Χρειάζονταν ιατρικές μάσκες για να κρύβονται τα ερπετά...?

 

Μετά την έναρξη

της μεγάλης πανδημίας, όλες οι χώρες και οι λαοί έπρεπε να φορούν ιατρικές μάσκες, η αναγκαιότητα των οποίων προκαλούσε γέλιο και συνόρευε με την ηλιθιότητα. Ήταν σαν να προσπαθείς να προστατευτείς από τα κουνούπια με ένα δίχτυ αλυσίδας με τις μεγαλύτερες τρύπες στην περιοχή.

Ταυτόχρονα, στην εικόνα, πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν τραβιέται ένας ιός, αλλά μια σταγόνα νερό, πάνω από την οποία κάθονται κάπου ένα εκατομμύριο ιικά σωματίδια.

Για να εξηγήσουμε το τρένο σκέψης των ηλιθίων που κάθονται στον ΠΟΥ, οι άνθρωποι έχουν προσφέρει πολλές υπέροχες εκδοχές, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με κάποιο είδος τελετουργικού κλεισίματος του στόματος, αλλά σήμερα οι συνωμοσιολόγοι έχουν βρει κάτι νέο.

Όλοι γνωρίζουμε κάτι όπως το ορατό φάσμα:

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα φάσμα ορατό στη συνολική πλειοψηφία, όπως η συνολική πλειοψηφία αντιλαμβάνεται ένα σχετικά στενό φάσμα μυρωδιών, γεύσεων και ήχων. Οι μουσικοί, οι γευσιγνώστες κρασιού και οι αρωματοποιοί διαφέρουν πολύ από αυτή τη συνολική πλειοψηφία – το εύρος της αντίληψής τους είναι πολύ ευρύτερο.

Το ίδιο παρατηρείται και με την οπτική αντίληψη: υπάρχουν άνθρωποι με όραση ακτίνων Χ, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν μια αύρα, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν στο απόλυτο σκοτάδι. Και επειδή τα μάτια όλων είναι δομημένα με τον ίδιο τρόπο, απολύτως όλοι έχουν αυτήν την ικανότητα, απλώς δεν υπάρχουν αρκετές ακτίνες του απαιτούμενου φάσματος τριγύρω. Μόλις είναι αρκετά από αυτά, όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν στο υπέρυθρο και το υπεριώδες φως.

Τώρα ας υποθέσουμε ότι κάτι έχει αλλάξει με τον φωτισμό της Γης. Για παράδειγμα, το φάσμα του Ήλιου έχει αλλάξει. Η φέρουσα ικανότητα της ατμόσφαιρας έχει αλλάξει. Ένα άλλο αστέρι εμφανίστηκε στο Ηλιακό Σύστημα με το δικό του πρόσθετο φως. Ως αποτέλεσμα, εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια άνθρωποι θα αρχίσουν να βλέπουν πράγματα που δεν έχουν ξαναδεί. Για παράδειγμα, τα ερπετά, των οποίων το καμουφλάζ έχει σχεδιαστεί μόνο για το όραμα των απλών ανθρώπων. Πώς μπορούν τα ερπετά να βγουν από αυτή την κατάσταση;

Υπάρχουν δύο επιλογές: α) ψεκάστε κάτι στην ατμόσφαιρα για να πνίξει το φάσμα που τους φωτίζει, β) βάλτε ιατρικές μάσκες στους Μορδοβιανούς για να μην τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών οι κυνόδοντες του κροκοδείλου που προεξέχουν. Λοιπόν, αφού ένας μοναχικός ερπετός που περιφέρεται στην πόλη με μάσκα ή μάσκα αερίου θα μοιάζει με ηλίθιο, τότε όλοι θα πρέπει να αναγκαστούν να φορούν μάσκες, κάτι που έγινε.

Προκειμένου να αποδείξει με κάποιο τρόπο αυτή τη θεωρία, ο συγγραφέας θα χρειαζόταν, φυσικά, να πιάσει ένα ερπετό και να επιδείξει το τρόπαιό του στον κόσμο, ωστόσο, δεδομένου ότι οι ερπετοειδείς είναι οι κύριοι αυτού του τσίρκου, θα ήταν αρκετά δύσκολο να αποσπάσει το πιάσει κόλπο. Ωστόσο, σημειώνουμε ότι στη Βίβλο υπάρχουν αρκετές αναφορές στο γεγονός ότι οι άνθρωποι περιορίστηκαν σκόπιμα στο εύρος της αντίληψής τους κατά τη δημιουργία, ώστε να μην τρομοκρατούνται από ό,τι τους περιβάλλει και να μην γνωρίζουν ευδαιμονικά. Επομένως, όλα είναι πιθανά.

Ωστόσο, δεν είναι πολύ σαφές γιατί οι μάσκες ακυρώθηκαν με την πάροδο του χρόνου, αλλά σύντομα, όπως φαίνεται, θα παρουσιαστούν ξανά και το κυνήγι για ερπετά μπορεί να ξεκινήσει, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις