TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Cobra με εξωγήινους!, ΠΡΟΣΟΧΗ το κείμενο δεν ειναι για θνητούς!




Ο χρόνος έχει έρθει για να απελευθερώσουμε επιτέλους κάποιες πληροφορίες για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Ο κρυφός σκοπός του μυστικού διαστημικού προγράμματος ήταν να θέσει ένα στάδιο για την Δρακόνεια / ερπετοειδή κατάληψη του πλανήτη.
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα ξεκίνησε στη Γερμανία αμέσως μετά
το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου:
Η προσπάθεια καταλήψεως έχει αποτύχει και σύντομα οι Φωτεινές Δυνάμεις θα καθαρίσουν τα τελευταία απομεινάρια του Δρακόνειου ελέγχου αυτού του πλανήτη - την Cabal.
Προσοχή για τους θνητούς που δεν έχουν διαβάσει άλλα σχετικά ποστ εδώ, ας μην το διαβάσουν, οπού θνητοί μιλάμε για άτομα χαμηλής νοημοσύνης που δεν ξέρουν τίποτα για τον κόσμο πάρα μόνο αυτόν που τους έχουν μάθει και λένε οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης, σχολειά οι δηθεν έγκυρες ιστοσελίδες χειραγώγησης μυαλών κτλ και αυτές που κάνουν copy paste απο τους διαμορφωτές. Το μυαλό τους ζει στο ψεύτικο κόσμο που του δείχνουν δεν μπορεί να καταλάβει τέτοια ποστ, αφου ξέρει ιστορία οπως θέλουν οι Εβραίοι, λέει για ναζι και άλλες καραμέλες, και το μόνο που κάνει ειναι να χλευάζει οτι δεν του έχουν μάθει, να περιμένει ένα ανύπαρκτο εβραϊκό θεό! λες και δεν είχε άλλους θεούς!( εξωγήινους!), η τον Τσιπρα που ειναι η μόδα τώρα, να τον σώσει και αλλα παραμυθία της χαλιμάς!.

1934, πολλές φυλές της αυτοκρατορίας Draco ήρθαν σε επαφή με τους ηγέτες του κόσμου και έκαναν μυστικές συνθήκες με αυτούς, προσφέροντάς τους προηγμένη στρατιωτική τεχνολογία σε αντάλλαγμα για την υποδούλωση της μάζας του ανθρώπινου πληθυσμού. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για τη μεγάλη πρόοδο της τεχνολογίας στη δεκαετία του '30. Όλα αυτά τα έργα χρειάζονταν χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση προήλθε από την κατάσχεση του ιδιόκτητου χρυσού μέσω της Gold Reserve Act του 1934.
Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Δρακόνειες δυνάμεις επιχείρησαν μια ανοιχτή εξαγορά του πλανήτη μέσα από τη Ναζιστική Γερμανία.Αυτή η προσπάθεια απέτυχε με τη νίκη των συμμαχικών δυνάμεων και οι Δρακόνειοι εγκατέστησαν μια πιο συγκαλυμμένη προσέγγιση.
Εισήγαγαν περίπου 2.000 κορυφαίους Ναζί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της επιχειρήσεως Paperclip (Συνδετήρας) και πολλοί από αυτούς τους Ναζί εξακολουθούν να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της σκιώδους κυβέρνησης που χειραγωγεί τις υποθέσεις σε αυτόν τον πλανήτη.



Μετά τον πόλεμο, εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι χρυσού Yamashita είχαν τεθεί σε προγράμματα εμπορικών συναλλαγών που προβλέπονταν για τη χρηματοδότηση της κατασκευής των μαζικών συστημάτων των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο. Οι βάσεις κατασκευάστηκαν για να θέσουν τις βάσεις για τη Δρακόνεια εισβολή που είχε προγραμματιστεί για το έτος 2000. Στην δεκαετία του '50, το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα επεκτάθηκε και περιλάμβανε επίσης βάσεις στη Σελήνη και στον Άρη. Η κατασκευή των βάσεων κάτω από την επιφάνεια της Γης ήταν σε εξέλιξη και στα μέσα της δεκαετίας του '90 υπήρχαν περίπου 120 βάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 400 βάσεις σε όλο τον κόσμο.
Πρόσθετη χρηματοδότηση ήταν απαραίτητη για τα έργα αυτά και στην πραγματικότητα κάθε άνθρωπος στον πλανήτη συνεισέφερε περίπου το 25% του μισθού του σε αυτά τα μυστικά έργα μέσω μεταγγίσεως των φορολογουμένων χρημάτων:

Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και την κατασκευή των υπόγειων βάσεων λειτούργησε από το Rockefeller / Kissinger / Bush /
Rumsfeld / Halpern / Cheney στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα από εταιρείες όπως η Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater ... του μυστικού διαστημικού προγράμματος ήταν ο John Dale Halpern. Η εταιρεία ''βιτρίνα'' του Halpern, Denny &Co εξακολουθεί να ελέγχει την Halliburton, τη Monsanto, τη Raytheon και την Academi (πρώην Blackwater).



Μετά από την πολλή πρόοδο που έχει σημειωθεί από τις Δυνάμεις του Φωτός στις αρχές της δεκαετίας του '90, η Draco συμμαχία αποφάσισε να εισβάλει νωρίτερα και αντί του έτους 2000 η εισβολή τους άρχισε στα τέλη του 1995. Κατά την ημερομηνία-στόχο για την εισβολή, 11 Γενάρη 1996, αποφάσισαν να συντρίψουν τους πολύ λίγους ανθρώπους που γνώριζαν τα σχέδιά τους. Σε αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα σκότωσαν τον Phil Schneider και ακόμα επιτέθηκαν και σε κάποιους άλλους βασικούς ανθρώπους.

Ο Phil Schneider μιλούσε ανοιχτά για τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις:
Μεταξύ 1996 και 1999, περίπου 500 εκατομμύρια Ερπετοειδείς εισήλθαν σε ανθρωποειδή κλωνοποιημένα σώματα στο εσωτερικό αυτών των υπογείων βάσεων. Μετά το 1999, το Κίνημα της Αντίστασης έχει αρχίσει την εκκαθάριση αυτών των υπογείων βάσεων και απομάκρυνε όλα τα Ερπετοειδή εκτός από πολύ λίγα άτομα στην επιφάνεια του πλανήτη. Βαθύτερη τμήματα αυτών των βάσεων εκκαθαρίστηκαν το 2003.Μετά από αυτό, η πρόοδος των Δυνάμεων του Φωτός ήταν τεράστια.



2008 και 2011, οι Πλειάδειοι αύξησαν την παρουσία τους στην τροχιά της Γης, στο βαθμό που η NASA αναγκάστηκε να κλείσει το επίσημο επανδρωμένο πρόγραμμά της στο διάστημα, επειδή δεν μπορούσε να εμποδίσει την διαρροή των στοιχείων της Πλειάδειας παρουσίας διαφορετικά.

2012, το Κίνημα της Αντίστασης έχει αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού χρυσού από τα χέρια της Cabal. Αυτό έχει παραλύσει τις επιχειρήσεις της Cabal εκτενώς. Τώρα κρύβουν τα τελευταία τρισεκατομμύρια των χρημάτων τους στο Λιχτενστάιν. Λόγω του γεγονότος ότι χρειάζονται 2-3 δισ. δολάρια καθημερινά για να κρατήσουν την ''παράσταση'' τους να τρέχει, θα μπορούσαν να αντέξουν για 2 ή 3 χρόνια αν οι πόροι τους παραμείνουν άθικτοι, το οποίο, φυσικά, δεν πρόκειται να είναι έτσι.

Στις αρχές του 2013, το Κίνημα της Αντίστασης έχει εκκαθαρίσει όλες τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Cabal μέσω της επιχείρησης Underlord. Τώρα δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν και ανησυχούν. (25/4/2013) κατά την ημέρα της Σεληνιακής έκλειψης, τα κορυφαία στελέχη του στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος θα συναντηθούν σε μια μυστική τοποθεσία κοντά στο ράντσο των Bush στο Τέξας για να συζητήσουν την κατάσταση.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις