ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ.....ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ BBC

 

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα

με πληροφορίες, πριν από λίγο από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Michael Mosley, ο οποίος την Κυριακή, εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Σύμης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τη νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, επειδή η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη και η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Michael Mosley παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. τον βρηκαν ανασκελα και το αριστερο χερι κραταγε το μερος της καρδιας... τι δεν καταλαβε ο ιατροδικαστης . αθανασιος γαλανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ10 Ιουνίου, 2024 16:59

    Στην περιοχή που μένω προχθές πέθανε από ξαφνικίτιδα/ανακοπή καρδιάς ένας γνωστός εμφολιασμένος γιατρός για την ακρίβεια παθολόγος,ο ιατρικός σύλλογος έχει μοιράσει σε όλα τα μέλη του αφίσες που κατά λέξη γράφουν..."εμβολιάσου είναι δώρο ζωής" και τις έχουν βάλει παντού στα ιατρεία τους,αυτά είναι τα γιατρουδάκια των εμφολιασμού τα οποία προωθούν την σύγχρονη χημική "ιατρική" των εβραίων ροκφέλερ ,των εμφολίων και των μαζικών εμφολιασμών,τα οποία εμφολιάζουν τον πληθυσμό εδώ και δεκαετίες ενάντια σε κάθε έννοια υγείας και λογικής με εμφόλια γεμάτα(στην καλύτερη περίπτωση μόνο με)κάθε είδους επικίνδυνα βαρέα μέταλλα(αλουμίνιο,υδράργυρος,μόλυβδος,βολφράμιο,χρώμιο)τα οποία έχουν επιφέρει επιδημία αυτισμού και συναφών διαταραχών,μιας ασθένειας η οποία πριν την διαστροφική εφεύρεση των εμφολίων δεν υπήρχε,η "ιατρική" είναι η πιο κίβδηλη επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΕΜΦΟΛΙΑΣΤΟΣ11 Ιουνίου, 2024 16:03

      *τα γιατρουδάκια του εμφολιασμού(εκ παραδρομής το λάθος)

      Διαγραφή
  3. Η Σύμη είναι ένα πανέμορφο νησί, αλλά με ελάχιστα δένδρα. Η θερμοκρασία το καλοκαίρι φθάνει πολύ συχνά τους 40 βαθμούς κελσίου. Είπαν πως την ημέρα εκείνη είχε αποπνικτική ζέστη, σαραντάρι δηλαδή, θα είχε πάρει και την φόλα του, ε, πόσο να αντέξει πια ο δύστυχος οργανισμός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις