Ο Πρόεδρος Τραμπ κατατροπωσε τον αξιωματικό της NYC κατά τη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης

 

 Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού

των ΗΠΑ (ARCYBER) εγκατέστησε λογισμικό κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας στον υπολογιστή που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της κατ' οίκον συνέντευξής του με βίντεο πριν την καταδίκη τη Δευτέρα. Οι βελτιώσεις ασφαλείας είχαν στόχο να εμποδίσουν έναν αξιωματικό της Νέας Υόρκης και τους ανωτέρους της να παραβιάσουν το δίκτυο του Τραμπ και να κλέψουν την προεκλογική του ατζέντα για το 2024 ή άλλο ευαίσθητο υλικό. Καμία από τις προσωπικές του συσκευές δεν περιέχει δεδομένα για τις επιχειρήσεις των Λευκων Καπελων, είπε στο μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ο στρατηγός Smith, πρόσθεσε η πηγή μας, συνέστησε το προληπτικό βήμα αφού ο Τραμπ απέρριψε την πρώτη του πρόταση: μην παρακολουθήσετε τη βιντεοκλήση και δείτε πώς ανταποκρίνεται το Deep State. Ωστόσο, ο Τραμπ αναφέρθηκε στο νεφελώδες «σχέδιό» του, λέγοντας ότι η επίγνωσή του θα καθόριζε γρήγορα εάν ο αξιωματικός του υπό έλεγχο έπαιρνε ενδείξεις από τον ποινικό δικαστή Juan Merchan και τους συμμάχους του στο Deep State. Ο στρατηγός έπεισε τον Τραμπ και τον δικηγόρο του, Τοντ Μπλανς, να αφήσουν το ARCYBER να ενισχύσει περαιτέρω τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης εάν το Deep State κολλήσει τη μύτη του εκεί που δεν του ανήκει.

Οι πρόσθετες προφυλάξεις περιελάμβαναν την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή - ο Τραμπ είχε ενημερωθεί από το γραφείο της New York A.G. ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο για τη συνέντευξη βίντεο - με καθαρή εγκατάσταση και χωρίς ευάλωτο bloatware. Ένας ειδικός της ARCYBER ήταν στο Mar-a-Lago για να αποσυσκευάσει και να επιθεωρήσει το μηχάνημα.

Η συνέντευξη της Δευτέρας το απόγευμα άνοιξε με τον αστυνομικό υπό έλεγχο, το πρώτο όνομα «Στέφανι», τελευταίο αρχικό «G», που έκανε επεμβατικές, αντιεπαγγελματικές ερωτήσεις που δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση. Κοροϊδεύοντας τον Τραμπ, ήθελε να μάθει πώς χειρίζονταν η Μελάνια και ο Μπάρον που ζούσαν με έναν κατάδικο που θα μπορούσε σύντομα να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα. Ρώτησε επίσης τον Τραμπ εάν ήταν έτοιμος να παραδεχτεί ότι ήταν ένοχος όχι μόνο για τη διόρθωση επαγγελματικών αρχείων αλλά και για την κατά συρροή εξαπάτηση της συζύγου του.

Ο δικηγόρος του Τραμπ αντιτάχθηκε αμέσως στη γραμμή ανάκρισης και απείλησε να τερματίσει την κλήση. Σε αυτό το σημείο, η Stephanie G. έκλεισε το μικρόφωνό της και φαινόταν να μιλάει σε κάποιον εκτός κάμερας. Είχε τοποθετήσει ένα χέρι δίπλα στο στόμα της, φαινομενικά για να εμποδίσει οποιονδήποτε από την πλευρά του Τραμπ στην κλήση να διαβάσει τα χείλη της. Μετά από ένα λεπτό, δέσμευσε ξανά το μικρόφωνό της και εξήγησε ότι ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν, αν ένιωθε φιλάνθρωπος, θα μπορούσε να βάλει τον Τραμπ σε μακρόχρονη δοκιμασία αντί να τον στείλει στη φυλακή, προσθέτοντας ότι πιθανότατα θα έπρεπε να φορέσει ένα βραχιόλι στον αστράγαλο για να μπορέσει το δικαστήριο να παρακολουθεί τις κινήσεις του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Πρόεδρος Τραμπ απέρριψε την ανεφάρμοστη απειλή της, λέγοντας ότι ήταν αυτός που είχε την εξουσία και την επιρροή να της τοποθετήσει ένα βραχιολι αστραγάλου - αλλά θα μπορούσε να εκραγεί μια εκρηκτική γόμωση εάν την παραποιούσε ή πατούσε πάνω από δύο πόδια πέρα από το κατώφλι της.

Ο Μπλανς προσπάθησε να ηρεμήσει τον πελάτη του, αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ δεν μπόρεσε να σταματησει. Υπαινίχθηκε στη Stephanie G. ότι είχε παραγγείλει να τοποθετηθούν μόνιτορ αστραγάλων σε ανθρώπους πολύ πιο ισχυρούς από έναν ταπεινό σωφρονιστικό υπάλληλο που υπηρετούσε το Deep State.

«Υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν θα πίστευες αν εβλεπες βραχιόλια στον αστράγαλο», φέρεται να είπε ο Τραμπ. «Και ίσως είσαι εσύ η επόμενη».

Η κλήση έληξε απότομα. Είτε η Stephanie G. είτε ο αόρατος χειριστής της το είχε τερματίσει.

Σύμφωνα με την πηγή μας, κάποιος από την πλευρά της σύνδεσης της Stephanie G. είχε σαρώσει τον υπολογιστή του Trump για τρωτά σημεία.

«Δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το φορητό υπολογιστή. Αλλά ήταν σίγουρα προσπαθεια παρεμβασης», είπε η πηγή μας.

Επιπροσθέτως, η ιστοσελιδα συνειδητοποιεί ότι η αναφορά των πηγών μας για τη συνάντηση έρχεται σε αντίθεση με την Washinton Post, η οποία ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση ήταν εγκάρδια και ότι ο αξιωματικός της δοκιμαστικής υπηρεσίας δεν έκανε ασυνήθιστες ερωτήσεις.

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις