Η "ΠΑΡΑΜΥΘΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΚΕ....!!!


 Πανηγυρίζουν τα ορφανά του Στάλιν, για την δήθεν μεγάλη άνοδό τους.

 Παραμύθια! Η "μεγάλη άνοδος" είναι φαινομενική, αποτέλεσμα της μεγάλης αποχής, ενώ από την άλλη πλευρά είναι γνωστό πως ούτε ένας κομμουνιστής δεν απέχει από τις εκλογές.

 Σε απόλυτους αριθμούς, το ΚΚΕ πήρε μόλις 45.000 ψήφους παραπάνω από τις ευρωεκλογές του 2019, οι οποίοι όμως μεταφράζονται σε +4% λόγω της μεγάλης αποχής!

 Εικόνα

 Εικόνα

 

Και για να μην ξεχναμε...

  Όταν στην Ελλάδα επικρατούσαν "επαναστατικές συνθήκες" (όπως θα έλεγε και ο Λένιν), την εποχή του πρώτου μνημονίου και των "Αγανακτισμένων", 

το ΚΚΕ αντί να είναι με τους "επαναστάτες" ήτανε στην πρωτοπορία της καταστολής - με πλάτη στα ΜΑΤ και μέτωπο στον κόσμο!!! 

Βέβαια, κάτι είχε πει προηγουμένως ο Jeffrey για οικονομικό έλεγχο στο ΚΚΕ, κι αυτό πιστεύω πως έπαιξε το ρόλο του, που βρεθήκατε στην πρωτοπορία της καταστολής. 

Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, ιδού ποιοί φυλάγανε την βουλή όταν ψηφιζόταν το πρώτο μνημόνιο

 Εικόνα

 Εικόνα

 Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 











ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ολα τα κομματοσκυλα ειναι απλα πορνες του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ10 Ιουνίου, 2024 16:34

    Όσον αφορά τις εικόνες των κνατ παρατεταγμένων μπροστά από τα ματ(και το κυνοβούλιο) να πω μόνο ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις