Ισραηλινός ταξίαρχος συνελήφθη στο Ιράκ κι ομολογεί συνεργασία Ισραήλ-Isis

Kaiser 387


Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Τμήματος Ασφάλειας και Πληροφοριών, Πρέσβης Δρ Haissam Bou Said επιβεβαίωσαν ότι ο ισραηλινός Ταξίαρχος Yussi Elon Shahak συνελήφθει από τον ιρακινό στρατό και ομολόγησε κατά τη διάρκεια της έρευνας, ότι ...
«Υπάρχει μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ κορυφαίων στρατιωτικών διοικητών της MOSSAD και του ISIS ," υποστηρίζοντας ότι "... ισραηλινοί σύμβουλοι βοηθούν τους
ισλαμιστές για τον καθορισμό των στρατηγικών και στρατιωτικών σχεδίων, και τους καθοδηγούν στο πεδίο της μάχης".
Η τρομοκρατική οργάνωση έχει επίσης στρατιωτικούς συμβούλους από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία. Η Σαουδική Αραβία έχει μέχρι στιγμής προμηθεύσει το ISIS με 30.000 οχήματα, ενώ η Ιορδανία με 4500 οχήματα. Το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν δώσει κεφάλαια για την κάλυψη των συνολικών δαπανών του ISIS.
Τα αεροσκάφη που ανήκουν στις προαναφερθείσες χώρες εξακολουθούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Mosel, μεταφέροντας στρατιωτική βοήθεια και μαχητές, κυρίως μέσω των συνόρων με την Ιορδανία.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το DESI (ένας ευρωπαϊκός οργανισμός ασφάλειας) επιβεβαιώνουν επίσης το θάνατο του ηγέτη του ISIS Αμπού αλ Μπαγκντάντι Baker, ο οποίος σκοτώθηκε με δύο σφαίρες: μία στο κεφάλι και μια άλλη στον ώμο σε μια ανταλλαγή πυρών. Δύο από τους κορυφαίους συμβούλους του σκοτώθηκαν επίσης. Πιστεύεται ότι η CIA και η MOSSAD είναι πίσω από το θάνατό του, καθώς ο ίδιος έγινε αναλώσιμος.
Επιπλέον, οκτώ ανώτεροι διοικητές του ISIS σκοτώθηκαν στο "Haith" σε μια ιρακινή αεροπορική επιδρομή μετά από παρακολούθηση δύο εβδομάδων από ιρακινούς στρατιώτες.
Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τρομοκρατική ομάδα του ΙSIS που συνελήφθη πρόσφατα στη Μόσχα ήρθε από τη Συρία και το Ιράκ μέσω της Ουκρανίας. Οι δράστες είχαν προγραμματίσει να εκτελέσουν χτυπήματα στους σιδηροδρόμους και τους σταθμούς λεωφορείων. Οι βομβιστές είναι από την Τσετσενία, τον Καύκασο, το Ιράκ, τη Συρία και τη Σαουδική Αραβία.
Η Ουκρανία έγινε φυτώριο που αγκαλιάζει τρομοκρατικές δραστηριότητες σε συνεργασία με τους εχθρούς του Πούτιν που θέλουν να διαλύσουν τη Ρωσία και στη συνέχεια να την απορροφήσουν ως εκδίκηση για τη στρατιωτική επέμβαση της στη Συρία.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις