ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 Έσφαξαν 11χρονο παιδί στον Πύργο (upd)

O 37χρονος άνδρας

που ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, σύμφωνα με πληροφορίες είναι θείος της!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, ενώ φέρεται να τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, είχε εξαφανιστεί στις 9/6/24 και ώρα 21:10, από το χωριό Μυρτιά, στην Ηλεία.

Για την υπόθεση είχε ενημερωθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Έντεκα λεπτά μετά τις 21:00, η μικρή Βασιλική, φεύγει από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας για να πάει στον παππού της.

Μια κάμερα, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αναμμένα αλάρμ και το κοριτσάκι να επιβιβάζεται με τη θέληση του.

Προφανώς μπήκε στο όχημα γιατί αναγνώρισε τον θείο της που του είχε εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει το θρίλερ. Όπως όλα δείχνουν, ο 37χρονος, μετέφερε το παιδί σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να το βιάσει.

Η μικρή αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν όπως λένε οι πληροφορίες, ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει και θα τον «δώσει» στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατακρεούργησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια, παράτησε το άψυχο κορμάκι της μικρής και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με οδηγό το βίντεο κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του, να τον προσαγάγουν και να τον κάνουν να ομολογήσει.

Αυτός είναι που υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόνησε τη μικρή, χωρίς όμως να δίνει τους λόγους που το έκανε.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Πληροφοριες λενε οτι ο δραστης ειναι τσιγγανεϊρος και στο παρελθον ειχε ξαναπιαστει για βιασμο αλλα τι περιεργο....μετα απο λιγο ηταν εξω....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΌΤΑΝ
    ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ
    ΟΜΟΛΟΓΊΑ...!!!
    ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ!!!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ
    ΥΠΉΡΧΕ
    ΚΎΚΛΩΜΑ ΠΟΥ
    ΧΏΡΙΖΕ ΓΟΝΕΊΣ!!!
    ΜΕ ΨΈΜΑΤΑ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ
    ΠΆΡΟΥΝ
    ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΙΔΡΥΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ!!!
    ΚΛΠ
    ΚΛΠ

    ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ
    ΟΙ ΆΧΡΗΣΤΟΙ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!
    ΤΩΝ ΧΑΖΆΡΩΝ
    ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΌΝΟ Dt
    ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΎΝ
    ΣΤΟΝ... ΔΙΑ...ΒΟΛΟ.
    ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΛΕΣ ΗΜΙΒΛΑΚΕΣ!





    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ10 Ιουνίου, 2024 22:14

    Το θέμα συνωμοσιολόγε σε αυτήν όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δεν είναι απλώς θέμα κοινής καταστολής αλλά ευρύτερο δηλαδή πρόβλημα εθνοφυλετικό,ασχέτως αν πρέπει γενικώς να επανέλθει η εσχάτη των ποινών-που προφανώς και πρέπει-αυτό το οποίο όντως έχει άμεση ανάγκη η Ελλάδα και γενικότερα ο πολιτισμένος Ευρωπαϊκός κόσμος είναι η πλήρης απαλλαγή του από συγκεκριμένα πληθυσμιακά στοιχεία είτε αυτά λέγονται τσιγγανόγυφτες,αλβανοί,γεωργιανοί,πακιστανοί,αφγανοί,μπαγκλαντεσιανοί,νέγροι,τσετσένοι,τούρκοι,κούρδοι,άραβες είτε όπως αλλιώς,εκεί έγκειται η ουσία του προβλήματος και όχι στην περισσότερη αστυνόμευση και την αυστηροποίηση των ποινών.Υ.Γ.:Βλέποντας την φωτογραφία(η οποία όσον αφορά τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά,επειδή έχω και συναφείς γνώσεις αλλά και χωρίς αυτές είναι θέμα υγιούς φυλετικού ενστίκτου,αμέσως με παρέπεμψε στην γνωστή "ευπαθή" ομάδα) και διαβάζοντας παρακάτω για τον νομό Ηλείας σκέφθηκα να σου γράψω ότι πρόκειται για τέτοια στοιχεία μέχρι που διάβασα το σχόλιο ιστολογίου και επιβεβαιώθηκα πλήρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτέλεση με κατσαβίδιές στο λαιμό και δεν θα το ξανακάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρωπός Αττικής 1958
    Ο γιος ενός εργοστασιάρχη με κάποια πρόφαση πήρε στο αμάξι του μια εργαζόμενη στο ρημαδι του μπαμπά του και αντί για το σπίτι της την έφερε στον Ωρωπό με σκοπούς ευνόητους
    Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τον ναυτοφυλακα του λιμανιού και ο τύπος τελικά βρέθηκε στον σταθμό χωροφυλακής αφού πρώτα υποχρεώθηκε να πληρώσει εισιτήριο ώστε η κοπέλα να επιστρέψει στην Αθήνα όπου έμενε σε μια θεία της καθότι ήταν από επαρχία
    Υπηρεσία εκείνη την ώρα ήταν ο Διονύσης ο χωροφύλακας ετών 26 ύψος 187
    "Παιδάκι μου τον έβαλα στο κελί και από δίπλα ένα γιαπι παίρνω μια τάβλα ένα μέτρο
    Μπαίνω μέσα τον πουστη και τον πλακωνω όπου έβρισκα Μέχρι που μου πονεσανε τα χέρια "
    Ο Διονύσης ο χωροφύλακας ακόμα και στα 55 του έπιανε δύο εικοσιπεντοκιλα με άμμο στα χέρια και ανέβαινε τρεις ορόφους μονοκόμματα
    Τον είχα δει με τα μάτια μου φορές πολλές
    Φαντάσου τι έπαθε ο αγαπητικός
    Δεν το ξανακανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις