ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ....Ο Kevin Spacey επιβεβαίωσε ότι ήταν στο Lolita Express του Epstein με τον Bill Clinton

 


Ο Κέβιν Σπέισι

επιβεβαίωσε ότι πέταξε με το Lolita Express του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν το 2002 με τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και μια ομάδα «νεαρών κοριτσιών».

Ο Σπέισι, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της Τρίτης στο Piers Morgan Uncensored, παραδέχτηκε ότι πέταξε στην Αφρική για μια οκταήμερη ανθρωπιστική αποστολή με την Κλίντον και ότι ένιωθε άβολα λόγω του αριθμού των νεαρών κοριτσιών γύρω από τον πρώην πρόεδρο.

Ο Μόργκαν, απαντώντας στην παρατήρηση του Σπέισι, ρώτησε ξανά αν υπήρχαν  «νεαρά κορίτσια σε αυτές τις πτήσεις;»

«Υπήρχαν νεαρά κορίτσια σε αυτές τις πτήσεις, ναι», απάντησε ο ηθοποιός, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 


 

Ωστόσο, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ αρνήθηκε ότι πέρασε χρόνο με τον Έπσταϊν ενώ βρισκόταν στο ταξίδι, ισχυριζόμενος ότι δούλευε κυρίως με τους «ανθρώπους του Ιδρύματος Κλίντον».

Ο Σπέισι ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Έπσταϊν τον έκανε να νιώθει άβολα και ότι ένιωθε ότι ο παιδόφιλος «έθετε τον πρόεδρο σε κίνδυνο» επειδή υπήρχαν «νεαρά κορίτσια σε αυτές τις πτήσεις».

Αναφορά MailOnline : Η συνομιλία με τον Μόργκαν έρχεται καθώς ο ηθοποιός πουλά το σπίτι του σε δημοπρασία για να τακτοποιήσει νομικούς λογαριασμούς μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του.

Ο Σπέισι, γνωστός για την επιτυχημένη σειρά του Netflix House of Cards μαζί με τη βραβευμένη romcom της δεκαετίας του ’90 American Beauty, κρίθηκε αθώος κατά τη διάρκεια μιας δίκης στο Λονδίνο, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο 64χρονος αστέρας του The Unusual Suspects αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη σύνδεσή του με τον Epstein στο αμφιλεγόμενο πρόγραμμα του Morgan στο YouTube, σε ένα επεισόδιο που ανέβηκε την Τρίτη.

Ο Σπέισι εξήγησε ότι ο Κλίντον τον είχε προσκαλέσει σε μια ανθρωπιστική αποστολή στη Νότια Αφρική με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον ιό HIV και το AIDS.

Είπε στη Morgan:  «Ήταν πρωτίστως για την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη για το AIDS, και ιδιαίτερα για τις μητέρες που είχαν HIV να λάβουν τα φάρμακα που χρειάζονταν για να μην τον μεταδώσουν στα παιδιά τους, οπότε είπα ναι, απολύτως». 

Ο ηθοποιός είπε ότι «από τότε έμαθε ποιος είναι [ο Έπσταϊν]» και ότι «το αεροπλάνο με το οποίο πετάξαμε για αυτήν την ανθρωπιστική αποστολή ανήκε στον Τζέφρι Έπσταϊν ».

Αλλά ο Σπέισι επιβεβαίωσε: «Δεν τον ήξερα. Δεν έχω περάσει ποτέ χρόνο μαζί του.»

Είπε ότι δούλευε με το Ίδρυμα Κλίντον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Έπσταϊν –τον οποίο ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε– τον ​​έκανε να νιώθει άβολα.

«Δεν ήθελα να είμαι δίπλα σε αυτόν τον άντρα γιατί ένιωθα ότι έθετε σε κίνδυνο τον πρόεδρο σε εκείνο το ταξίδι στη Νότια Αφρική, επειδή υπήρχαν αυτά τα νεαρά κορίτσια», θυμάται. Λέγαμε, «Ποιος είναι αυτός ο τύπος;»

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών για το κύκλωμα εμπορίας σεξουαλικών του Έπσταϊν, εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Σπέισι είχε επισκεφθεί το νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική, τον Μικρό Σεντ Τζέιμς.

Ο Σπέισι, στη συνέντευξή του στον Μόργκαν, αρνήθηκε ότι ταξίδεψε ποτέ στο νησί και είπε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να μην θυμάμαι ότι συνάντησα κάποιον άντρα και κάποια γυναίκα σε ένα ανθρωπιστικό ταξίδι όπου η εστίασή μου ήταν αποκλειστικά σε αυτό που ήμασταν εκεί να κάνουμε. και δεν θυμάμαι αν πήγα στο νησί κάποιου».

Απευθύνθηκε επίσης σε μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία στην οποία ο ίδιος και η συνεργάτης του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ, κάθονται στους θρόνους στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Είπε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά το ανθρωπιστικό ταξίδι, αναφέροντας λεπτομερώς πώς η Κλίντον είχε προσκληθεί στο Λονδίνο από τον τότε πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ για να μιλήσει σε συνέδριο του Εργατικού Κόμματος.

«Τότε πετάξαμε στο Λονδίνο και ο πρόεδρος μου είπε: «Πριν φύγουμε αύριο, θέλεις να έρθεις; Θα πάω αύριο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να δω τον πρίγκιπα Άντριου, θέλεις να έρθεις;» Ο Σπέισι θυμήθηκε, προσθέτοντας: «Είπα, «Σίγουρα».

«Αυτή η γυναίκα του Μάξγουελ, ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους που κάθονταν δίπλα μου σε εκείνη την αίθουσα του θρόνου», πρόσθεσε.

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί της. Δεν είχα καμία σχέση με τον Έπσταϊν. Εννοώ ότι δεν είναι φίλος μου. Δεν είμαι έμπιστος. Δεν έχω περάσει ποτέ χρόνο μαζί του».

Πριν κλείσουμε αυτό το άρθρο θα κάνουμε μια παρατήρηση… Όσοι είδατε το βίντεο με τη συνέντευξη δεν μπορεί παρά να σκεφτήκατε ότι αυτός που κάνει τον Σπέισι, μάλλον δεν είναι ο Σπέισι, εκτός και αν έχει κάνει του κόσμου τις πλαστικές… Τι θέλουμε να πούμε;;; Όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΉ

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις