Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Ισλαμικό Κράτος: Εμείς καταρρίψαμε το ρωσικό Airbus

kogalymavia tu-thumb-large


Με ανάρτησή του στο Twitter το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε το Σάββατo στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.
"Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι" ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 224 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΣΤΟ ΣΙΝΑ;...ΠΕΦΤΕΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΥΡΑ

rosiko5Βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο πιθανόν από ισλαμιστές, δείχνει αεροσκάφος πιθανόν πολιτικής ταυτότητας, να καταρρίπτεται από πυρά.
Η εικόνα σοκάρει υπό την υπόκρουση αραβικής μουσικής.
Είναι αυτό το αεροσκάφος των Ρώσων;
Πάντως ο χρήστης αναφέρει: Στρατιώτες χτυπούν

Καναδάς: Μυστηριώδεις κραυγές και ουρλιαχτά τρομοκρατούν τους κατοίκους του Alert Bay εδώ και χρόνιαΟι κάτοικοι μιας κοινότητας ενός απομακρυσμένου νησιού μαστίζονται από μυστηριώδεις κραυγές και ουρλιαχτά.
Το Alert Bay, ένα χωριό στις ακτές του «νησιού των κορμοράνων» στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά, έχει γίνει μια περιοχή όπου ένα μυστήριο συνεχίζει να προβληματίζει τις αρχές από ανεξήγητα ουρλιαχτά και θεάσεις ενός πλάσματος που

Ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβάτες συνετρίβη στο Σινά

Ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβάτες συνετρίβη στο Σινά


Ένα ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβαίνοντες το οποίο είχε απογειωθεί από το Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου σε ορεινή περιοχή στο κέντρο της Χερσονήσου του Σινά.Παρά τις συγκεχυμένες πληροφορίες που υπήρξαν αρχικά για την τύχη του αεροσκάφους και των επιβατών του, ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου επιβεβαίωσε τη

Ο εικονικός κόσμος του Facebook

http://ichef.bbci.co.uk/news/660/cpsprodpb/BCBC/production/_84561384_tv025608637.jpg

Αν μια «βόλτα» στα social media σας προκαλεί... θλίψη καθώς θεωρείτε τη ζωή σας πολύ βαρετή συγκριτικά με εκείνη των φίλων σας, σκεφθείτε ότι ο εικονικός κόσμος πολύ απλά δεν είναι πραγματικός. Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας HTC που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και αφορούσε τις συνήθειες των χρηστών των κοινωνικών μέσων δικτύωσης αποκαλύπτει ότι πάνω από το 75% αυτών τείνουν να παρουσιάζουν τη ζωή τους στην ψηφιακή «σφαίρα» πολύ πιο

Οι σύγχρονοι Ρασπούτιν ζουν και βασιλεύουν

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//06B7A6571E2CCBFA3E163FAC12658EA3.jpg

Μεγάλος αριθμός Ρώσων επισκέπτεται μυστικιστές και μέντιουμ - ως και το ένα πέμπτο του πληθυσμού έχει ζητήσει τουλάχιστον μία φορά βοήθεια από τους σύγχρονους Ρασπούτιν. Και υπάρχουν ενδείξεις ότι η τάση αυτή αυξάνεται εν μέσω της οικονομικής κρίσης και των συγκρούσεων στην Ουκρανία.
Το πιο διάσημο μέντιουμ λέγεται Αλεξάντερ Σεπς. Μεγάλωσε στην Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου ζούσε κάποτε ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν (1869-1916), ο διαβόητος

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κατηγορεί τον Σόρος ότι αποθηκεύει κύματα προσφύγων για να αποδυναμώσει την Ευρώπη

orban


Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζορτζ Σόρος ότι είναι ένα εξέχον μέλος του κύκλου των "ακτιβιστών" που προσπαθούν να υπονομεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη, με την υποστήριξη των προσφύγων που κατευθύνονται προς την Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή και πέραν αυτής.
"Το όνομά του είναι ίσως το ισχυρότερο παράδειγμα αυτών που υποστηρίζουν οτιδήποτε αποδυναμώνει τα εθνικά κράτη, αυτών που

Τέλος στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η ΝSA αποδεσμεύεται.

nsaΜπορεί να έχετε παρατηρήσει τη CISA. Certified Information Systems Auditor (CISA) Πιστοποιημένος Ελεγκτής Πληροφοριακών Συστημάτων. Είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση στον τομέα του ελέγχου και της ασφάλειας των συστημάτων πληροφοριών.
Μια εκδοχή του νομοσχεδίου για την κυβερνοασφάλεια πέρασε στο Κογκρέσο με την ψηφοφορία της Γερουσίας με 74 προς 21 ψήφους.
Όλα στο όνομα της άμυνας στον κυβερνοχώρο και για την

Μαρμαρωμένος Βασιλιάς: Ο πιο συναρπαστικός θρύλος των Ελλήνων
«Το ξίφος των Χριστιανών θα γυμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους»
«Τότε άγγελος εξ ουρανού καταβήσεται διά νεύσεως Θεού, έχων εν τη χερί αυτού σκήπτρον και ξίφος του Αγιωτάτου Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τον ειρηνικόν στέψει βασιλέα»
«Εν γαρ ταίς εσχάτοις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύεται εν δικαιοσύνη πολλή…»

Ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου , Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς που η παράδοση τον θέλει να περιμένει κάπου υπομονετικά τη στιγμή που θα ξανακαθίσει στο θρόνο της Βασιλεύουσας Πόλης.
Αγιορείτες Γέροντες, λένε πως ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς είναι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, ο Αυτοκράτορας δηλαδή Νικαίας
Ο θρύλος του μαρμαρωμένου βασιλιά είναι, αναμφίβολα, ο πιο συναρπαστικός θρύλος των Ελλήνων
Συνδέεται -κυρίως -με τον Κωνσταντίνο τον ΙΑ΄Παλαιολόγο , ο οποίος υπήρξε ο τελευταίος αυτοκράτορας τού Βυζαντίου, που με το φρόνημα και την αυτοθυσία του, σημάδεψε χαρακτηριστικά το γεγονός της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στα χέρια των Οθωμανών.
marmaromenos-vasilias-pio-sinarpastikos-thrilos-ton-ellinon
Ο αυλικός του Γεώργιος Φραντζής αφηγείται με απλότητα τον θάνατο τού τελευταίου βυζαντινού αυτοκράτορα:
«Ο βασιλεύς οὖν ἀπαγορεύσας ἐαυτόν, ἰστάμενος βαστάζων σπάθην και ἀσπίδα, είπε λόγον λύπης άξιον “οὐκ έστί τις τῶν χριστιανῶν τοῦ λαβεῖν τήν κεφαλήν μου ἀπ΄ ἐμοῦ;” ἦν γάρ μονώτατος ἀπολειφθείς. τότε είς τῶν Τούρκων δούς αὐτῷ κατά πρόσωπον καί πλήξας, καί αὐτός τῷ Τούρκῳ ἐτέραν ἐχαρίσατο’ τῶν ὁπισθεν δ΄ἐτέρος καιρίαν δούς πληγήν, ἔπεσε κατά γῆς’ οὐ γάρ ῄδεισαν ὃτι ὁ βασιλεύς ἐστιν, ἀλλ΄ ὡs κοινόν στρατιώτην τοῦτον θανατώσαντες ἀφῆκαν».
Σύμφωνα με την περιγραφή του Φραντζή, οι κατακτητές, μετά το τέλος του αγώνα, αναζήτησαν το σώμα του αυτοκράτορα:
«πλείονας κεφάλας τῶν άναιρεθέντων ἔπλυναν, εἰ τύχοι καί τήν βασιλικήν γνωρίσωσι, καί οὐκ ἡδυνήθησαν γνωρίσαι αὐτήν, εἰ μή τό τεθνεώς πτῶμα τοῦ Βασιλέως εὐρόντες ὄ ἐγνώρισαν ἐκ τῶν βασιλικῶν περικνημίδων, ή και πεδίλων ένθα, χρυσοί ἀετοί ἦσαν γεγραμμένοι, ὡs ἔθος ὑπῆρχε τοῖς βασιλεύσι».
«Θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα τους»
Η αναγνώριση του νεκρού αυτοκράτορα συνοδεύθηκε από την εντολή τού σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ να ταφεί με τις αρμόζουσες βασιλικές τιμές, χωρίς όμως να ανακοινωθεί και ο τόπος της ταφής. Οι μυστικοί πόθοι τού λαού συνέδεσαν τον θρύλο τού μαρμαρωμένου βασιλιά, με την ελπίδα για την απελευθέρωση και την αποκατάσταση της αυτοκρατορίας.
Ο θρύλος λέει ότι τη στιγμή που ο βασιλιάς περικυκλώθηκε από τους Τούρκους, ένας άγγελος του Κυρίου τον άρπαξε και τον έκρυψε σε μια σπηλιά, αφού πρώτα τον μαρμάρωσε.
Στη σπηλιά αυτή περιμένει για αιώνες ο “Μαρμαρωμένος Βασιλιάς” να ξαναέρθει την κατάλληλη στιγμή, “το πλήρωμα του χρόνου”, και ο άγγελος Κυρίου θα του ξαναδώσει τη ζωή και το σπαθί του για να διώξει τους Τούρκους από την Κωνσταντινούπολη. Άλλοι θρύλοι και προφητείες αναφέρουν ότι θα τους κυνηγήσει μέχρι την ” Κόκκινη Μηλιά” και στη μάχη που θα γίνει οι Τούρκοι θα νικηθούν και “θα κολυμπήσει το μοσχάρι στο αίμα τους”.
Ο θρύλος προσθέτει, ακόμα, ότι οι Τούρκοι ψάχνουν συνεχώς να ανακαλύψουν τη σπηλιά, όπου βρίσκεται ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς για να χτίσουν την είσοδό της, ώστε να μην μπορεί να ξαναβγεί από εκεί. Όμως, οι προσπάθειες τους είναι συνεχώς άκαρπες, αφού ο άγγελος προστατεύει τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και περιμένει την εντολή του Θεού για να τον ξυπνήσει.(βικιπαίδεια)
Μυστήριο με τον τάφο του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου
Τέσσερις είναι οι τόποι , που διάφορες παραδόσεις τοποθετούν τον τάφο του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου , Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.
1) Στο δεξιό διάδρομο του Γεσίλ τζαμί στο Τζουβαλί, όπου ήταν η εκκλησία της αγίας Θεοδοσίας. Σ΄αυτήν μετακομίσθηκαν τα ιερά λείψανα της μεγάλης εκκλησίας των αγίων Αποστόλων από τον αρχιτέκτονα Χριστόδουλο
2) Στην πλατεία του Βεφά, που άλλοτε έκαιγε κανδήλα και μια ιτιά σκίαζε «τον ύπνον του αποθαμένου». Μετά ήρθαν μετανάστες και χάλασαν τον τάφο
3) Στο αγίασμα του Βαλουκλί
4) Δεξιά από το ιερό της αγίας Σοφίας ο ιμάμης δείχνει ένα μάρμαρο βεβαιώνοντας ότι εκεί είναι θαμμένος ο τελευταίος αυτοκράτορας. Ο λαός μετά το μεσονύκτιον της Μεγάλης Παρασκευής πηγαίνει παραπλεύρως του ιερού και ακούει ήχο ψαλμωδίας που εξέρχεται από τα έγκατα της γης και βλέπει «ωσάν ένα νεκρόν θαμμένον κατάβαθα και έναν παπά να λειτουργεί κατάλευκα ντυμένον. ΄Εχει την όψη ο νεκρός ζωντανή , σαν να κοιμάται. Σε κάθε κνήμη του χρυσοκοπάει δικέφαλος αετός μισοσβησμένος και στο πλάι είναι ένα σπαθί στο χρώμα της φωτιάς με σπασμένο το θηκάρι». (Ν. Βασιλειάδου).
Μέχρι τούδε δεν ήταν γνωστή άλλη παράδοση για τον τάφο του Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου, πλην αυτής στο Βαφά Μεϊδάνι. Ο δε λυρικός και ρητορικός τόνος της διατριβής αυτής , γεννά την υπόνοια , μήπως και οι παραδόσεις που μνημονεύονται σ΄αυτήν είναι πλάσματα της φιλοπάτριδος φαντασίας. ( Ν.Πολίτης)
Ο άφθαρτος Ιωάννης Βατάτζης
Ένας λιγότερο διαδεδομένος θρύλος είναι αυτός του Δούκα Ιωάννη Βατάτζη, αυτοκράτορα της Νίκαιας, ο οποίος βρέθηκε παντελώς άφθαρτος στον τάφο του στην Μικρασία, τόσο ο ίδιος, όσο και τα βασιλικά του ενδύματα!
Όμως με τις αλώσεις των Φράγκων και των Τούρκων, χάθηκαν τα ίχνη λειψάνου, το οποίο βρίσκεται κατά το θρύλο, στην Κωνσταντινούπολη, κεκρυμμένο σε μυστικό σπήλαιο, το οποίο γνωρίζουν μόνο λίγοι κρυπτοχριστιανοί, που φυλούν το ιερό μυστικό για αιώνες, αναμένοντας την έγερση του μαρμαρωμένου! Μάλιστα έχουν υπάρξει και μαρτυρίες ανθρώπων , επί της εποχής μας, που ορκίζονται πως είδαν το σπήλαιο αυτό και τον μαρμαρωμένο βασιλιά με πλήρη πολεμική και το χέρι του στο ξίφος ,έτοιμο σχεδόν ν΄αποσπαστεί από τη θήκη του.
Ο θρύλος ακολουθείται και από βυζαντινούς χρησμούς
1. Η προφητεία του Αγίου Μεθοδίου αρχιεπισκόπου Πατάρων γράφει:
Απέλθετε επί τα δεξιά μέρη της Επταλόφου, και εκεί ευρήσεται άνθρωπον επί δύο κίονας, ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται δε λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πράος) έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου τύλωμα, και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, συνήσατε αυτόν Βασιλέα, και δώσουσιν αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν, λέγοντες αυτώ, ανδρίζου Ιωάννη, και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου, και επάρας την ρομφαίαν παρά αγγέλου, πατάξει τους Ισμαηλίτας Αιθίοπας, και πάσαν γενεάν άπιστον
2. Η προφητεία γραμμένη με κώδικα σύμφωνων (χωρίς φωνήεντα) στον τάφο του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου (την οποία αποκωδικοποίησε ο Πατριάρχης Γεννάδιος) γράφει: “σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά μέρη άνδρα εύρητε γεναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον τούτον έξετε δεσπότην”!
3. Η προφητεία του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού αναφέρει:
Εν γαρ ταίς εσχάτοις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύεται εν δικαιοσύνη πολλή…
4. Η προφητεία του Αγίου Ταρασίου γράφει σχετικά:
Καί τότε εξυπνήσει ο Άγιος Βασιλεύες, ο εν αρχή μεν του ονόματος αυτού το ι, και εν δε τω τέλει σ, έχων, α σημαίνουσι σωτηρίαν….” δηλαδή το όνομα Ιωάννης.
5. Αναλυτική περιγραφή του μαρμαρωμένου-κοιμώμενου βασιλέως δίνουν χρησμοί του Λέοντος του Σοφού:
Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, τοϋ γνωστού και άγνωστου, τοϋ κατοικοϋντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος. Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αύτοϋ οι άνθρωποι… εις το τέλος των Ίσμαηλιτών αποκαλυφθήσεται… εν ημέρα Παρασκευή, ώρα τρίτη… αποκαλυφθήσεται…”
Καί σε άλλο σημείο: “Ερωτώσι δε τον Βασιλέα, γελόντες πώς ακούει το όνομά σου; ο δε αποκριθείς λέγει, ο πτωχός, ο πτωχολέων, το όνομά μου Ιω, των πάντων ήμην δραπέτης, και ήλθον να πληρώσω μόνον τας λστ’ ημέρας. εγώ ειμί ο ο βασιλεύς ο πένης. ελεών πτωχούς και πένητας, το δε όνομά μου, ιώτα και ω, συν τη μακρά, ο λέγεται Ιω, και ελήλυθα εις τον κόσμον εις Χριστιανών πρεσβείαν, ίνα φυλάττω χρόνους λστ’. Έπειτα πορεύομαι, όθεν εξήλθον, είτα έρχεται και ο λύκος ολίγας τινάς ημέρας”!
6. Η προφητεία Αγίου Ανδρός προς τον βασιλέα Μανουήλ Παλαιολόγο γράφει:
Τότε άγγελος εξ ουρανού καταβήσεται διά νεύσεως Θεού, έχων εν τη χερί αυτού σκήπτρον και ξίφος του Αγιωτάτου Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τον ειρηνικόν στέψει βασιλέα. Ος και αυτόν μέσον πάντων εστίν εν τω πολέμω, δώσει δε αυτώ το σκήπτρον και το ξίφος, και το όνομα αυτού Ελεήμονα καλέσει
Πού είναι η θρυλική «Κόκκινη Μηλιά»;
Πολλοί θρύλοι και πολλές παραδόσεις για την «Κόκκινη Μηλιά», οι οποίοι –θρύλοι- ενισχύθηκαν σημαντικά από την ιδεολογία της «Μεγάλης Ιδέας», που ίσχυσε στην Ελλάδα ως κυρίαρχη κρατική ιδεολογία μέχρι το 1922, θέλουν την Κόκκινη Μηλιά να βρίσκεται γεωγραφικά σε διάφορα μέρη, αλλά ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο χώρος αυτός!
Είναι γνωστό ότι η «Κόκκινη Μηλιά», τουλάχιστον από λαογραφικής άποψης, είναι μία μυθολογική τοποθεσία –ακαθόριστη γεωγραφικά– όπου, σύμφωνα με μια εκδοχή του νεοελληνικού θρύλου για το Μαρμαρωμένο Βασιλιά (Κωνσταντίνο ΙΑ’ Παλαιολόγο) και την επανάκτηση της Κωνσταντινούπολης, θα καταφύγουν οι Τούρκοι, όταν οι Έλληνες θα τους διώξουν από την Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, η «Κόκκινη Μηλιά» είναι το όριο ως το οποίο θα επεκταθεί η Ελλάδα στη Μικρά Ασία, εκδιώκοντας τους Τούρκους. Κατά τη δεύτερη αυτή εκδοχή, η «Κόκκινη Μηλιά» τοποθετείται κάπου κοντά στην Άγκυρα.
Κατά το Ν. Γ. Πολίτη, η «Κόκκινη Μηλιά» αντιστοιχεί στο «Μονοδένδριον» των Βυζαντινών, πιθανολογούμενη πατρίδα των Τούρκων ή του Μωάμεθ στα σύνορα της Περσίας.
Ο θρύλος της «Κόκκινης Μηλιάς» ενισχύθηκε σημαντικά από την ιδεολογία της «Μεγάλης Ιδέας», που ίσχυσε στην Ελλάδα ως κυρίαρχη κρατική ιδεολογία μέχρι το 1922.
Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι από έρευνα και μελέτη τουρκικών αρχείων βρέθηκε ότι την εποχή εκείνη οι Τούρκοι χρησιμοποιούσαν την έκφραση «Κόκκινο Μήλο» για κάθε μεγάλη και ισχυρή πόλη, και έτσι αποκαλούσαν και την Κωνσταντινούπολη πριν την κατάληψή της. Παρά ταύτα δεν έχει θεωρηθεί βέβαιο και εξακριβωμένο αν με την τουρκική αυτή ονομασία σχετίζεται η «Κόκκινη Μηλιά» των Ελλήνων.

 ΠΗΓΗ

Αποφάσισαν κούρεμα καταθέσεων 50% - 70%

katkourema


Tρομακτικές φήμες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, οι οποίες εάν τελικά επαληθευτούν πρόκειται να αποτελέσουν πανίσχυρο πλήγμα για τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική αγορά γενικότερα.
Σύμφωνα με αδιασταύρωτες πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις περί κουρέματος των ελληνικών καταθέσεων, με την τελική

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυξάνουν τους φόρους ΜΟΝΟ για τις ελληνικές μπύρες…

beer


Ένα από τα πλέον δυναμικά κομμάτια της ελληνικής παραγωγής την τελευταία δεκαετία (και) στην χώρα μας είναι η μικροζυθοποιία. Εντελώς αποκεντρωμένη δημιουργούσε δεκάδες θέσεις εργασίας στην νησιωτική και ηπειρωτική χώρα από την Θράκη έως την Κρήτη κερδίζοντας συνεχώς κοινό και αποδεικνύοντας στους τουρίστες αλλά και στους διεθνείς διαγωνισμούς όπου συμμετείχαν, ότι οι Έλληνες μπορούν να δημιουργήσουν από

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!! ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ...
Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τότε που άνδρες της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011 σπάζοντας την πόρτα της οικίας τoυ προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, στο Ρέθυμνο, τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε δύο 13χρονα αγόρια.
Αμέσως μετά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί, ξετυλίγοντας το κουβάρι της δράσης αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος, συγκλονίζονται από το πόσα παιδιά είχαν

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!


Οι φωτογραφιες που βλεπετε ειναι απο το 2οΛυκειο Πολιχνης Θεσσαλονικης.

Πιο αναλυτικα:Oι φωτογραφιες 1 και 2 ειναι απο την ταξη της Γ' Λυκειου στην αιθουσα του πρωτου οροφου και η φωτογραφια 3 ειναι απο τον πινακα ανακοινωσεων ο οποιος βρισκεται εξω απο την αιθουσα καθηγητων.
Oπως μπορειτε να διακρινετε στις φωτογραφιες εντος

Σοκαριστικό βίντεο: «Θα σας ρίχνουμε αέρια μέχρι να πεθάνετε»

Σοκαριστικό βίντεο: «Θα σας ρίχνουμε αέρια μέχρι να πεθάνετε»


Σε μια περιοχή που όλα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και που όλα δυστυχώς επιτρέπονται, σκηνές όπως αυτές δεν αποτελούν πλέον παράδοξο. Στο μικρό βίντεο που καταγράφει ένας 17χρονος Παλαιστίνιος από το κινητό του τηλέφωνο, βλέπουμε (και κυρίως ακούμε) ένα Ισραηλινό στρατιωτικό όχημα να κινείται μέσα σε έναν προσφυγικό καταυλισμό Παλαιστινίων, και να τους απειλεί με αντίποινα έως θανάτου.
Το στρατιωτικό τζιπ κινείται αργά μέσα στη

10 «δυτικές» συνήθειες που απαγορεύονται στη Σαουδική Αραβία

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/10/saudi2-630x360.jpg


Η Σαουδική Αραβία είναι ένα θεοκρατικό βασίλειο στο οποίο ισχύει και εφαρμόζεται ο θρησκευτικός νόμος της Σαρία.
Απλά καθημερινά πράγματα στη Δύση, στη Σαουδική Αραβία μπορούν να σας βάλουν φυλακή. Στην καλύτερη περίπτωση, διότι επίσης μπορεί να τιμωρηθείτε με μαστίγωμα ή και να χάσετε το κεφάλι σας.
Δείτε ποια είναι τα 10 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να

Το μανιτάρι που χαρίζει οργασμούς σε όσες γυναίκες το μυρίζουν

http://www.the-open-mind.com/wp-content/uploads/2015/10/veiled_lady_mushroom_001.jpg

Οι φαρμακευτικές ιδιότητες ορισμένων φυτών και βοτάνων είναι γνωστές. Πολλά από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσουν τους ανθρώπους εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα μανιτάρι που έχει μια ασυνήθιστη δύναμη, να χαρίζει οργασμούς σε όσες γυναίκες το μυρίζουν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής Independent, για ένα ανώνυμο υποείδος του γένους Dictyophora που έχει

Σούπερ μπαμπάς μετατρέπει το αναπηρικό καροτσάκι του γιου του σε όχημα Star Wars

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMzAvc25vd3NwZWVkZXJfbWlsbGVyLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center


Ο Ράιαν Μίλερ θέλει η οικογένειά του να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη σατανική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του "Star Wars". Και για να το καταφέρει αυτό έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο. Πρώτος προορισμός, ο αφιλόξενος, παγωμένος πλανήτης Χοθ, τον οποίο γνωρίσαμε στο «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται». Οι Επαναστάτες διαθέτουν βάση στο συγκεκριμένο μέρος και για να μπορούν να μετακινούνται πάνω στο παγωμένο τερέν έχουν

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ....Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.......!!!!!!!

Ήταν μόλις λίγα λεπτά που είχε αρχίσει την ομιλία του, όταν οι βουλευτές που ήταν από κάτω άρχισαν να σιγοψιθυρίζουν για κάτι που είπε: «Ακούσαμε καλά;». Οχι, ο πρωθυπουργός δεν έκανε κάποια βαρύγδουπη ανακοίνωση, αλλά ένα πολύ χοντρό λάθος. Οπως είπε «δεν κάναμε

Αυστρία : Χιλιάδες Αυστριακοί τρέχουν να αγοράσουν όπλα, καθώς βλέπουν ότι η κυβέρνησή τους αδυνατεί να σταματήσει το κύμα μεταναστών που εισέρχεται στην χώρα τους

guns-largeΟι πωλήσεις όπλων στην Αυστρία έχουν εκτοξευθεί, με μερικά καταστήματα να αναφέρουν ότι εξαντλούνται τα αποθέματα των κυνηγετικών όπλων, δεδομένου ότι δεν απαιτείται άδεια για να τα αγοράσουν.
«Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η ζήτηση στην Αυστρία για τα όπλα αυξάνεται. Τα έσοδα μου διπλασιάστηκαν τον Σεπτέμβριο. Και τον Οκτώβριο θα διπλασιαστούν και πάλι, και είμαστε ακόμα τον Οκτώβριο», είπε ένας

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ....Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ....!!!

ΒΙΒΛΙΟ


Όταν οι Μάγοι προσκύνησαν το νεογέννητο Χριστό, παρουσιάστηκε Άγγελος Κυρίου στο όνειρο του Ιωσήφ και του είπε: «Σήκω, πάρε το παιδί και τη μητέρα του και πήγαινε στην Αίγυπτο. Να μείνετε εκεί μέχρι να σου πω, γιατί ο Ηρώδης θα ζητήσει να βρει το παιδί και να το σκοτώσει». Ο Ιωσήφ πήρε αμέσως τη μητέρα και το παιδί και νύχτα έφυγαν για την Αίγυπτο.
Περπάτησαν για πολλές μέρες, πέρασαν μεγάλες ταλαιπωρίες κι εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες σε ξένη γη. Έμειναν στην Αίγυπτο μέχρι που

Βρέθηκε ποιος πουλά τα TOYOTA στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/08/isis2-630x377.jpg

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράκ έδωσε πληροφορίες στην κυβέρνηση της Βαγδάτης σχετικά με τον επικεφαλής του κυκλώματος στη χώρα που προμηθεύει το Ισλαμικό Κράτος με αυτοκίνητα TOYOTA.
Σύμφωνα με εφημερίδες της Σαουδικής Αραβίας, ο πρέσβης Στιούαρτ Τζόουνς έδωσε λεπτομερείς πληροφορίες στον Ιρακινό πρωθυπουργό

Η πρώτη αλλαγή φύλου στη Θεσσαλονίκη!

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMzAvYWxsYWdpLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center

Χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival.gr.
Κατά τις πληροφορίες, ένας νεαρός άντρας 24 χρόνων, στον οποίο διαπιστώθηκε διαταραχή φύλου από μικρή ηλικία, υποβλήθηκε σε επέμβαση θηλυκοποίησής του. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων

Πελασγοί – Οι παλαιότεροι κάτοικοι της Αρχαίας Ελλάδας
Το όνομα Πελασγοί χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, οι οποίοι αναφέρονταν στους πληθυσμούς αυτούς που θεωρούσαν προγόνους των Ελλήνων ή «προελληνικούς». Κάποιοι, κυρίως μεταγενέστεροι, το χρησιμοποιούν όμως και για να περιγράψουν αμιγώς ελληνικούς πληθυσμούς.
Σύγχρονοι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και γλωσσολόγοι έχουν προσπαθήσει να συνδέσουν τους «Πελασγούς«, έναν όρο με μάλλον ασαφές περιεχόμενο, με διάφορους

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...!!!


Δεν έφταναν οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Mirror για το ότι η Κύπρος, τόσο το ελεύθερο τμήμα όσο και τα κατεχόμενα έχουν καταστεί χώρος διέλευσης εθελοντών που οδεύουν προς την εμπόλεμη Συρία με σκοπό να καταταχθούν στο "Ισλαμικό Κράτος" και στην "Αλ Νόσρα" μια είδηση βόμβα έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία, η οποία βγήκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρεται ότι "πρόσφυγες" που είχαν φτάσει από την Συρία στην Κύπρο με πλοιάρια ενδεχομένως δεν είναι τίποτα άλλο από

Μουσουλμάνοι μετανάστες καλούνται να "καταλάβουν" γερμανική εκκλησία. Ο Σταυρός, ο άμβωνας και η Αγ.Τράπεζα θα αφαιρεθούν!

german church


Μια προτεσταντική εκκλησία στο Oberhausen, στη Γερμανία έχει οριστεί να της αφαιρεθούν τα χριστιανικά σύμβολα: ο σταυρός, η Αγ. Τράπεζα και ο άμβωνας, προκειμένου να φιλοξενήσει 50 μουσουλμάνους μετανάστες, οι οποίοι κλήθηκαν να παραμείνουν στο κτίριο.
«Η ενορία το πρόσφερε για την πόλη," είπε ο εκπρόσωπος  Rainer Suhr, της πόλης του Oberhausen, στα μέσα ενημέρωσης.
«Πριν οι πρόσφυγες μετακινηθούν μέσα, τα καθίσματα θα

Η Ευρώπη "πνίγεται" στο Αιγαίο και κάποιοι πλουτίζουν! Οι ίδιοι που δεν θέλουν φράχτη στον Έβρο


http://www.onalert.gr/image/?w=630&src=/files/Image/ONALERTPHOTOS/METANASTES/metanastes_ramsflent.jpg 


Το 2003 ,ο αντιπαθής από πολλές απόψεις αμερικανός υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ, είχε μιλήσει για τη "γηραιά Ευρώπη". Κι όλοι οι Ευρωπαίοι ,μαζί κι εμείς που ζούσαμε ακόμη στο ...όνειρο της ευρωπαϊκής ενοποίησης είχαμε παρεξηγηθεί!
Ο Ράμσφελντ είχε δίκιο. Η Ευρώπη γέρασε και πεθαίνει. Για την ακρίβεια , "πνίγεται" κάθε μέρα στο Αιγαίο! Το ναυάγιο στη Λέσβο το μεγαλύτερο που έχει γίνει στα χωρικά μας ύδατα έχει αφήσει πίσω του 16 νεκρούς ,μεταξύ των οποίων τρία

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015

Ζήστε με 384 ευρώ σύνταξη!
Χωρίς ίχνος ντροπής «γραβατάκηδες» της διανοουμενίστικης αριστεράς ζητούν από τους πατεράδες και τους παππούδες μας να ζήσουν με 384 ευρώ το μήνα και την ίδια ώρα πουλάνε εισιτήρια περί δήθεν νέας σκληρής διαπραγμάτευσης για κούρεμα του χρέους και άλλες κωμωδίες.
Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από τον τρόπο που η συντεταγμένη πολιτεία φέρεται στις ευπαθείς ομάδες του

ΒΟΜΒΑ! Ο Βαρουφάκης "κονόμησε" 2,5 εκατ. δολάρια σε τρεις μήνες;

varouffΣτις 9 Μαρτίου 2015, στον ιστότοπο EBR, σε άρθρο μας με αφετηρία τα καραγκιοζιλίκια του Γ.Βαρουφάκη, τότε υπουργού Οικονομικών, γράφαμε ότι ο άνθρωπος επενδύει κερδοσκοπικά για την τσέπη του και δεν του καίγεται καρφί για την Ελλάδα.
Τονίζαμε επίσης ότι, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτόν, εφάρμοζε με απόλυτη επιτυχία τις αρχές του star principle, ώστε μέσα από αυτές να κεφαλαιοποιήσει την υπουργική του ιδιότητα. Υπό αυτό το πρίσμα, προσθέταμε στο τότε

Πλανήτης Άρης: Βρέθηκε «Ζώο» μεταξύ πετρωμάτων σε μια φωτογραφία της Nasa; Βίντεο


Mars

Κυνηγοί των UFO ισχυρίζονται ότι έχουν εντόπιση ένα περίεργο ζώο που ζει στον πλανήτη Άρη.
Υποστηρίζουν ότι το «πλάσμα» έχει αρκετά μαλλιά, λόγω των σκιών που υπάρχουν γύρω από «σώμα» του, και αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ζωντανό ζώο.
«Η ανωμαλία η οποία φωτογραφήθηκε κοντά στον κρατήρα φαίνεται να δείχνει ένα μικρό

Το μυστήριο με τα πετρωμένα πτώματα (βίντεο)

mystirio


 Ήταν Φλεβάρης του 1948, όταν από τον ασύρματο του ολλανδικού φορτηγού πλοίου «SS Ourang Medan» ακούστηκε το παρακάτω μήνυμα: «Όλο το πλήρωμα μαζί με τον καπετάνιο είναι νεκροί στη γέφυρα του πλοίου. Πεθαίνω». Δεν ήταν η πρώτη φορά που μέσα σε λίγες μέρες είχαν εκπέμψει σήμα κινδύνου. Μόλις είχε ξεκινήσει η πιο τρομακτική -όπως την έχουν αποκαλέσει- ιστορία στα χρονικά των θαλάσσιων

Σχολική εργασία ζητά από τους μαθητές να αρνηθούν ότι υπάρχει Θεός διαφορετικά θα αποτύχουν!

texas god confesΗ καθηγήτρια είπε ότι η Βίβλος γράφτηκε από ανθρώπους "που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή"
Οι γονείς των μαθητών σε ένα γυμνάσιο στο Τέξας είναι αναστατωμένοι μετά από μια ανάθεση εργασίας στην τάξη που ανάγκαζε τα παιδιά να αρνηθούν την ύπαρξη του Θεού, ή να αποτύχουν σε βαθμολογία.
Η μικρή μαθήτρια Jordan Wooley, της 7ης τάξης του

Ευαγγέλιο χιλίων ετών βρέθηκε στην Τοκάτη της ΤουρκίαςΈνα πραγματικό πολύτιμης αρχαιολογικής, ιστορικής, αλλά και κυρίως θρησκευτικής αξίας, ένα ευαγγέλιο χιλίων ετών, περίπου του εντεκάτου αιώνα, βρέθηκε στην Τοκάτη της Τουρκίας και μάλιστα την ώρα που Τούρκοι αρχαιοκάπηλοι λαθρέμποροι προσπαθούσαν να το φυγαδεύσουν για να το εμπορευτούν.
Το Ευαγγέλιο αυτό που πάνω του απεικονίζεται η

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ: ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΕ 6ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!Θύμα επίθεσης έπεσε ένα 6χρονο κοριτσάκι στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων».
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, στις 04:30 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, την ώρα που βρισκόταν με το παιδί εντός την κλινικής, μία άλλη μητέρα εντόπισε έναν άνδρα ημίγυμνο από τη μέση και κάτω, να επιχειρεί

Η Γερμανία αρχίζει απελάσεις μεταναστών επειδή "πέφτει" η Μέρκελ


MERKEL 

Μετά από τα σημαιάκια,τα χειροκροτήματα και τα καλοσωρίσματα των πρώτων μεταναστών -προσφύγων στη Γερμανία,αρχίζουν οι απελάσεις. Η κατρακύλα της Μέρκελ στις δημοσκοπήσεις, είναι πολύ πιο σημαντική από τους μετανάστες για τους οποιους έτσι κι αλλιώς το Βερολίνο ένα πράγμα επιδιώκει. Να τους κρατήσει μακρυά από τα γερμανικά σύνορα. Όλα τ΄ άλλα

Το Βατικανό των δαιμόνων

popeΟ Leo Lyon Zagami, είναι ένας Ιταλός συγγραφέας, δημοσιογράφος και μπλόγκερ από τη Ρώμη. Μεγάλωσε μέσα στο Βατικανό και είχε πάρει μια αυστηρή παπική παιδεία, γι’ αυτό και όπως μαρτυρεί στο αποκαλυπτικό βίντεο, αυτά που παραθέτει έχουν ιδιαίτερη αξία σχετικά με το δαιμονικό Βατικανό, με το οποίο κάποιοι Ορθόδοξοι ιεράρχες επιδιώκουν την ένωση. Από το 2006 έχει δική του ιστοσελίδα και με διάφορα ρεπορτάζ προσπαθεί να ξεσκεπάσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων και πιο συγκεκριμένα τις υπόγειες νεοταξικές

Το αληθινό Call of Duty- Στρατιώτες στο Αφγανιστάν φωτογραφίζουν τις μάχες -Ετσι είναι ο πόλεμος [εικόνες]

Το αληθινό Call of Duty- Στρατιώτες στο Αφγανιστάν φωτογραφίζουν τις μάχες -Ετσι είναι ο πόλεμος [εικόνες]


Και ενώ η κυκλοφορία του νέου Call of Duty: Black Ops III ανακοινώθηκε για τον Φεβρουάριο, μία σειρά συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον πόλεμο του Αφγανιστάν, δείχνουν πώς είναι πραγματικά να βρίσκεσαι μέσα στις μάχες.
Από τους στρατιώτες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης και τα στρατεύματα που μεταφέρονται στο Αφγανιστάν από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία C17, μέχρι τους βετεράνους του Β' παγκοσμίου πολέμου στην ημέρα

Στη Ρουμανία η Microsoft, στην Ελλάδα μόνο τα distress funds


microsoft1-thumb-largeΤο σήμα της ελληνικής κυβέρνησης, το οποίο μεταφράζεται σε ολοκλήρωση της αξιολόγησης καθώς και της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, αλλά κυρίως σε επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα, αναμένουν οι Αμερικανοί επενδυτές. Σε διαφορετική περίπτωση, οι αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να φυλλορροούν, με πλέον πρόσφατο παράδειγμα τη ματαίωση της μεγάλης επένδυσης της Microsoft και την απόφαση που

Αυτός τώρα είναι Υπουργός Παιδείας?..«Καλή χρονιά» ευχήθηκε ο Φίλης στο τέλος της παρέλασης !!! 
Γελάει το σύμπαν...Τον πήρε στο «ψιλό» μέχρι και η Πιπιλή..«Δεν του λείπει πτυχίο Πανεπιστημίου αλλά απολυτήριο Δημοτικού» έγραψε στο twitter η Φωτεινή Πιπιλή για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.«Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου είναι επίκαιρο, είναι μήνυμα ζωντανό, κατά του Ναζισμού, κατά του Πολέμου, κατά του Φασισμού», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας μετά το πέρας της

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!

agio-oros


ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!!ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ

Πυροδότησε εξελίξεις ο Παυλόπουλος σήμερα;

Σαν γνήσιος συνωμοσιολόγος πιάνομαι από τις λέξεις. Σήμερα το μεσημέρι στη στρατιωτική παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον ασύρματος με τον πιλότο του Ζεύς (του F16 αεροπορικών επιδείξεων) κλείνοντας τη συνομιλία μέσω ασυρμάτου είπε μια φράση, που για τους στρατιωτικούς που έχουν ιστορική μνήμη του προκαλεί πολλά συναισθήματα και όπως μου

Από καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ... γραμματείς στα δικαστήρια

Από καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ... γραμματείς στα δικαστήρια [pdf]


Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται στα δικαστήρια ως γραμματείς.
Πρόκειται για τις καθαρίστριες, που είχαν επαναπροσληφθεί από την κυβέρνηση Τσίπρα και οι οποίες τώρα τοποθετούνται ως γραμματείς σε

Δημήτρης Ιτσιος: Ο ήρωας του Μπέλες που σκότωσε 232 Γερμανούς


itsios oxyro


Ο ήρωας της ιστορίας μας ήταν ένα πρόσωπο πιο απλό και πιο θαυμαστό. Ένας Έλληνας λοχίας που απέναντι στην πολεμική υπερδύναμη των Ναζί συνέχισε να πολεμάει ακόμη και όταν έμεινε μόνος του σε ένα πολυβολείο στην κορυφογραμμή του Μπέλες. Με τα όπλα του σκότωσε 232 Γερμανούς πριν παραδοθεί και εκτελεστεί εν ψυχρώ, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών για

Ο μυστηριώδης κορεάτης από τον Γιάνη στον Τσίπρα......!!!!!!!!!


o-mustiriwdis-koreatis-apo-ton-giani-ston-tsipraΟ ρόλος του Γκλεν Κιμ στην κρίση χρέους της Ευρωζώνης και ειδικά στην ελληνική κρίση ήταν σχεδόν... καθοριστικός. Αν και τον «επέλεξε» ως σύμβουλο ο Βαρουφάκης, ο Αλέξης Τσίπρας τον διατήρησε και μάλιστα ως... δεξί του χέρι στις διαπραγματεύσεις, απέναντι στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε...
Για περισσότερα από 20 χρόνια ο αμερικανός εργαζόταν για την Lehman Brothers και μετά την χρεοκοπία της, για δύο χρόνια είχε

Συγκινητικές φωτογραφίες από τους Αρκιούς: Δείτε την παρέλαση με τους δύο μαθητές του νησιού

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMjgvZGFza2Fsb3MuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center

Σήμερα όλη η Ελλάδα γιορτάζει την Επέτειο του ΟΧΙ για την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Ιωάννη Μεταξά.
Μαθητές από όλα τα σχολεία παρέλασαν μαζικά όπως κάθε χρόνο, σε όλη τη χώρα. Στο μικρό ακριτικό νησί των Αρκιών όμως, η παρέλαση ήταν διαφορετική από κάθε άλλη. Την εθνική γιορτή τίμησαν με υπερηφάνεια οι δύο

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Πιθανόν καρκινογόνα τα περισσότερα είδη γυναικείας υγιεινής

monsanto


Πιθανόν καρκινογόνα τα περισσότερα είδη γυναικείας υγιεινής
Μολυσμένο με την καρκινογόνο ουσία γλυφοσάτη είναι το 85% των ειδών γυναικείας υγιεινής (σερβιέτες, ταμπόν, σερβιετάκια) σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη πρόσφατα στην Αργεντινή.
Ο λόγος είναι ότι το βαμβάκι, ένα από τα βασικά υλικά των εν λόγω ειδών, ψεκάζεται με ζιζανιοκτόνα και έτσι οι επιστήμονες εγείρουν ανησυχίες για το κατά πόσο είναι ασφαλή αυτά τα προϊόντα.
Αυτές τις ανησυχίες ήρθε να επιβεβαιώσει η μελέτη του

Έγγραφο βόμβα της CIA για τις σχέσεις Κωνσταντίνου Καραμανλή και ναζιστικών δυνάμεων κατοχής

ciaΈγγραφο βόμβα της CIA για τις σχέσεις Κωνσταντίνου Καραμανλή και ναζιστικών δυνάμεων κατοχής
ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΡΤΕΝ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!
Αυτό προκύπτει από μαρτυρία διπλωματικού υπαλλήλου που παρευρέθη στην δίκη Άιχμαν στο Ισραήλ.
Το έγγραφο είναι υπαρκτό και το παραθέτουμε

28η Οκτωβρίου 1940: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ιστορία του “Mικρότερου Δεκανέα του Kόσμου” (φωτο)

DEKANEAS

Την ιστορία του “μικρού Αναστάσιου Χαραλαμπόπουλου” την αφηγείται ο Έλληνας Υφυπουργός Τύπου σε

δήλωση του στην γαλλόφωνη εφημερίδα Messager d’ Athenes
Εν καιρώ πολέμου ειναι πολλα αυτα που λαμβάνουν χώρα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν αδιανόητα. Συγκλονιστική ειναι και η ιστορία του

ΑΘΑΝΑΤΟΣ-Βασίλης Τσιαβαλιάρης – Ο πρώτος νεκρός του Ελληνοϊταλικού πολέμου που “έπεσε” για να ελευθερώσει τη πατρίδα

tsavaliarhs

Ήταν 28 Οκτωβρίου 1940. Ελληνοαλβανικά σύνορα. Ώρα 5η πρωινή. Η ιταλική σφαίρα βρίσκει τον στόχο

της: Ο στρατιώτης Βασίλειος Τσιαβαλιάρης ήταν ο πρώτος πεσών του Ελληνικού Έπους.
“Η σάλπιγγα έδινε το σύνθημα της μάχης ως ένα προσκλητήριο στον υπέρτατον αγώνα για την Ελευθερία. Πίσω από τα σκόπευτρα μέ τό δάκτυλο στήν σκανδάλη οι φρουροί τών προκεχωρημένων φυλακίων προσπαθούσαν νά

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του ΠΟΛΕΜΟΥ… ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ & ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ στο ΜΕΤΩΠΟ!

ηθοποιοι πολεμο

Τόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος για τις ανάγκες των ρόλων τους είχαν φορέσει πολλές φορές το “χακί”.
Και στην προσωπική τους ζωή όμως, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του μετώπου και αντιμετώπισαν τους εισβολείς «ποιώντας ήθος». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της μάχης και νοσηλεύτηκε. Όταν έγινε καλά κι ενώ