ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… «ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ» ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ…!

lathrometanastes-ploiario



ΩΣ «ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ», ΜΟΛΙΣ ΝΑΥΛΩΣΕ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ… ΤΟΥΡΚΙΑ…!!!
Το τι γίνεται με τον ανεκδιήγητο Υπουργό –κολλητό του Τσίπρα δεν περιγράφεται…
Ο εν λόγω γραφικός Υπουργός πού παριστάνει στη «πλέμπα» και «λεχριταριό» του Συριζα τον…«κοσμικό και αριστοκράτη» και απασχολεί με το πάθος και την αγωνία του για κονόμα, ήδη από την προεκλογική περίοδο τη δημοσιότητα και δημιουργεί
πονοκεφάλους στο Μαξίμου, –αν και απολαμβάνει της πλήρους προστασίας του Πρωθυπουργού—ξανακτύπησε…!!!
Ό εν λόγω… «ανθρωπιστής» Υπουργός φέρεται να υπέγραψε συμβάσεις με τα μεγάλα ναυτιλιακά συμφέροντα, εις βάρος των μεταναστών.!
Θυμόμαστε όλοι πως τους θερινούς μήνες τα Ελληνικά νησιά «βούλιαζαν» από μετανάστες, και προέκυψε άμεση ανάγκη να αποσυμπιεστούν η Μυτιλήνη και η Κως.
Ε, εκεί την «έκανε» ο μέγας ανθρωπιστής και «πανταχού παρών» Υπουργός και κολλητός του Τσίπρα, (πού φυσικά δεν είναι ο αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας), με την ανάθεση στην ΑΝΕΚ έναντι 140.000 ευρώ ημερησίως, για την μεταφορά των μεταναστών στον Πειραιά με το επιβατηγό/οχηματαγωγό Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ωστόσο, τα ημερήσια έξοδα του Ελ. Βενιζέλος ανέρχονται σε 80.000 ευρώ και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται, η μισθοδοσία πληρώματος, καύσιμα, ΝΑΤ, ασφάλειες, κλπ.
Με απλές μαθηματικές πράξεις διαπιστώνουμε πως το κέρδος από την μεταναστευτική κρίση ανέρχεται για την ΑΝΕΚ σε 60.000 ευρώ ημερησίως!
Λίγο μετά την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου Ελ Βενιζέλος, ως «δια μαγείας» άρχισαν να περνούν… περισσότεροι μετανάστες στα νησιά μας και έτσι παρουσιάστηκε η ανάγκη για ενίσχυση και με… άλλα πλοία…!!!
Στο «παιγνίδι» μπήκαν τα:
• Blue Star Patmos Κοινοπραξία με την ΑΝΕΚ
• Terra Jet, Ιδιοκτησίας Τάκη Ηλιόπουλου
Οι συμβάσεις ανατέθηκαν εκτός διαγωνισμού και τις είχε αναλάβει ο εν λόγω «ανθρωπιστής» Υπουργός…!!!
Τέλος, σημειώνουμε πως κάθε πρόσφυγας πληρώνει εισιτήριο 60 ευρώ για τη μετάβασή του στο Πειραιά, την ίδια ώρα που το εισιτήριο για κάθε Έλληνα με τα κανονικά πλοία της γραμμής κοστίζει μόλις… 40 ευρώ…!!!
«Λιγούρης» αριστερός και…ηθικός δεν γίνεται…!!!
——————
Πληροφορία από Voice.gr
πηγή,greek-leaks.blogspot.gr




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις