Ο Διευθυντής του FBI αποκαλύπτει πώς πολλές ισλαμικές ομάδες λειτουργούν μέσα στην Αμερική ... Είναι ένας Στρατός

USA-ISIS


Η ομάδα Ισλαμικό Κράτος έχει καταστήσει σαφές ότι σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Αμερικής. Έχουν ήδη γίνει πολλές επιθέσεις, τύπου «μοναχικού λύκου», που διαπράττονται από άτομα εμπνευσμένα από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Και σαν να μην ήταν αρκετά κακό αυτό, ο Διευθυντής του FBI James Comey πρόσφατα αποκάλυψε πόσες ομάδες τρομοκρατών, συνδεδεμένων με
το Ισλαμικό Κράτος, έγιναν αντικείμενο έρευνας στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με τη USA Today, ο Comey είπε σε μια ομάδα αξιωματούχων, ότι περίπου 900 μυστικές τέτοιες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τον Comey, το FBI είχε σχεδόν 1.000 ενεργές έρευνες μέσα σε ομάδες του ισλαμικού κράτους που προσυλητίζουν ιδιώτες στην Αμερική.
Ο Comey αρχικά είπε ότι όλες οι έρευνες σχετίζονται με την ομάδα Ισλαμικό Κράτος, αλλά αργότερα αναθεώρησε τις παρατηρήσεις του και είπε ότι η "συντριπτική πλειοψηφία" είχαν σχέση με αυτή την ριζοσπαστική οργάνωση.
Ακόμη χειρότερα, ο Comey δήλωσε ότι ο αριθμός των ατόμων που εμπνέονται από το Ισλαμικό Κράτος είχε «αργά αυξηθεί», καθώς οι εξτρεμιστές συνέχισαν να κυριαρχούν στο πεδίο της μάχης της Μέσης Ανατολής.
Το Ισλαμικό Κράτος απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στους νέους στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν κάποιου είδους παράπονο εναντίον της Αμερικής. Μέσω εκστρατειών των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλων μέσων, το Ισλαμικό Κράτος έχει επιχειρήσει να κάνει πλύση εγκεφάλου σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται γι 'αυτούς.
Επίσης ανέφερε ότι το περασμένο καλοκαίρι, οι φόβοι ήταν οι υψηλότεροι όλων των εποχών, όταν το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε επίθεση κατά τη διάρκεια της 4ης Ιουλίου.
"Αν αυτό γίνει καθημερινότητα ... Τοτε θα ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσουμε," δήλωσε ο Comey. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν ήταν σαφές αν το FBI είχε τους πόρους για να διερευνήσει όλες αυτές τις απειλές.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις