Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ:Δείτε τι κρύβει ο πάτος της οδοντόκρεμάς σας!

543839_531848643537109_187043403_n

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;
Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Πράσινο: Φυτική
Μπλε: Φυτική με προσθήκη φαρμακευτικής ουσίας
Κόκκινο: Φυτική με προσθήκη χημικής σύνθεσης
Μαύρο: Μόνο χημική σύνθεση
Προσοχή λοιπόν στις οδοντόκρεμες που αγοράζετε!...

πηγη
hellaspress

Το μυστικό που κρατάει όρθιο τον Παρθενώνα επί 2.500 χρόνια

parthenwnas
Το μυστικό που κρατάει τον Παρθενώνα όρθιο επι 2.500 χρόνια χωρίς σχεδόν την παραμικρή ζημιά από τους σεισμούς που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια αποκαλύπτεται μετά από μελέτες που δείχνουν ότι παρά το γεγονός πως δεν έχει καν θεμέλια έχει τριπλή αντισεισμική θωράκιση.
Σύμφωνα με την Πολιτικό Μηχανικό, Νίκη Τιμοθέου μελέτες της όλης αρχιτεκτονικής και δομικής του φόρμας, κατέδειξαν πως οι αρχαίοι είχαν από τότε ανακαλύψει, αυτό που σήμερα ονομάζουμε σεισμική μόνωση.
Ο ναός αυτός, σύμφωνα με την κυρία Τιμοθέου, κοντράρει επιτυχώς τη θεωρία της σύγχρονης πολιτικής μηχανικής, διότι χωρίς να έχει καν θεμέλια, είναι τριπλά μονωμένος σεισμικά!
Αυτή η τριπλή μόνωση, όπως μας εξήγησε, εντοπίζεται σε διαφορετικά σημεία του οικοδομήματος.
Το πρώτο σημείο βρίσκεται στις στρώσεις τεράστιων οριζόντιων και εξαιρετικά λείων μαρμάρων πάνω στις οποίες πατάει ο Παρθενώνας.
Το δεύτερο παρατηρείται στους μεταλλικούς ελαστικούς συνδέσμους οι οποίοι συνδέουν τις πλάκες κάθε στρώματος, και που στο κέντρο τους εντοπίζονται μικροί σιδηροπάσσαλοι γύρω από τους οποίους έχει χυθεί μολύβι (το μολύβι έχει την ιδιότητα να προστατεύει το σίδηρο από τη σκουριά και να εξασθενεί με την ελαστικότητά του, το όποιο κύμα, αφού μέρος της κινητικής του αυτής ενέργειας μετατρέπεται σε θερμική).
Και το τρίτο εντοπίζεται στις κολώνες του κτίσματος, οι οποίες δεν τοποθετήθηκαν μονοκόμματες, αφού οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν πως για να αντέξουν στους κραδασμούς της γης, θα έπρεπε να τοποθετηθούν σε φέτες μαρμάρου, τέλεια εφαρμοσμένες η μία πάνω στην άλλη.
Το αποτέλεσμα αυτής της τριπλής μονωτικής φόρμουλας, όπως σημείωσε η κυρία Τιμοθέου, ήταν τα επιφανειακά σεισμικά κύματα να κινούν το ένα στρώμα των μαρμάρινων πλακών, επάνω στο άλλο, την ίδια ώρα που οι σύνδεσμοι εκτόνωναν την κινητική ενέργεια που ανέπτυσσε ο εγκέλαδος!
Οι κολώνες, τέλος, με τον τρόπο που ήταν τοποθετημένες, επέτρεπαν στο όλο οικοδόμημα να ταλαντώνεται, αλλά να μην καταρρέει!

πηγη
defencenet

Η κατάντια της "προοδευτικής" Ευρώπης..λόγω ισλάμ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...

Τό θυμόσαστε τό γάλα ΝΟΥΝΟΥ μέ σῆμα τήν ὁλλανδέζα, μέ τό ὁποῖο μεγάλωσαν γενιές καί γενιές Ἑλλήνων;

Στή μέση καί λίγο πρός τά κάτω ὑπῆρχε μία εἰκόνα μέ μία ὁλλανδέζα ἡ ὁποία θήλαζε ἕνα μωρό.

Τώρα ἡ εἰκόνα ἔχει ἀλλάξει καί ἡ ὁλλανδέζα δέν θηλάζει πιά ἕνα μωρό ἀλλά κρατάει στήν ἀγκαλιά της μία ἀνθοδέσμη ἀπό τουλίπες. Ναί, καλά διαβάσατε – ἄν δέν τό ἔχετε ‘δῇ, ἤδη. Γιατί ὅλα αὐτά; Διότι οἱ λαθροέποικοι σέ ὅλη τήν Εὐρώπη, ἴσως, δέν προτιμοῦσαν τό συγκεκριμένο προϊόν καί ἔτσι, γιά νά αὐξηθοῦν οἱ πωλήσεις τοῦ γάλακτος ἄλλαξαν τήν εἰκόνα στήν συσκευασία.
Ἦλθαν στήν χώρα μας – καί στήν Εὐρώπη – καί μᾶς ἐπιβάλλουν, ἀργά ἀλλά σταθερά τόν ἀρρωστημένο τρόπο ζωῆς τους.


Αὐτή, ὅμως, εἶναι καί ἡ τακτική τῆς παγκοσμίου ἐξουσίας. Νά ἐπιβληθῇ ἡ ὀπισθοδρόμησι, ὁ σκοταδισμός καί ἡ ἄγνοια. Αὐτός ὁ τρόπος συμφέρει τούς, παρανόμως, κρατοῦντες καί τούς ἐδῶ λακέδες τους. Οἱ ἠλίθιοι καί ἀμόρφωτοι δέν τούς ἐνοχλοῦν. Εἶναι εὔκολη λεία γι΄αὐτούς. Εἶναι χειαραγωγίσιμοι. Δουλεύουν καί τούς τά «ἀκουμπᾶνε»...
πηγη
filonoi.gr


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ – ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!!!

NEKROS45
Ο 37χρονος Anthony Yahle μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Οχάιο το πρωί της 5ης Αυγούστου όταν η σύζυγός του Μελίσσα παρατήρησε οτι η αναπνοή του δεν ακουγόταν καλά.
Στο νοσοκομείο η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει. Επι 45 λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν με κάθε μέσο να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό που δεν κατάφεραν οι ίδιοι το κατάφερε ο 17χρονος γιος του.
Ο Lawrence έτρεξε πάνω από τον πατέρα του και του φώναξε: "Μπαμπά, δεν πρόκειται να πεθάνεις σήμερα".
Οι γιατροί τότε παρατήρησαν πως η καρδιά του 37χρονου άρχισε να χτυπάει αργά. Αμέσως άρχισαν τις προσπάθειες να τον επαναφέρουν.
Ο 37χρονος πέντε μέρες αργότερα γύρισε σπίτι του. Οι γιατροί το χαρακτήρισαν θαύμα...

πηγη
www.makeleio.gr

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ- Και άλλες φοβερές προφητείες

Ο Γκριγκόρι Ρασπούτιν ο θρυλικός και αντιφατικός χαρακτήρας της ρωσικής ιστορίας, είχε, όπως πολλοί πιστεύουν, το χάρισμα της προφητείας.
Έτσι, για παράδειγμα ο Ρασπούτιν προέβλεψε το
θάνατο της βασιλικής οικογένειας , πολύ καιρό πριν από την εκτέλεσή της .
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, η υποτιθέμενη αποκάλυψη σχετίζεται με μια «τρομερή καταιγίδα» που θα συμβεί στον πλανήτη στις 23 Αυγούστου του 2013. Ο Ρασπούτιν προειδοποίησε ότι «η φωτιά θα καταβροχθίσει τη ζωή στη Γη, και μετά από αυτό η ζωή στη Γη θα πεθάνει και θα κυβερνήσει η σιωπή του τάφου».
Σύμφωνα με τις προβλέψεις αυτού του μυθικού χαρακτήρα, πριν από τον κατακλυσμό "Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για την επικείμενη καταστροφή , και στη συνέχεια θα ανέβει στον ουρανό», λέει στο βιβλίο του «100 προφητείες του Ρασπούτιν»ο συγγραφέας Αντρέι Μπρέτσκι
Στις εκατό πιο διάσημες προβλέψεις του Ρασπούτιν αναφέρθηκαν πολλές καταστροφές που θα μπορούσαν να συμβούν πριν από το τέλος του κόσμου. "Δάκρυα του Ήλιου θα πέσουν πάνω στη γη σαν σπίθες της φωτιάς, που καίει τους ανθρώπους και τα φυτά [...] Ένας μεγάλος δράκος θα ρίξει πολύ αίμα."
Μπορούμε να πούμε ότι αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές ημερομηνίες που υπάρχουν για τον ερχομό της Αποκάλυψης.
Κατά το αποκαλυπτικό όραμα του Ρώσου ιερωμένου, (μία από τις προφητείες του στο βιβλίο του Μπρέτσκι), φαίνεται να μιλά για ένα μεμονωμένο περιστατικό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο: την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας που ζητούν η Monsanto και ο George Soros για να ανοίξουν τις πόρτες των μεταλλαγμένων στις νέες αγορές.
"Όταν πετούνε οι εικόνες, θα ωριμάσει ένα φρούτο δηλητηριώδες, και θα είναι πολλοί αυτοί που θα το φάνε. Και το δηλητηριώδες φρούτο θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζώα, ανίκανους να σηκώσουν το κεφάλι του προς τον ουρανό ...οι ιπτάμενες εικόνες θα καταναλώνουν τις δυνάμεις του ανθρώπου, αλλά το δηλητηριώδες φρούτο θα μεθά τον άνθρωπο, και όταν το τελειώσει ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν. "
Η ερμηνεία του δηλητηριώδους φρούτου είναι το άνθος της μαριχουάνας (μπουμπούκιι), το οποίο είναι πιο συγκεκριμένα το μέρος του φυτού THC, η τετραϋδροκανναβινόλη, η ψυχοτρόπος ουσία που μεταβάλλει τη συμπεριφορά αυτών που το καταναλώνουν. Είναι σαφές ότι η χρήση μαριχουάνας "μεθά" και μουδιάζει τις αισθήσεις, έτσι ώστε οι άνθρωποι μετατρέπονται σε όντα που "δεν μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι τους στον ουρανό."
Το πιο ενδεικτικό μέρος είναι το τέλος «…και όταν το τελειώσει, ο άνθρωπος θα είναι κουρασμένος, διχασμένος, και πιο πεινασμένος από πριν". Όποιος γνωρίζει τις επιπτώσεις της μαριχουάνας ξέρει ότι προκαλεί κόπωση, και αφού η επίδραση εξασθενίσει ακολουθεί τρομερή πείνα!.

ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
«Οι άνθρωποι βαδίζουν προς την καταστροφή. Οι ανίκανοι θα είναι αυτοί που θα έχουν τα ηνία. Έτσι θα είναι στη Ρωσία, το ίδιο και στην Γαλλία, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη ... η ανθρωπότητα θα συνθλίβεται από το θόρυβο των τρελών και των εγκληματιών. Η σοφία θα είναι αλυσοδεμένη. Η άγνοια και η αλαζονεία θα επιβάλλουν το νόμο στον σοφό και στον ταπεινό. Και στη συνέχεια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πιστεύουν στους ισχυρούς και δεν θα πιστεύουν πια στο Θεό...η τιμωρία του Θεού θα έρθει αργότερα, αλλά θα έρθει. "
«Κάθε επανάσταση έχει ως στόχο να σπάσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς, αλλά μόλις τις σπάσει, ετοιμάζονται ήδη άλλες αλυσίδες ... από την εποχή του σπηλαίου τίποτα δεν έχει αλλάξει. Και τίποτα δεν θα αλλάξει, διότι επιβάλλεται πάντα ο πιο ύπουλος, ο πιο πονηρός και συχνά, ο πιο διεφθαρμένος. Και ανάλογα με την κατάσταση του λαού, φορά το φόρεμα της δικτατορίας ή της δημοκρατίας. Αλλά ο άνθρωπος είναι πάντα ένας σκλάβος, ακόμα κι αν έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος ... μια μέρα των ημερών θα επανεμφανιστεί ο ελεύθερος άνθρωπος, αλλά ο λαός θα υπάρχει πάντα. "

πηγη
 thesecretrealtruth.blogspot.com

Οι φακές: μια ιστορία με τον διογένη

Μια μέρα ο Διογένης έτρωγε ένα πιάτο φακές καθισμένος στο κατώφλι κάποιου σπιτιού.
Δεν υπήρχε σ’ όλη την Αθήνα πιο φτηνό φαγητό από ένα πιάτο φακές.
Μ’ άλλα λόγια, αν έτρωγες φακές, σήμαινε ότι βρισκόσουν σε κατάσταση απόλυτης ανέχειας...
Πέρασε ένας απεσταλμένος του άρχοντα και του είπε:

«Α, Διογένη! Αν μάθαινες να μην είσαι ανυπότακτος κι αν κολάκευες

λιγάκι τον άρχοντα, δεν θα ήσουν αναγκασμένος…

να τρως συνέχεια φακές».


Ο Διογένης σταμάτησε να τρώει, σήκωσε το βλέμμα και κοιτάζοντας στα μάτια τον πλούσιο συνομιλητή του αποκρίθηκε:

«Α, φουκαρά αδερφέ μου! Αν μάθαινες να τρως λίγες φακές, δεν θα ήσουν αναγκασμένος να υπακούς και να κολακεύεις συνεχώς τον άρχοντα».

«Οι φακές»: από το βιβλίο του Αργεντινού συγγραφέα & ψυχαναλυτή Χόρχε Μπουκάι «Να σου πω μια ιστορία» (εκδ. Opera)

ΡΟΖ... λίμνη;;; Kι όμως υπάρχει! (φωτογραφίες)

Η λίμνη Hillier βρίσκεται στο Middle Island, το μεγαλύτερο από τα νησιά και τις νησίδες που συνθέτουν το αρχιπέλαγος Recherche στη Δυτική Αυστραλία.
Το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της είναι αυτό που την έχει κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Το χρώμα αυτό είναι μόνιμο και δεν μεταβάλλεται ακόμα κι αν μια ποσότητα του μπει σε ένα δοχείο...
Το μήκος της λίμνης είναι περίπου εξακόσια μέτρα και στο σύνολο της περιβάλλεται από μια μικρή λωρίδα άμμου και ένα πυκνό δάσος από ευκαλύπτους. Ένα στενό κομμάτι αμμοθινών, που καλύπτονται από βλάστηση, τη χωρίζει προς το βορρά από το Νότιο Ωκεανό.

Το νησί και η λίμνη πιστεύεται ότι έχουν χαρτογραφηθεί από την εκστρατεία του Flinders το 1802. Ο καπετάνιος Flinders λέγεται ότι παρατήρησε πρώτος τη ροζ λίμνη, όταν έφτασε στο νησί. Ο John Thistle, ο πλοίαρχος του πλοίου, συνέλεξε λίγο από το νερό της λίμνης, το οποίο βρέθηκε να είναι κορεσμένο με αλάτι.

Αν και η πηγή του ροζ χρώματος δεν έχει οριστικά αποδειχθεί στην περίπτωση της λίμνης Hillier, το ροζ χρώμα άλλων λιμνών στην περιοχή προκύπτει από μια χρωστική ουσία που δημιουργήθηκε από τους οργανισμούς Dunaliella salina και halobacteria. Παρά το ασυνήθιστο χρώμα της, η λίμνη δεν παρουσιάζει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες...

πηγη
www.perierga.gr

ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ: ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ & ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

metro-suntagma
Ελεγκτές στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους... Έλληνες!!! "Συλλάβετε και τους αλλοδαπούς", υπεδείκνυε ο κόσμος στους ελεγκτές!
Ποια ήταν η απάντησή τους; "Έχουμε άνωθεν εντολή να αφήνουμε ελεύθερους τους Πακιστανούς"!
Και τελικά συνέλαβαν τους δύο Έλληνες, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ άφησαν ελεύθερους τους δυο Πακιστανούς!!!
Έχουν, όπως είπαν, εντολή από την προϊσταμένη τους αρχή! Δηλαδή από το Υπουργείο Μεταφορών τούς εντέλουν να συλλαμβάνουν τους Έλληνες αλλά να αφήνουν ελεύθερους τους αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που δεν έχουν εισιτήριο;
Σύμφωνα με το indobserver διώκονται οι Έλληνες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από την Πολιτεία! Είσαι Έλληνας και δεν έχεις εκδώσει εισιτήριο; Συλλαμβάνεσαι και αν αντισταθείς μπορεί και να χάσεις τη ζωή σου, όπως ο 19χρονος. Είσαι Πακιστανός ή άλλος λαθρομετανάστης; Περνάς ελεύθερα!!!

πηγη
www.makeleio.gr

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Η Eurobank δέχεται και τάφους δανειοληπτών για υποθήκη... Δεν είναι φάρσα!

Το γεγονός που θα περιγράψουμε είναι 100% αληθινό, και καταγγέλθηκε σε εμάς, από άνθρωπο που τον ξέρουμε και προσωπικά.
Σε μεγάλη πόλη της περιφέρειας, υπάλληλος της Eurobank, καλεί... τηλεφωνικά δανειολήπτη του οποίου η οφειλή έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη, να περάσει από το κατάστημα της τράπεζας, για να δουν το θέμα της οφειλής. Ο φίλος, δανειολήπτης, πηγαίνει στο κατάστημα της τράπεζας, όπου τον υποδέχεται ευγενικά υπάλληλος της τράπεζας.
Το συγκεκριμένο δάνειο, δεν είχε κάποια υποθήκη, και η υπάλληλος της Eurobank προτείνει στον δανειολήπτη, να υποθήκευση έναντι της οφειλής του κάποιο ακίνητο. Ο δανειολήπτης, απαντά με ειλικρίνια:
"Δεν έχω κάποιο ακίνητο στο όνομα μου, το μόνο που έχω είναι ο τάφος μου"

Και έκπληκτος ακούει την υπάλληλο της τράπεζας:

"Ωραία.....Έχετε να μας παρουσιάσετε τίτλους ιδιοκτησίας του τάφου;"

Ο φίλος δανειολήπτης, έξαλλος αποχώρησε από το κατάστημα της Eurobank βέβαια, διακόπτοντας κάθε περαιτέρω συζήτηση!
Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Μια υπερασπίστρια της 17Ν ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ για υπουργό Δικαιοσύνης!

Οι γελοίοι οι  Δεξιοι  είναι ανίκανοι να εκμεταλλευτούν και το πιο μεγάλο κελεπούρι: Ποιάν διόρισε ο αγράμματος Τσίπρας «σκιώδη υπουργό Δικαιοσύνης» του Σύριζα; 


Την διαβόητη Μάνια (βαφτιστικό Άννα – Μαρία, γιατί προέρχεται από βασιλόφρονα οικογένεια!) Μπαρσέφσκι, την συνιδρύτρια (μαζί με τον Νίκο Γιαννόπουλο) της Συνιστώσας «ΡΟΖΑ»! Τι εστί «Ρόζα»; 

Πρώην τροτσκιστές, φανατικοί λάτρεις των λαθρομεταναστών και πρωταγωνιστές στην περίφημη υπόθεση «Υπατία» με τους βορειοαφρικάνους λαθρομετανάστες που ήλθαν από την Κρήτη και κλείστηκαν επί ημέρες στην Νομική. Την δεκαετία του 1980, η συντρόφισσα Μπαρσέφσκι δικάστηκε για υπόθεση τρομοκρατίας, αλλά τελικά αθωώθηκε. 

Τον Ιούνιο του 2002, η Μπαρσέφσκι πήγε στο Ισραήλ για να συμπαρασταθεί στους Παλαιστινίους και οι Ισραηλινοί την μάντρωσαν αμέσως για 24 ώρες σε ένα μπουντρούμι ως επικίνδυνη τρομοκράτισσα, εξαιτίας εκείνης της δίκης! Τελικά, ξεσηκώθηκαν όλοι οι εν Ελλάδι Μπολσεβίκοι και αναγκάστηκε η κυβέρνηση του Εβραίου Σημίτη να εκλιπαρήσει τους Ισραηλινούς να αφήσουν την Μάνια ελεύθερη. 

Τον Ιούλιο του 2003 γινόταν η πρώτη δίκη της 17 Νοέμβρη και η σημερινή «σκιώδης υπουργός Δικαιοσύνης» του Σύριζα, Μάνια Μπαρσέφσκι, είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπερασπίσεως της γυναίκας του Σάββα Ξηρού, Αγγελικής Σωτηροπούλου!.. 


Την ίδια ώρα, ο συνιδρυτής της «Ρόζα» Νίκος Γιαννόπουλος κατέθετε ως μάρτυρας υπερασπίσεως του Δημήτρη Κουφοντίνα!.. Φαντάζεστε τι υπουργίνα επί της Δικαιοσύνης θα αποκτήσει η Ελλάδα, όταν κληθεί να κυβερνήσει ο αγράμματος Αλέξιος Τσίπρας: Την μάρτυρα υπερασπίσεως της 17 Νοέμβρη, την πρωταγωνίστρια της «Υπατίας» και την μπροστάρισσα σε κάθε αγώνα που δίνουν οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!..  

ΚΙ ΟΜΩΣ: Η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ούτε κάν ανέδειξε αυτό το τεράστιο θέμα , διότι οι άνθρωποι είναι δειλοί, κι όταν ακούνε «μπολσεβίκος» χέζονται από τον φόβο τους.. Να μη το ξεχάσω: Σε συνέντευξή της στην «Αυγή», η συντρόφισσα Μπαρσέφσκι δήλωσε πως είναι απολύτως αναγκαία η άμεση συγκρότηση αντιφασιστικού κοινωνικού μετώπου για να αντιμετωπιστεί η Χρυσή Αυγή!.. Ε, ρε γλέντια…

 
ΠΗΓΗ
antipliroforisi.blogspot.gr

ALOE ARBORESCENS Το φυτο που θεραπευει τον καρκινο?

 O καρκίνος καί πολλές άλλες ασθένειες μπορούν να θεραπευθούν από τήν ALOE ARBORESCENS. Aυτό υποστηρίζεται εδώ καί πολλά χρόνια πλέον από πολλές ομάδες ανθρώπων, κυρίως στήν Ιταλία καί Ν.Αμερική.
 Εμείς αναφέρουμε oρισμένα από όσα γράφονται στόν εξειδικευμένο διαδικτυακό τόπο http://aloearborescens.tripod.com μέ σκοπό νά βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη καί έχουν επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίσεως τών βαρέων νοσημάτων.

 Τό φυτό ALOE ARBORESCENS φύεται στίς παραθαλάσσιες Μεσογειακές περιοχές, κυρίως τής Ν.Αν. Ευρώπης, Σικελίας, Β.Αφρικής καί Μέσης Ανατολής.
 Πολλοί εξ' υμών τό χρησιμοποιούμε ώς καλλωπιστικόν φυτόν σέ γλάστρες καί κήπους.

 Η γνωστή πλέον συνταγή εδώ καί χρόνια ώς <<Ricetta di Padre Romano Zago>> , προέρχεται από τήν Βραζιλία καί από τόν φραγκισκάνο μοναχό Romano Zago τού τάγματος τών καπουτσίνων, ό οποίος συνέγραψε καί τό βιβλίο <<Ο καρκίνος μπορεί νά θεραπευθή>> Εκδόσεις ADLE Padova.
ISBN: 8884010330.
 O Padre Romano Zago είναι αποσπασμένος σήμερα στήν Ιερουσαλήμ καί εξασκεί τά καθήκοντα του, αλλά ταυτοχρόνως δίδει διαλέξεις σέ πολλά κράτη όπως Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία γιά τήν θαυματουργή Αλόη.
 Κατά τά γραφόμενα τού διαδικτυακού τόπου, ό λόγος γιά τόν οποίον ή κλασσική ιατρική δέν προχώρησε τήν συνταγή τής Αλόης, είναι όπως κατανοούμε όλοι, μόνο τό οικονομικόν όφελος. Φαντασθείτε πόσα χρήματα θά εκέρδιζαν οί παθόντες καί ασφαλώς θά έχαναν οί φαρμακοβιομηχανίες από μία συνταγή πού μπορεί νά κατασκευάση οιοσδήποτε στό σπίτι του.

 Η Αλόη δέν είναι καθόλου τοξική. Χρησιμοποιείται ευρέως στήν φαρμακευτική από τήν αρχαία Ελλάδα μέχρι σήμερα. Αποτοξινώνει τόν οργανισμό από πολλές ασθένειες.
 Γιά περισσότερες πληροφορίες επιστημονικού περιεχομένου όσον αφορά συγκεκριμένες μορφές καρκίνων, σάς παραθέτουμε τίς ιστοσελίδες πού περιέχουν τίς μελέτες αντικαρκινικών νοσοκομείων. 
http://aloearborescens.tripod.com/biblio.htm
http://aloearborescens.tripod.com/padova.htm

Κάτωθι αναφέρεται ο τρόπος παρασκευής τής συνταγής.
Πρέπει να χρησιμοποιούνται φυτά ηλικίας άνω τών 5 ετών, φυτεμένα καί καλλιεργημένα σέ έδαφος πού νά ευρίσκεται σέ πλήρη ηλιοφάνεια ούτως ώστε νά έχουν τά φύλλα όλη τήν ποσότητα τής απαιτούμενης ουσίας πού χρησιμεύει στήν καταπολέμηση τής ασθενείας.
 Eπίσης σημαντικό είναι τό βιολογικό μέλι τής ακακίας καί όχι οποιοδήποτε μέλι, διότι αυτό έχει τήν ικανότητα τής ταχείας διεισδύσεως στόν οργανισμό.

 Γιά τήν πρόλειψη μπορεί νά χρησιμοποιηθή μικροτέρα ποσότης όπως ένα βαζάκι 250 γρ. κάθε 6 μήνες από ένα κουταλάκι του γλυκού πρό φαγητού.


πηγη
www.ell.gr

Η σύνθεση της Aloe Arborescens
και ο θεραπευτικός χυμός της
 
   Η Αλόη Αρμπορέσκενς όπως και η Αλόη Βέρα, είναι ένα από τα 300 είδη της οικογένειας των «Aloeacee» και η πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά. Ξεπερνά σε τριπλάσιο βαθμό αυτά της Αλόης Βέρα.
   Η Αλόη ήταν γνωστή για χιλιάδες χρόνια σε πολλούς και διάφορους ιστορικούς πολιτισμούς, οι οποίοι τη θεωρούσαν μυθικό και μαγικό φυτό και τη χρησιμοποιούσαν ως φαρμακευτικό φυτό. Εισήχθη στην κατηγορία των καθαρτικών και η φαρμακολογική του χρήση άρχισε να εκτιμάται, όπως ήδη συνέβαινε στους αρχέγονους καιρούς, για να μπορέσει να αναγνωριστεί μετά από περισσότερο από έναν αιώνα.
   Από το 1930 και μετά, πολλοί ερευνητές αφιερώθηκαν στη μελέτη του φυτού αναλύοντας τα τμήματά του, μέσα και έξω. Μέσα σε γενικότερο πλαίσιο, έχει αναγνωριστεί η πραγματική θεραπευτική ιδιότητα του ζελέ της αλόης, όσον αφορά τις μεμονωμένες ιδιότητες των βλεννοπολυσακχαριτών, την πρωτεολυτική δραστηριότητα των ενζύμων και τα αμινοξέα.
   Τώρα επιτέλους, έχουμε γνώση της χημικής σύνθεσης της αλόης και του ζελέ, αλλά και ολόκληρου του φύλλου. Γνωρίζουμε ότι έχει διάφορες ανθρακινόνες, τα μυστικά των οποίων δηλώνουν την ικανότητά του να εξαφανίζει ασθένειες, που έχουν μεγαλύτερη δύναμη καταστολής από ό, τι η βακτηριοκτόνος δύναμη των αντιβιοτικών. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η αλόη έχει αναλγητικές ιδιότητες και καταπολεμά μολύνσεις, περιέχει βιταμίνες και ανόργανα άλατα, που δρουν ως θεραπευτικά στοιχεία και ως φορείς ενεργοποίησης άλλων θεραπευτικών συστατικών. Όλα λειτουργούν συνεργιστικά, για να προμηθεύσουν με ένα φυσικό, με φυτική βάση, συστατικό τις βιολογικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού.
  
 
Το κείμενο είναι βασισμένο στο βιβλίο «Ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί», του Πατέρα Ρομάνο Ζάγκο OFM. Το πολυδιαβασμένο βιβλίο που κυκλοφορεί τώρα στην 5η του έκδοση.

 
 
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
1) Ολη η προετοιμασία πρέπει να γίνεται στο ημίφως ή σέ σκότος γιατί ο φωτισμός είναι σε θέση να μηδενίση κάποιες σημαντικές ουσίες που περιέχονται στά φύλλα της αλόης.
2) Το φυτό της Αλόης που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι ανοιχτού χώρου και να μήν έχει βραχή ή ποτισθή καθόλου τις τελευταίες 6 ημέρες. (ούτε το χώμα ούτε τα φύλλα), διότι τα φύλλα απορροφούν το νερό και οι ουσίες που μας χρειάζονται διαλύονται και ασθενούν.
3) Η Αλόη πρέπει να είναι αποκλειστικά
ALOE ARBORESCENS
zero.jpg (32081 byte)
Μετά το σούρουπο, κόψτε 3-4 φύλλα της aloe arborescens (350 γραμμ.) προσέχοντας να πάρετε τα πιό πράσινα φύλλα από την βάση του φυτού.

  - Καρκίνος
- Πίεσις - CO2
- Διαβήτης
- Τριγλυκερίδια
- Χολιστερίνη
- Ουρικό οξύ
- Ρύθμισις Νa-K-Ca-Mg
uno.jpg (30140 byte) Ετοιμάσθε ένα υάλινο βαζάκι σκούρου χρώματος  του ενός κιλού. (Εάν δεν έχετε σκούρο φροντίσθε να ντύσετε το λευκό πολύ καλά με αλουμινόχαρτο για να μην έρχεται σε επαφή η κρέμα με το φώς).   - Αύξησις αιμογλομπίνης
- Πανγρεατίτις
- Έλκος - Γαστρίτις
- Ηπατικές ανωμαλίες
- Νεφρικές ανωμαλίες
- Αύξησις ανοσοποιητικού.
- Προστασία του DNA από  ιονίζουσες ακτινοβολίες.
due.jpg (34949 byte) Πάντα σε σκοτεινό περιβάλλον, καθαρίσθε τα φύλλα με ένα ξηρό καθαρό πανάκι. (Εάν είναι τα φύλλα πολύ σκονισμένα υγρασιάσθε ελαφρώς το πανάκι).   -Επαναπροσδιορισμός ανοποποιητικού για ηπατίτιδα C, HIV/AIDS.
quattro.jpg (33286 byte) Καθαρείσθε τα φύλλα από τα αγκάθια που είναι στις άκρες με ένα κοφτερό μαχαιράκι.    
cinque.jpg (34139 byte) Κομματιάστε τα φύλλα μαζί με το περίβλημα και τοποθετείσθε τα στο mixer.    
sei.jpg (32946 byte) Προσθέσθε 6 κουτάλια τσίπουρο (καθαρό απόσταγμα).
Μιξάρετε για 3-4 λεπτά.
   
sette.jpg (37113 byte) Είναι η ώρα όπου προσθέτετε 500 γραμμ. μέλι (προτιμείται βιολογικό  ακακίας).
Μιξάρετε για 3-4 λεπτά. 
  Γεμίσθε το βαζάκι με την κρέμα από το mixer και τοποθετείσθε το στο ψυγείο.  
 
ΛΗΨΙΣ
 
  Η δοσολογία από τον Δρ. Nacci είναι 30 λεπτά πρίν από τα βασικά γεύματα 1 κουταλιά της σούπας.
Να ενθυμείσθε ότι πρέπει να ανακατεύτε δυναμικά το βαζάκι πριν από κάθε χρήση και να το λαμβάνετε σε σκοτεινό περιβάλλον.
Η συνταγή παρασκευής και διάθεσης πρέπει να τηρείται ευλαβικώς.
 
   Η συνταγή προέρχεται από τον πάτερ Zago και εγκεκριμένη από πανεπιστήμια της Γαλλίας και Ιταλίας. Μετάφρασις Κωστάκης Κων/νος
  H συνταγή δεν αντικαθιστά υπάρχουσες φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής ιατρικής χορηγιμένες νομίμως.
Λαμβάνεται ώς διατροφικό συμπλήρωμα.  
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΣΑΛΟΣ: Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ "ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ".

obama-aderfos1
Αμαρτωλή, δολοφονική, σχέση "συνεργασίας" του Μπάρακ Ομπάμα με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου.
Τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του προέδρου των ΗΠΑ με τον ετεροθαλή αδελφό του, Μαλίκ; Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Αιγύπτου διεξάγει εξονυχιστική έρευνα για το ρόλο του Μαλίκ στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, τα παράνομα κέρδη του από "φιλανθρωπίες" και την κάλυψη που έχει από τον Ομπάμα για τη δράση του, μέσω φοροαπαλλαγής.
Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αιγύπτου, Tehani al-Gebali: "Θα ήθελα να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, ότι ο αδερφός του προέδρου τους, Ομπάμα, είναι ένας από τους... αρχιτέκτονες των βασικότερων επενδύσεων της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Θα εφαρμόσουμε το νόμο και οι Αμερικάνοι δεν θα μας σταματήσουν. Πρέπει να ανοίξουμε τα αρχεία και να κινηθούμε δικαστικά. Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ξέρουν ότι υποστήριξαν την τρομοκρατία. Θα ερευνήσουμε τα αρχεία, ώστε αυτές οι χώρες να εκτεθούν και να δείξουμε πώς συνεργάστηκαν με τους τρομοκράτες. Γι' αυτό το λόγο η Αμερικανική κυβέρνηση μας πολεμάει".
Σύμφωνα με τον ερευνητή Walid Shoebat, ο οποίος ανέλυσε την έκθεση του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, η Τουρκία φέρεται να παίζει βασικό ρόλο στην υποτιθέμενη συνομωσία εναντίον της Αιγύπτου.
Παράλληλα, τονίζει στο blog του ότι όσα γράφει βασίζονται σε τρεις «πολύ αξιόπιστες πηγές» που επιβεβαιώνουν την αναφορά και τα λεγόμενα της Gebali.
O Shoebat ανέφερε τον Μάιο ότι ο Μαλίκ Ομπάμα είναι ο εκτελεστικός γραμματέας του Ισλαμικού Οργανισμού Da' wa ή IDO, μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση του Σουδάν, ένα κράτος που οι ΗΠΑ έχουν ουκ ολίγες φορές κατηγορήσει για τρομοκρατικές ενέργειες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WND, η Lois Lerner, διευθύντρια εφορίας στη Αμερική, υπέγραψε την έγκριση για φοροαπαλλαγή του ιδρύματος του Μαλίκ Ομπάμα.
Ο Shoebat συνέχισε την έρευνα, αναλύοντας λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του σε αναφορά 22 σελίδων, με τίτλο "Νέο Σκάνδαλο: Ισλαμικός εξτρεμισμός και σκλάβες για σεξ: Έρευνα αποκαλύπτει συγγενείς του Ομπάμα να κάνουν φιλανθρωπίες... απάτης".
Όπως εξήγησε ο Shoebat στο WND: "Όταν ο Μαλίκ και η Σάρα Ομπάμα απέκτησαν χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ως επικεφαλείς φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, όχι μόνο λειτουργούσαν παράνομα, αλλά τα ιδρύματα αποσκοπούσαν σε προσωπικά κέρδη και τη προώθηση του Ισλάμ μέσω της Αλ Κάιντα".
Τα κέρδη από τις "φιλανθρωπίες"
Στις 23 Μαΐου 2011 κατατέθηκε στην εφορία της Αμερικής μια αίτηση που απαιτείται από τα ιδρύματα που έχουν φοροαπαλλαγή.
Η αίτηση φαίνεται να είναι γραμμένη στο χέρι από τον Μαλίκ Ομπάμα Η αίτηση 990 αναφέρει ότι το συνολικό ακαθάριστο εισόδημα του ιδρύματος για το 2010 είναι 24.250 δολάρια, που προέρχονται από συνεισφορές, δωρεές και επιχορηγήσεις...
omaba-aderfos2
Ποιος είναι ο Μαλίκ Ομπάμα
Ο Αμπόνγκο Μαλίκ "Ρόι" Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα στις 15 Μαρτίου του 1958 και ήταν το πρώτο παιδί του Μπάρακα Ομπάμα Σρ.
Ο γιος της Κέζια, της πρώτης γυναίκας του Ομπάμα, ο Μαλίκ ήταν μόλις 18 μηνών όταν ο πατέρας του έφυγε από την Κένυα και πήγε στη Νέα Υόρκη, στις 8 Αυγούστου 1959 για να αρχίσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, στη Χονολουλού.
Έχοντας εγκαταλείψει την Κέζια, ο Ομπάμα παντρεύτηκε την Στάνλεϊ Αν Ντάνχαμ, τη μητέρα του Μπάρακ Ομπάμα, στη Χονολουλού.

πηγη
www.makeleio .gr

Σχολιο ιστολογιου
Κοσμος αγγελικα πλασμενος αλλα δαιμονικα ελεγχομενος....Σε πολλες αδερφοτητες ειναι τελικα μπλεγμενος ο Ομπαμιας και δε βλεπω να του βγαινει σε καλο....λεμε τωρα...

Η Θεραπεία καρκίνου είναι εδώ! Συνταρακτικό βίντεο.

Καιρος να κοιταξει ο κοσμος και λιγο πιο περα απο το δαχτυλο του και να μη τρωει οτι ευκολα του σερβιρει το κατεστημενο και οι πολυεθνικες.Δεν λεω ν ασπαστειτε οτι γραφω εγω και καποιοι αλλοι "γραφικοι" απλα ανοιξτε το μυαλο σας,αφηστε τη φυση να λειτουργησει προς οφελος σας και μην ειστε αρνητικοι στην πληροφορια...
Σκεφτειτε οτι η υπαρξη  του κοσμου τουτου βασιζεται στην ισορροπια των αντιρροπων δυναμεων που το διακατεχουν και αλληλοσυγκρουονται..Οτιδηποτε αρνητικο εχει στη φυση το αντιδοτο του...ετσι ειναι φτιαγμενος ο κοσμος.Αν και κανονικα οι οι αντιρροπες δυναμεις αυτες θα επρεπε να να ειναι αντιθετες αλλα και να συνυπαρχουν με αρμονια ετσι οπως τις εφτιαξε ο Θεος αυτη τη στιγμη αλληλοσυγκρουονται....αλλα αυτη ειναι μια αλλη μεγαλη ιστορια που θα μιλησουμε μια αλλη στιγμη...
Δειτε το βιντεο λοιπον το οποιο ειναι και μεταφρασμενο και αναλογιστειτε ποσα σας κρυβουν γιατι σας βλεπουν σαν χρημα και σας θεωρουν προβατα και αναλωσιμους...

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2 - Η άγνωστη «θαυματουργή» θεραπεία

Η απαγορευμένη πανάκεια

ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Η2Ο2

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα…

Πριν από 170 χρόνια, όταν η Ινδία ήταν ακόμα βρετανική αποικία, οι αυτόχθονες έπιναν νερό, μέσα στο οποίο διέλυαν μικρές ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου για να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ποικιλία ασθενειών – από πιο ήπιες, όπως η γρίπη, έως σοβαρότερες ασθένειες, όπως η χολέρα και η μαλάρια. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου θεραπείας ήταν τόσο θετικά, ώστε θεωρήθηκε ότι η διάδοση της θα επηρέαζε το εμπόριο χημικών φαρμάκων που είχε αρχίσει τότε να καθιερώνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να αντιμετωπίσουν την απειλή, οι βρετανικές Αρχές προσέλαβαν έναν ρεπόρτερ, ο οποίος -προσποιούμενος τον γιατρό- «κατασκεύασε» μια ιστορία για ένα παιδί που πέθανε εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης, ύστερα από τη λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου.

Το γεγονός ότι η είδηση προήλθε από έναν «ειδικό» επηρέασε καθοριστικά τους Ινδούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τη χρήση του Η2Ο2 και να στραφούν στα βρετανικά φαρμακευτικά σκευάσματα (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα εναντίον μιας πολλά υποσχόμενης θεραπευτικής μεθόδου, η οποία από τότε καταπιέζεται συστηματικά από το φαρμακοκεντρικό ιατρικό μοντέλο.

Πολλοί επιστήμονες (Willhelm, Warburg, Oliver, Holman, Farr, Barnard, Palthe, McCabe, Cummings) υποστηρίζουν ότι τα θεραπευτικά οφέλη της είναι πολύ σημαντικά για όλες σχεδόν τις ασθένειες, μετατρέποντας τη σε πανάκεια χωρίς προηγούμενο και, μάλιστα, με μηδενικό κόστος!

Μεταξύ αυτών, κάποιοι την εφαρμόζουν ως εναλλακτική μέθοδο θεραπείας αφού η κλασική Ιατρική αρνείται να τη συμπεριλάβει στις καθιερωμένες πρακτικές της και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί επίσημες έρευνες για την αποτελεσματικότητα της.

Οξυγόνο: το κλειδί για έναν υγιή οργανισμό

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 70%-80% από νερό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου (89%) είναι οξυγόνο. Σχεδόν όλη η βιολογική ενέργεια του ανθρώπου πηγάζει από αυτό το δομικό στοιχείο, χάρη στο οποίο ο οργανισμός παραμένει ζωντανός και σε καλή κατάσταση. Και απόδειξη είναι το ότι ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει εβδομάδες χωρίς φαγητό, αρκετές μέρες χωρίς νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Ο θεμελιώδης ρόλος του για τη διατήρηση της ζωής οδήγησε πολλούς επιστήμονες να μελετήσουν το ίδιο το οξυγόνο, καθώς και τη σχέση που μπορεί να έχει η έλλειψη του με την εμφάνιση ασθενειών, αλλά και την πιθανή αξιοποίηση του για την ανάκτηση της υγείας.

Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από το σύνολο των μελετών είναι ότι η πρωταρχική αιτία των περισσότερων ασθενειών συνδέεται -σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό- με την ανεπαρκή παρουσία του, κυρίως σε κυτταρικό επίπεδο, και ότι η ενίσχυση του οργανισμού με επιπλέον οξυγόνο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την πρόληψη ή καταπολέμηση της παθογένειας (Madison Cavanaugh,The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις για τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία πραγματοποιήθηκε το 1931.

Ο δρ. Otto Warburg  κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στη Φυσιολογία και Ιατρική, όταν απέδειξε ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνοεπειδή είναι αναεροβικοί. Επιπλέον, ο Warburg μέσω των πειραμάτων του διαπίστωσε ότι η αφαίρεση οξυγό νου από το κύτταρο κατά 35%, το μετατρέπει σε καρκινικό.

Υποστήριξε ότι η βασική αιτία του καρκίνου είναι η ανεπαρκής οξυγόνωση των κυττάρων και ότι, αν αντιστρέψουμε αυτό το δεδομένο, ο καρκίνος θα μπορούσε να νικηθεί (Otto Warburg, Theprime cause and prevention of cancer, 30/6/1966).

Μετέπειτα μελέτες του ίδιου του Warburg και άλλων επιστημόνων συμπέραναν ότι σχεδόν όλες οι τοξίνες και τα βακτήρια εξουδετερώνονται σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο (Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer).. Κάποιες από τις θεραπείες που αναπτύχθηκαν με κεντρικό γνώμονα την παραπάνω διαπίοτωοη ονομάστηκαν «οξειδωτικές» γιατί, από τη μια, προκαλούν οξείδωση των προσβεβλημένων από βλαβερούς μικροοργανισμούς κυττάρων και, από την άλλη, θωρακίζουν τα υγιή κύτταρα οξυγονώνοντας τα.

Ωστόσο, η ιατρική και φαρμακευτική βιομηχανία επιμένουν να μην εκμεταλλεύονται αυτές τις θεραπευτικές λύσεις – προφανώς επειδή δεν τους δίνεται κανένα οικονομικό κίνητρο. Τόσο το όζον όσο και το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ουσίες που δεν μπορούν να πατενταριστούν και το κόστος παρασκευής τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Επιπλέον, αν η θεραπευτική δράση τους αφορά όντως στο σύνολο των ασθενειών, τις μετατρέπει σε απειλή για την καθιερωμένη βιομηχανία ακριβών συμπτωματικών φαρμάκων και πολυδάπανων ιατρικών πρακτικών. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που το σύστημα δεν χρηματοδοτεί και επίσημες έρευνες που θα αποδείκνυαν την αξία τους (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Μια παντοδύναμη θεραπευτική λύση με άγνωστη ιστορία

Πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτής της θεραπείας, της οποίας θεωρείται και πατέρας, υπήρξε ο δρ. Richard Willhelm. Κατά τη δεκαετία του 1940, ίδρυσε, τον οργανισμό Επιμορφωτικού Ενδιαφέροντος για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου (ECHO) θέλοντας να διαδώσει τα θεραπευτικά οφέλη του. Ο ίδιος το χρησιμοποίησε σε ασθενείς, βλέποντας πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα, πολιομυελίτιδα και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.

Προτού το ανακαλύψει ο Willhelm, ο βρετανός γιατρός Τ. Η. Oliver το είχε χορηγήσει πρώτος με ενδοφλέβιες ενέσεις σε 25 ασθενείς που έπασχαν από πνευμονία. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό: το ποσοστό θνησιμότητας από την ασθένεια έπεσε από το 80% στο 48% και η ενδοφλέβια έγχυση υπεροξειδίου του υδρογόνου έγινε το μυστικό όπλο αντιμετώπισης της επιδημίας πνευμονίας που ξέσπασε λίγο μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1950, ο δρ. Reginald Holman διεξήγαγε πειράματα, στα οποία χορηγούσε υπεροξείδιο του υδρογόνου 0,45%, διαλυμένο στο νερό, το οποίο στη συνέχεια έπιναν ποντίκια με καρκινικούς όγκους. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα του, οι όγκοι εξαφανίστηκαν τελείως εντός ενός διαστήματος μεταξύ 15 και 60 ημερών (Madison Cavanaugh, Theone-minute cure: The secret to healing virtually all diseases).

Πρόκειται για ελάχιστες περιπτώσεις της άγνωστης ιστορίας της θεραπευτικής δύναμης της ουσίας, οι οποίες αναφέρονται στο βιβλίο της Madison Cavanaugh The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases (Η θεραπεία του ενός λεπτού: το μυστικό για να γιατρέψεις σχεδόν όλες τις ασθένειες). Στο ίδιο βιβλίο έχουν συγκεντρωθεί και οι γνώμες ειδικών επιστημόνων που υποστηρίζουν τις εκπληκτικές ιδιότητες του υπεροξειδίου του υδρογόνου και γενικότερα των βιο-οξειδωτικών θεραπειών σε όλο το φάομα των ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης, και της τριπλής μάστιγας: AIDS, καρκίνος και καρδιακά προβλήματα.

Το 1993, ο Αμερικανός ερευνητής δρ. Charles H. Farr προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική, για την εργασία του σχετικά με την ευεργετική δράση του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου στην καλύτερη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμφωνά με την έρευνα του, τα κοκκιοκύτταρα (είδος λευκών αιμοσφαιρίων) παράγουν την ουσία που αμύνεται εναντίον βακτηρίων, παρασίτων και ζυμομυκήτων που προσβάλουν τον οργανισμό, ρυθμίζει τις ορμόνες και το σάκχαρο του αίματος, και αποτελεί απολυμαντικό, αντισηπτικό και οξειδωτικό παράγοντα (C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letterfor Doctors, 1987).

Ο δρ. David G. Williams, ένας από τους κορυφαίους επι στήμονες φυσικών θεραπειών, αναφέρει: « Ο αρχικός σκεπτικισμός μου για τη θεραπευτική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου με οδήγησε σε ενδελεχή έρευνα, κλινική εργασία και πειραματισμό. Καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πιθανότατα δεν θα πειστεί ποτέ, ωστόσο εγώ είμαι πεπεισμένος ότι το H2O2 είναι ασφαλές, διαθέσιμο και με εξωφρενικά μικρό κόστος. Αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι λειτουργεί!»

(David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003)

Ο παθολόγος William C. Douglas προσθέτει ότι η ουσία «μπορεί να χορηγηθεί σχεδόν σε κάθε παθολογική περίπτωση, συχνά με εξαιρετικά αποτελέσματα» (William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide:Medical Miracle, Second opinion publishing, 1996).

Ο δρ. Kurt Donsbach γράφει σε άρθρο του στο περιοδικό Alternativesότι μια ουγκιά υπεροξειδίου του υδρογόνου 35%, διαλυμένη σε ένα γαλόνι νερό, βοηθά στην καλύτερη αναπνοή όσων πάσχουν από εμφύσημα και καρκίνο του λάρυγγα, αν ψεκάζεται στον χώρο που διαβιούν (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret tohealing virtually all diseases). Ο ίδιος αναφέρεται με ενθουσιασμό και στην αξιοποίηση της θεραπείας με H2O2 για την καταπολέμηση του καρκίνου (www. alkalizeforhealth.net/oxygen.htm).

Το 1986, ο γνωστός καρδιοχειρουργός Christiaan Barnard, φημισμένος για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς, άρχισε να συστήνει τη θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ασθενείς, αφού πρώτα την εφάρμοσε ο ίδιος για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που συνοδεύουν το γήρας και έμεινε έκπληκτος με το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο Barnard γελοιοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό από την ιατρική κοινότητα, ώστε αναγκάστηκε να εγκαταλείψει κάθε σχέση του με τη θεραπεία για να διασώσει τη φήμη και τη δουλειά του (Madison Cavanaugh, The one-minute cure:The secret to healing virtually all diseases).

Η λύση για τον αλκοολισμό

Ο αλκοολισμός είναι μια χρόνια ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται προοδευτικά και σχετίζεται με την αδυναμία του ατόμου να ελέγξει την κατανάλωση αλκοόλ, η τοξική επίδραση του οποίου επηρεάζει την κυτταρική αναπνοή. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καθεστώς ανεπάρκειας οξυγόνου στους σωματικούς ιστούς οδηγώντας σε ιστοτοξική υποξία, κατά την οποία οι ιστοί και τα κύτταρα αδυνατούν να εκμεταλλευτούν και να μεταβολίσουν το οξυγόνο από το αίμα.

Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους μέθη που, στην περίπτωση του αλκοολικού, παρατείνεται σε χρόνο και σταδιακά καταβάλλει τον οργανισμό. Το γεγονός ότι οι βαθιές εισπνοές βοηθούν να ξεμεθύσουμε πιο γρήγορα αποτελεί ένδειξη του καταλυτικού ρόλου που έχει το οξυγόνο στην αποτοξίνωση του οργανισμού από το αλκοόλ.

Ο δρ. P.M. Van Wulffren Palthe εργάστηκε με άτομα που έπασχαν από αλκοολισμό και διαπίστωσε ότι η στοματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου ανέστειλε την επιθυμία τους για αλκοόλ και τους βοήθησε να θεραπευτούν από τον εθισμό τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του αλκοολισμού, γιατί μπορεί να ανατρέψει την ανεπαρκή οξυγόνωση των ιστών και των κυττάρων που σχετίζεται με την προοδευτική εκδήλωση της ασθένειας (Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healingvirtually all diseases).

Προάσπιση της υγείας του εγκεφάλου και της διάθεσης

Όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις εμφανίζουν συχνά μεταβολές στη διάθεση τους και ατονία στις εγκεφαλικές τους λειτουργίες κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οφείλεται, εν πολλοίς, στον -κακής ποιότητας- αέρα που εισπνέουν, ο οποίος δεν προσφέρει επαρκή ποσότητα οξυγόνου.

Η καθημερινή ελλειμματική οξυγόνωση του οργανισμού γενικότερα, και ειδικότερα του εγκεφάλου, δημιουργεί πολλές εγκεφαλικές-ψυχολογικές διαταραχές, όπως κατάθλιψη, ατονία, ευερεθιστότητα, αδιαθεσία και εξασθένιση των πνευματικών ικανοτήτων, όπως η μνήμη, η συγκέντρωση, η κριτική ικανότητα και η καθαρή σκέψη.

Τα τελευταία χρόνια, η φαρμακευτική βιομηχανία έχει χτίσει γύρω από αυτά τα -ανεξήγητα για την ίδια- συμπτώματα μια ολόκληρη αυτοκρατορία ασθενειών που «κατασκευάστηκαν» και διαδόθηκαν, για να προωθήσουν νέου τύπου φάρμακα διά θεσης και συμπεριφοράς. Η προπαγάνδα που στήθηκε γύρω από αυτές τις ασθένειες οδήγησε στην αποδοχή τους από τον σύγχρονο άνθρωπο, που εκπαιδεύεται να θεωρεί το χάπι πανάκεια για κάθε περίπτωση.

Ο δρ. Ed McCabe υποστηρίζει ότι η συστηματική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου αρκεί για να συμπληρωθεί η απαραί τητη ποσότητα οξυγόνου που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργεί σωστά και να μας τροφοδοτεί με ενέργεια και καλή διάθεση. Εξίσου ευεργετικό αποδεικνύεται για την καλή λει τουργία του εγκεφάλου και την ενίσχυση των πνευματικών μας ικανοτήτων, ακόμα και του βαθμού ευφυίας μας (Ed McCabe, Flood your body with oxygen : therapy forour polluted world, Energy puplications, 2003).

Απαλλαγή από τις περιοδοντικές επεμβάσεις

Ο δρ. Paul Cummings  δίδασκε περιοδοντικές χειρουργικές τεχνικές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνα, προτού ανακαλύψει ότι με το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορούσε να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Στους 1000 ασθενείς στους οποίους εφάρμοσε αυτή τη θεραπεία, το 98% ξεπέρασε το περιοδοντικό του πρόβλημα χωρίς τη βοήθεια επέμβασης. Ο δρ. Cummings υποστηρίζει ότι οι δυνατότητες της ουσίας στην οδοντιατρική είναι συναρπαστικές και ότι οι συνάδελφοι του επιστήμονες πρέπει να αναγνωρίσουν την υπεροχή της, συγκριτικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις (Jane E. Brody, Non surgicaltherapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982).

Στην πραγματικότητα, το Η2Ο2 χρησιμοποιείται ήδη στην οδοντιατρική διαδικασία λεύκανσης των δοντιών – μια υπηρεσία υψηλού κόστους για τους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, περιέχεται και στις εμπορικές οδοντόκρεμες που υπόσχονται λαμπερό χαμόγελο, οι οποίες όμως έχουν ενοχοποιηθεί για μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες στη στοματική υγιεινή, εξαιτίας των υπόλοιπων χημικών συστατικών τους. Σύμφωνα με όσα αναγράφει η συγγραφέας Madison Cavanaugh στο βιβλίο της, αρκεί να βουρτσίζει κανείς τα δόντια του με υδάτινο διάλυμα που περιέχει 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να έχει λευκή και υγιή οδοντοστοιχία και ούλα, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.

Η «γκετοποίηση» της εναλλακτικής θεραπευτικής

Οι βιο-οξειδωτικές θεραπείες και γενικότερα οι θεραπευτικές πρακτικές που εστιάζουν στην ενεργή δράση του οξυγόνου θεωρούνται εναλλακτικές και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται από το καθιερωμένο σύστημα – συχνά με καχυποψία ως προς την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Φυσικά, η αξία του οξυγόνου αναγνωρίζεται και από την κλασική Ιατρική. Το περίεργο, όμως, είναι ότι το αξιοποιεί επιλεκτικά και με… μέτρο: χρησιμοποιείται, δηλαδή, συμπληρωματικά για να διευκολύνει ασθενείς που αδυνατούν να απορ ροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου μέσω της αναπνοής τους.

Το υπερβατικό οξυγόνο χρησιμοποιείται για να θεραπεύ σει δηλητηριάσεις από διοξείδιο του άνθρακα, γάγγραινα με εκπομπή αερίων και αεροεμβολισμό (νόσο του δύτη). Ακόμα, εφαρμόζεται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Στις εντατικές των νοσοκομείων, ασθενείς που χαροπαλεύουν παραμένουν ζωντανοί, χάρη στο οξυγόνο που παίρνουν μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Ακόμα και η παραγωγή ορισμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικές ιδιότητες του οξυγόνου. Για παράδειγμα, οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας, αλλά και φαρμάκων, επιτίθενται στα καρκινικά κύτταρα με οξυγόνο για να τα εξουδετερώσουν. Ωστόσο, όλα τα συμβατικά φάρμακα συνοδεύονται από πλήθος παρενεργειών, γεγονός που μακροπρόθεσμα τα καθιστά ζημιογόνα για το σύνολο του οργανισμού.

Έχοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω, τίθενται κάποια ερωτήματα:

Αφού η επιστήμη αναγνωρίζει τη δύναμη του οξυγόνου στη θεραπευτική διαδικασία, γιατί περιορίζει τη χρήση του μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και δεν μελετά την αξιοποίηση του σε άλλες;

Γιατί αγνοούνται τα πρωτοφανή συμπεράσματα ανεξάρτητων ερευνητών, εκ των οποίων κάποιοι χαρακτηρίζουν το οξυγόνο -και δη, το υπεροξείδιο του υδρογόνου- ως θεραπευτική λύση για κάθε ασθένεια;

Γιατί, σε τελική ανάλυση, σνομπάρεται η εναλλακτική Ιατρική, η οποία τολμά να εφαρμόσει νέες μεθόδους θεραπείας όπως η παραπάνω, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις οδηγούν σε πολύ θετικά αποτελέσματα;

Το σχέδιο είναι πολύ καλά οργανωμένο και έχει ως πυρήνα την εμπορευματοποίηση των ασθενειών. Ο ιστός που έχει πλεχτεί γύρω από αυτή επιβιώνει μέσω ουσιών και διαδικασιών που πωλούνται ακριβά για να καταστείλουν μεμονωμένα συμπτώματα, χωρίς να επιφέρουν ίαση.

Ό,τι ξεφεύγει από τον παραπάνω κανόνα, και κυρίως ό,τι μοιάζει να τον απειλεί, καταστέλλεται ή γελοιοποιείται. Στην καλύτερη περίπτωση, γκετοποιείται σε μια κατηγορία που ονομάζεται «εναλλακτική», προκειμένου να ξεχωρίζει από το επίσημο, πέραν πάσης υποψίας, δόγμα και να ελέγχεται ευκολότερα από αυτό.

Πηγές:

Madison Cavanaugh, The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases · Alkalize For Health/Oxygen/Cancer Alternatives(www.alkalizeforhealth.net/oxygen.htm) · Otto Warburg, The prime cause and prevention of cancer, Lake Constance, Germany, 30/6/1966 · C. H. Fair, The therapeutic use of H202, Townsend letter for Doctors, 1987 · David G. Williams, The many benefits of hydrogen peroxide, 17/7/2003 · William C. Douglas, MD, Hydrogen Peroxide: Medical Miracle, Atlanta, Georgia : Second opinion publishing, 1996 · EdMcCabe, Flood your body with oxygen: therapy for our polluted world, Miami Shores, Florida: Energy puplications, 2003 · Για τις βιοοξειδωτικές θεραπείες: prostatecancerinfolink.nin g.corri/…/is-the-i-minute-cure-by -Non surgical therapies for gums spurs aide debate, Jane E. Brody, 23/3/1982, New York Times · Earth Clinic, LLC, Hydrogen peroxide inhalation method,2008 · Walter Grotz, Education concern for hydrogen peroxide, Newsletter on oxygen therapy, Delano, MN 55328 · Peroxide of hydrogen as a remedial agent, Journal of the American Medical Association, 4/3/1988, vol.259,no. 9, p.1279, 3/3/1988, vol. X, no.9, p.262-5)

Hydrogen peroxide release from from human blood platelets, Biochimica et biophysica Acta, 718 (1982), p.21-25 · Hydrogen peroxide mediated killing of bacteria, Molecular &Cellular biochemistry 49, 143-9, 1982 · Killing of blood-stage murine malaria parasites by hydrogen peroxide, Infection and immunity, Jan. 1983, p. 456-9 · Edward H. Goodman, MD, The influence of hydrogen peroxide on hydrochloric acid secretion, Pennsylvania Medical Journal, 1910, vol. XXXIX · Interferon, Journal of Interferon research, vol 3, n. 2, 1983, p.143-151

Το παρόν άρθρο δημοσιεύεται με σκοπό να προβληματίσει και να ενημερώσει τον αναγνώστη σχετικά με αυτό το σοβαρό και ευαίσθητο θέμα. Τα όσα αναφέρονται και σχετίζονται με παθήσεις ή με θέματα υγείας ή με κινδύνους για την υγεία, κατ’ ουδένα τρόπο δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές ή γενικότερα συμβουλές για θέματα υγείας, μόνος αρμόδιος για τις οποίες είναι ο προσωπικός γιατρός του κάθε αναγνώστη.

 

πηγη

thesecretrealtruth.blogspot.com

Γιατί το κράτος θέλει τον πλακούντα σου; Τι τον κάνει; Γνωρίζετε πως οι γονείς σας διώκονται σε περίπτωση που κρατήσουν τον πλακούντα σας;

Μαρία-Μυρτώ Γρίβα
Στις 22 Οκτωβρίου 2009, εγώ και ο πρώην σύζυγός μου βιώσαμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μας στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που μπορούσαμε να επιλέξουμε, το σπίτι μας.
Στις 11 Ιουνίου 2013, θα δικαστούμε μαζί με άλλους 77 γονείς, γιατρούς και μαίες. Είμαστε κατηγορούμενοι όχι για τον τόπο που επιλέξαμε να γεννήσουμε τα παιδιά μας, αλλά για το ότι «μολύναμε το περιβάλλον» επειδή δεν παραδώσαμε τους «επικίνδυνους και μολυσματικούς» πλακούντες μας σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα διαχείρισης και «θέσαμε σε κίνδυνο την δημόσια υγεία» (!)
Μέχρι σήμερα και παρά τα πολλά ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν δώσαμε μια δημόσια απάντηση, για έναν και μόνο λόγο: δεν είμαστε σωματείο ή σύλλογος ή μέτοχοι σε ιδιωτικές εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους πλακούντες για την παρασκευή ακριβών καλλυντικών, καλλιέργεια βλαστοκυττάρων, κ.α.
Είμαστε όλοι άνθρωποι που παλεύουμε να επιβιώσουμε οικονομικά και να φροντίσουμε της οικογένειές μας και δεν υπήρχε η πολυτέλεια χρόνου για να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Από εδώ και πέρα όμως οι απαντήσεις μας θα είναι δημόσιες.
Εγώ αποφάσισα σήμερα να κοινοποιήσω την δική μου ιστορία, υπό το βάρος της ηθικής ευθύνης και της συναισθηματικής φόρτισης, όταν έμαθα ότι μεταξύ των συγκατηγορουμένων μου δύο δεν βρίσκονται πια στην ζωή. Η μία ήταν εξαιρετική συνάδελφος και ο άλλος πατέρας τριών παιδιών. «Έμεινε» πίσω η γυναίκα του, μητέρα τριών παιδιών να είναι και κατηγορούμενη μαζί μας.
Τα γεγονότα:
1) Είναι δικαίωμα κάθε γονιού να επιλέξει τον τόπο και τον τρόπο που θα γεννήσει.
2) Είναι δικαίωμα κάθε γονιού να επιλέξει ποιος και πόσοι θα συμμετέχουν στην σ’ αυτή τη διαδικασία.
3) Ο πλακούντας είναι το όργανο που κρατάει το έμβρυο στη ζωή κατά την διάρκεια της κύησης. Είναι αυτό το μαγικό «κάτι» που μας κάνει ένα με τα κυοφορούμενα παιδιά μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ. Εάν ο πλακούντας, που είναι ένα με το έμβρυο στην ενδομήτρια ζωή, είναι επικίνδυνος και μολυσματικός, τότε και τα μωρά που φέρνουμε στον κόσμο είναι επικίνδυνα και μολυσματικά. Σε ποιόν δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα έπρεπε να τα έχουμε «παραδώσει» για διαχείριση;
4) Εάν κάθε σύλλογος, αρχή ή άλλος φορέας είναι τόσο ευαισθητοποιημένος για το δικαίωμα της γυναίκας να γεννάει όπως επιλέγει, θα έπρεπε από χρόνια να έχει πάρει δημόσια θέση για το υψηλό ποσοστό καισαρικών και περινεοτομών στην Ελλάδα.
5) Κάθε υποψήφια μητέρα που επιλέγει να γεννήσει σπίτι της, το επιλέγει από σεβασμό και αγάπη στο σώμα της, στο μωρό της και το περιβάλλον. Και αυτή η επιλογή από μόνη της είναι έμπρακτη απόδειξη ότι δεν θα έκανε οτιδήποτε που να βλάπτει τον εαυτό της, το μωρό της ή το περιβάλλον
6) Σε όλη την Ευρώπη, οι υποψήφιες μητέρες έχουν δικαίωμα όχι μόνο στο να επιλέξουν τον τόπο που θα γεννήσουν, αλλά και το πώς θα διαχειριστούν αυτό το θαύμα της φύσης που λέγεται πλακούντας.
7) Η γέννηση ενός παιδιού είναι ένα θαύμα που απαιτεί σεβασμό και που το διαχειρίζονται οι δύο άνθρωποι που το δημιούργησαν, οι γονείς. Κανένας σύλλογος δεν νομιμοποιείται να καθορίζει τις επιλογές μας
8) Ο «Σύλλογος Μαιών Θεσσαλονίκης» κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος μας και τώρα δια στόματος της Προέδρου του κ. Βικτώριας Μοσχάκη, ισχυρίζεται ότι θα μας προστατέψει. ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε «προστασία» από εκείνους που υπήρξαν η αφορμή για να υπάρχει πρόσβαση στα προσωπικά μου δεδομένα (για τη νομιμότητα της οποίας θα αποφανθεί η δικαιοσύνη) και έκαναν ότι ήταν δυνατόν από περήφανη μητέρα της κόρης μου να γίνω κατηγορούμενη για… "μόλυνση του περιβάλλοντος".
9) Σε μια ΕΥΝΟΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ προστασία στους πολίτες παρέχεται από το Σύνταγμα, τους Νόμους, τη Δικαιοσύνη και το σεβασμό της Κοινής Λογικής (και όχι από διάφορους αυτόκλητους «προστάτες» που υφίστανται ως συνδικαλιστικά και συντεχνιακά όργανα).
10) Τη δίκη μου δεν την αντιμετωπίζω ως "κατηγορούμενη", αλλά ως ενεργός πολίτης που παλεύει, για να μπορεί η κόρη μου (όταν έρθει η σειρά της) να αποφασίζει αυτή και μόνο αυτή για το πού και πώς θα φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή και πώς θα διαχειριστεί το δικό της πλακούντα.
Υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης και της ηθικής ευθύνης στους δυο εκλιπόντες συγκατηγορούμενους μου, τη γυναικολόγο ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΣΚΟΒΑ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, πατέρα τριών παιδιών, με την δημόσια δέσμευση να δώσω και την δική τους μάχη για έναν καλύτερο και ελεύθερο κόσμο
Με τιμή
Η 79η "κατηγορούμενη"
Μαρία- Μυρτώ Γρίβα
Ειδική Παθολόγος

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ....

Καλησπερα εδω ειναι ενας ιστοτοπος που φτιαχτηκε με πολυ απλο τροπο,ετσι οπως θα επρεπε να ειναι η ζωη μας...
Σκοπος μας ειναι η πληροφορηση απο δικες μας πηγες,η πληροφορηση απο αναδημοσιευσεις ιστοτοπων που τους θεωρουμε σοβαρους καθως και η αναρτηση πληροφοριων σχετικα με τη δυναμη της φυσης...
Ο ιστοτοπος ειναι ανοιχτος για ολους στελνοντας οτι θελετε εσεις που ειναι σχετικο με τη σελιδα.Εμεις θα το διαβασουμε και θα το δημοσιευσουμε χωρις λογοκρισια εφοσον ειναι καλοπροαιρετο...
Μη περιμενετε δεκαδες αρθρα την ημερα.Εμεις για τη πλακα μας το κανουμε και ζουμε απο αλλη δουλεια...
Δεν δεχομαστε διαφημισεις γιατι πολυ απλα θελουμε να ειμαστε ελευθεροι...
Οτιδηποτε δημοσιευεται εδω ειναι απλα μια πληροφορια...Το πως θα τη διαχειριστει ο καθενας ειναι ευθυνη δικη του...