Σούπερ μπαμπάς μετατρέπει το αναπηρικό καροτσάκι του γιου του σε όχημα Star Wars

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMTAvMzAvc25vd3NwZWVkZXJfbWlsbGVyLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center


Ο Ράιαν Μίλερ θέλει η οικογένειά του να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη σατανική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία του "Star Wars". Και για να το καταφέρει αυτό έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο. Πρώτος προορισμός, ο αφιλόξενος, παγωμένος πλανήτης Χοθ, τον οποίο γνωρίσαμε στο «Η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται». Οι Επαναστάτες διαθέτουν βάση στο συγκεκριμένο μέρος και για να μπορούν να μετακινούνται πάνω στο παγωμένο τερέν έχουν
δημιουργήσει τα snowspeeders, τα οποία ίπτανται λίγο πάνω από το έδαφος και είναι ανθεκτικά στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Και επειδή τα χέρια του Ράιαν πιάνουν, ο σούπερ μπαμπάς αποφάσισε να θα δημιουργήσει ένα τέτοιο snowspeeder για τον γιο του, Τζέρεμι, για να ενταχθεί και αυτός στον ευγενή σκοπό των Επαναστατών. Για να το κάνει αυτό, ο Ράιαν πήρε το αναπηρικό καροτσάκι του Τζέρεμι, ο οποίος πάσχει από σπονδυλική δυσπλασία, και το μετέτρεψε σε ένα εντυπωσιακό άρμα μάχης.
Το snowspeeder του Τζέρεμι διαθέτει πτερύγια -για να μπορεί να επιβραδύνει και να προσγειώνεται ομαλά- και δύο κανόνια που πετούν κατά βούληση πυραύλους NERF, ενώ από πίσω υπάρχει άλλο ένα όπλο, για να μπορεί ο πιτσιρικάς να φυλά και τα νώτα του. Και δεδομένου ότι όλα αυτά γίνονται για τη γιορτή του Χάλοουιν, ο Ράιαν σχεδίασε για τον γιο του και τη στολή του πιλότου, βασισμένος σε εικόνες που βρήκε στο διαδίκτυο, αλλά και σε ένα σχετικό παιχνίδι.
Ο Τζέρεμι ακολούθησε ολόκληρη τη διαδικασία βήμα προς βήμα. «Παρατήρησε όλη τη διαδικασία της δημιουργίας και κάθε βράδυ έμενε σοκαρισμένος με το στόμα ανοικτό. Ανυπομονούσε να μπει μέσα», είπε ο Ράιαν στο Crave blog του CNET. Tο πρότζεκτ είναι πια έτοιμο και ο οκτάχρονος πιτσιρικάς είναι πανέτοιμος να ριχτεί στη μάχη εναντίον του καταπιεστικού καθεστώτος!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράιαν «πείραξε» το καροτσάκι του γιου του. Πέρυσι, πάλι για το Χάλοουιν, το είχε μετατρέψει στη μοτοσικλέτα του Captain America.









ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις