H Δήμαρχος του Τέξας απαγόρευσε το "Δικαστήριο της Σαρία", οι Μουσουλμάνοι είναι εξοργισμένοι

dimarxos texas



Το Ίρβινγκ, του Τέξας είναι ένα προάστιο στο Ντάλλας ακριβώς δυτικά της μεγαλούπολης. Οι Μουσουλμάνοι της περιοχής είχαν ξεκινήσει ένα «εθελοντικό» δικαστήριο με νόμους της Σαρία και ζητούσαν κύρωση από την πόλη. Η δήμαρχος είπε: "Δεν υπάρχει περίπτωση!"
Το δημοτικό συμβούλιο χωρίστηκε με
ψήφους 5 προς 4 κατά την απόφαση του Μαρτίου 2015, για να μην επιτρέψει το θρησκευτικό δικαστήριο, αλλά η δήμαρχος έδωσε έμφαση στο ότι η λειτουργία ενός ξένου νομικού συστήματος είναι αντισυνταγματική και απαγορεύεται από το πολιτειακό και ομοσπονδιακό καταστατικό.
Η προσπάθεια να καθιερωθεί ένα δικαστήριο της σαρία σε αμερικανικό έδαφος σταμάτησε εδώ, αλλά δεν θα είναι η τελευταία και θα συνεχίσουν στην προσπάθειά τους να υπονομεύσουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Η Δήμαρχος Μπεθ Van Duyne είπε επίσης:
"Οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να θυμόμαστε ότι τα δικαιώματά μας διασφαλίζονται από το Σύνταγμα και πιστεύω ότι κανείς δεν θα πρέπει να υποταχθεί σε κάτι λιγότερο."
"Νομίζω ότι είναι ένα καλό μάθημα ότι με την αύξηση του σκεπτικού της σαρία των μουσουλμάνων , τα δικαιώματα των ατόμων εξαφανίζονται. Ελπίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα το μιμηθεί κάθε πόλη, όπου θα προσπαθούν να κάνουν κάτι τέτοιο."








ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις