροψία.

Η δικαιολογία ότι οι θάνατοι στην εμβολιασμένη ομάδα δεν σχετίζονταν με το εμβόλιο δόθηκε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία – η οποία ήταν επίσης από εγκληματική αμέλεια.

Και τώρα έχουμε δεκάδες χιλιάδες υπερβολικά νεκρούς Αυστραλούς – ακριβώς αυτό που έδειξαν τα αποτελέσματα της δοκιμής της Pfizer.

Επομένως, δεν είναι απλώς εγκληματική αμέλεια, είναι μαζική δολοφονία εξ αμελείας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις