Kρατήστε αυτό το άρθρο και διαβάστε το πάλι μετά τις εκλογές….


Το Απόλυτο Σχέδιo για την Ελλάδα


Όπως έχω πει πολλές φορές, τα κόμματα του «συνταγματικού» τόξου, δηλαδή της κλεπτοκρατίας και της απατεωνιάς, (ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Ανεξάρτητοι Έλληνες), είναι όλοι κολλητοί που απλά τσακώνονται μπροστά στις κάμερες, αλλά στην ουσία έχουν
όλοι την ίδια ιδεολογία:
Το χρήμα και την καρέκλα.
Αυτό αποδείχτηκε για άλλη μία φορά, όταν ήρθε ο Σύριζα στην εξουσία. Ας πούμε ότι για την οικονομία αποφασίζουν άλλοι και δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, για να βάλουν τους κλέφτες φυλακή (όπως είχαν υποσχεθεί προ-εκλογικά) και να μειώσουν τους μισθούς τους, ποιος αποφασίζει;; Αυτά γιατί δεν τα έκαναν; Όλοι ξέρετε την απάντηση.
Ο Τσίπρας ήρθε στην εξουσία για ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ το καταστρεπτικό έργο του Σαμαρά, και τίποτε άλλο. Είπε ψέματα στο λαό, έκλεψε την ψήφο του, έκανε το 62% ΟΧΙ του πρώτου δημοψηφίσματος μετά τη χούντα σε ΝΑΙ, μόνο και μόνο για να συνεχίσει το ξεπούλημα της Ελλάδας, την φτωχοποίηση του λαού και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας.
Έχω αναλύσει πολλές φορές γιατί Τσίπρας συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, και γιατί περίμενε 6 μήνες πριν γίνει μνημονικός.
Και τώρα τα πράγματα είναι πλέον πιο καθαρά από ποτέ.
Και αυτό που γίνονται αυτές τις μέρες είναι μέρος του σχεδίου… και εμείς, τα πρόβατα τους πιστεύουμε!
Τα πράγματα είναι απλά και όποιος σκέφτεται λογικά και όχι με παρωπίδες και ψευτο-ιδεολογίες μπορεί να καταλάβει αυτό που γίνετε.
Όλοι ξέρουμε ότι το συνταγματικό τόξο φοβάται τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ(ξανά, δε θα αναλύσω ΑΝ είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι, δε μας αφορά αυτό στην παρούσα φάση – αλήθεια, με τη δίκη τι γίνετε; – αυτό που μας αφορά είναι ότι η ΧΑ κατέχει 7% με ανοδικές τάσεις).
Ο Σύριζα έπρεπε να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ αν ήθελα να περάσει τα μέτρα του 3ου μνημονίου. Αλλά αν συγκυβερνούσε με το ΝΔ, τότε η ΧΑ θα ήταν αντιπολίτευση, κάτι που το συνταγματικό τόξο δεν επιθυμεί. Άρα, έπρεπε να βρεθεί τρόπος για να γίνει αυτό.
Και έτσι σκέφτηκαν τις εκλογές!
Αλήθεια, κανείς δεν του έκανε εντύπωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αντέδρασε με τις εκλογές στην Ελλάδα;;
Με την παραίτηση του Τσίπρα οι διερευνητικές εντολές πάνε στο 2ο και 3ο κόμμα. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αφού το κόμμα του Λαφαζάνη, αντισυνταγματικά, θα πάρει τελικά τη διερευνητική εντολή. Αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία.
Σημασία έχει ότι η διάσπαση του Σύριζα είναι βάση σχεδίου.
Θα γίνουν εκλογές και θα μας φλομώσουνε με την Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη.
Και όλοι γνωρίζουμε ότι τα ΜΜΕ εκλέγουν κυβερνήσεις και βάζουν ή βγάζουν κόμματα από τη Βουλή. Εξάλλου πως πήγε από το 4% στο 30% ο Σύριζα και πως πήρε ο Ποτάμης 7% χωρίς πρόγραμμα;;; Με τη προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Έτσι το κόμμα του Λαφαζάνη θα πάρει ένα 15-20%.
Άρα θα έχουμε:
22% Σύριζα
17% Λαϊκή Ενότητα
14% Νέα Δημοκρατία
Έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μείνει 4η, δίνοντας τη δυνατότητα να γίνει μία ωραία μεγάλη συγκυβέρνηση Σύριζα-Νέα Δημοκρατία ή Σύριζα-Λαϊκή Ενότητα (θα συνεργαστούν για να σώσουν την Ελλάδα ρε κουτά). Στην αρχή δε θα θέλουν να συνεργαστούν, αλλά θα το κάνουν για «πατριωτικούς» λόγους, όπως έχουν κάνει όσα έχουν κάνει τα τελευταία 40 χρόνια.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ!
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να κρατήσει τα ιδεολογικά του γυαλιά και να μου κολλήσει ταμπέλα, ή μπορεί να τα βγάλει, να σκεφτεί λογικά, και να καταλάβει τι ακριβώς γίνετε.
Κάποιος μπορεί να πει: Ρε φίλε, καλά κάνουν, εγώ δε θέλω η ΧΑ να γιγαντωθεί. Σωστά. Κανείς δε θέλει. Η ΧΑ στην εξουσία θα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα. Αλλά δεν προτιμάς να εξαφανιστεί επειδή οι αντίπαλοι τους έχουν πολιτικά επιχειρήματα, επειδή εφαρμόζουν πρόγραμμα, επειδή έβαλαν τους κλέφτες φυλακή, επειδή έσκισαν πραγματικά τα μνημόνια και θωράκισαν την πατρίδα μας από τους παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλίσει κάθε γωνιά της χώρας; Δεν προτιμάς να υπάρχουν υγιή κόμματα που δε σου λένε ψέματα, δε πλουτίζουν οι βουλευτές από σκάνδαλα και μίζες και κοιτάνε το καλό του λαού; Δεν προτιμάς και εξαφανιστεί επειδή η κυβέρνηση σέβεται πραγματικά το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία αντί να τα χρησιμοποιεί όποτε τη συμφέρει;
Εγώ αυτό θέλω. Να μπούνε σωστά, τίμια, άτομα στη Βουλή που θα κοιτάξουν να διορθώσουν τα πράγματα στην Ελλάδα χωρίς να κοιτούν μόνο τη τσέπη τους, μέχρι να γίνει αυτό όμως προτιμώ να υπάρχει η ΧΑ για να του φοβίζει έστω και λιγάκι. Φανταστείτε τι θα γινόταν ΑΝ δεν υπήρχε τα τελευταία 5 χρόνια! Θα είχαν κάνει πάρτυ!!!!!!! Γιατί όλοι ξέρουμε ότι:
ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ = ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! Σκεφτείτε μόνο αυτό.
(κρατήστε αυτό το άρθρο και διαβάστε το και πάλι μετά τις εκλογές…. θα δείτε ότι θα βγει αληθινό, όπως έχουν βγει πολλά από τα προηγούμενα)


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις