Σχολική εργασία ζητά από τους μαθητές να αρνηθούν ότι υπάρχει Θεός διαφορετικά θα αποτύχουν!

texas god confes



Η καθηγήτρια είπε ότι η Βίβλος γράφτηκε από ανθρώπους "που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή"
Οι γονείς των μαθητών σε ένα γυμνάσιο στο Τέξας είναι αναστατωμένοι μετά από μια ανάθεση εργασίας στην τάξη που ανάγκαζε τα παιδιά να αρνηθούν την ύπαρξη του Θεού, ή να αποτύχουν σε βαθμολογία.
Η μικρή μαθήτρια Jordan Wooley, της 7ης τάξης του
Γυμνασίου West Memorial κοντά στο Χιούστον, μίλησε με θάρρος στο σχολικό συμβούλιο για την εργασία που της ανατέθηκε και έθετε υπό αμφισβήτηση την πίστη της.
Η άσκηση ζητούσε από τους μαθητές να διαπιστωθεί αν μια σειρά από δηλώσεις ήταν είτε πραγματικοί ισχυρισμοί, είτε κοινοί ισχυρισμοί ή απόψεις.




texas ergasia

«Σήμερα μου δόθηκε εργασία στο σχολείο που αμφισβητούσε την πίστη μου, και μου έλεγε ότι ο Θεός δεν ήταν πραγματικός," είπε η Wooley στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου.
«Η καθηγήτρια μας ζήτησε να κάνουμε μια δημοσκόπηση για να πούμε αν ο Θεός είναι γεγονός, γνώμη ή ένας μύθος», δήλωσε ο Wooley.
"Και είπε ότι όποιος πει ότι είναι γεγονός ή άποψη, τότε είναι λάθος και ότι ο Θεός είναι μόνο ένας μύθος."
"Και όταν ρωτήσαμε γιατί μας λένε να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια, αφού ο Θεός δεν υπάρχει, είπε να ρωτήσουμε τους ποιμένες μας," είπε η μαθήτρια.
Περιέγραψε επίσης στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου το πώς η δασκάλα της ζήτησε να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού, σημείο στο οποίο η μαθήτρια ανέφερε τη Βίβλο και ιστορίες για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και "πήγαν στον παράδεισο" μόνο για να έρθουν πίσω και να πουν τις ιστορίες τους.
"Και μου είπε ότι και οι δύο περιπτώσεις ήταν απλά, πράγματα που οι άνθρωποι τα έκαναν μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή,» είπε η Wooley.
Το σχολικό συμβούλιο δήλωσε ότι: "Η εργασία είχε σκοπό να ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και τον διάλογο και δεν αμφισβήτησε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός μαθητή. Η εργασία ήταν κακοσχεδιασμένη και γι'αυτό η δασκάλα διασύρεται χωρίς να γνωρίζουμε τα χριστιανικά της "πιστεύω" ή το αντικείμενο του μαθήματος."




ΠΗΓΗ





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις