Είναι ΑΥΤΟ ένα ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ στον ΑΡΗ;



Ένα περίεργο εύρημα εντοπίσαμε στον Άρη που συνεχώς "βγάζει" στην επιφάνειά του διάφορα πράγματα για εμάς να ανακαλύψουμε. Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν κατά καιρούς αποκαλυφθεί, κυρίως από bloggers -άσχετα αν οι επίσημες αρχές δεν
τα παραδέχονται.
Έτσι και αυτή την φορά, χάρη στο ufosightingshotspot εντοπίσαμε κάτι διαφορετικό, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος blogger εστίασε σε κάτι άλλο:



Μας δείχνει πως παρά τις προσπάθειες της NASA (εδώ και εδώ) να θολώσει την εικόνα ώστε να μην φαίνεται καθαρά το περιεχόμενό της, εκείνος με ειδικά φίλτρα κατάφερε και το ξεθόλωσε. Έτσι ανακάλυψε κάτι που υποψιάζεται πως είναι ένα πετρογλυφικό πάνω σε ένα λοφίσκο. Εκεί που δείχνει το βέλος του. Κάνει, λοιπόν, σύγκριση με γήινα πετρογλυφικά που παρουσιάζουν, σύμφωνα, με μία ευρύτερη άποψη, αρχαίους εξωγήινους:



Όμως, στο diadrastika.com εντοπίσαμε και κάτι ακόμα, που ίσως ο διαχειριστής του ufosightingshotspot να μην το πρόσεξε ή απλά να μην γνώριζε. Στον κύκλο έχουμε σημειώσει κάτι που μοιάζει και θυμίζει το Διπλό ή Αντίστροφο Έψιλον των Δελφών.



Άραγε, έχουμε δίκιο; Ή πρόκειται για παιχνίδισμα του φωτός των σκιών και της καλπάζουσας φαντασίας μας; Τουλάχιστον η αριστερή πλευρά του Διπλού Έψιλον (του αντίστροφου Ε δηλαδή), είναι ολοφάνερη



Ποιά είναι η γνώμη σας;






ΠΗΓΗ































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις