H Emirates θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο

http://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2015/08/27/emirates.jpg

Από 1η Φεβρουαρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Ντουμπάι-Παναμάς διάρκειας 17 ωρών και 35 λεπτών.
Ένα νέο ρεκόρ «σπάει» στους αιθέρες η Emirates αφού κατόρθωσε να υλοποιήσει τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια απευθείας πτήση στον κόσμο.
Οι αεροπορικές γραμμές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατάφεραν
να «εκθρονίσουν» την αυστραλιανή Qantas, η οποία μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της αεροπορικής με τη μακροσκελέστερη χρονικά πτήση διάρκειας 17 ωρών που αφορούσε το δρoμολόγιο Ντάλας (Τέξας) – Σύδνεϊ (Αυστραλία), το οποίο καλύπτει απόσταση 8.578 μιλίων.
Η Emirates πέρασε στην αντεπίθεση λανσάροντας το δρομολόγιο Ντουμπάι – Παναμάς, που αποτελεί και το πρώτο δρομολόγιο της σε προορισμό της Κεντρικής Αμερικής. Πρόκειται για μια πτήση 17 ωρών και 35 λεπτών η οποία αναμένεται να ενταχθεί στα χειμερινά της δρομολόγια.
Ειδικότερα, από την 1η Φεβρουαρίου του 2016 το επιβατικό κοινό θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία διανύοντας 8.590 μίλια με αεροπλάνα τύπου Boeing 777-200LR χωρητικότητας 256 επιβατών.
Η πρόεδρος του Παναμά Isabel Saint Malo de Alvarado δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με τις προοπτικές που ανοίγονται στην τουριστική αγορά της χώρας της, καθώς όπως επεσήμανε πρόκειται για την έλευση τουριστών με σημαντική αγοραστική δύναμη. «Νέες πόρτες θα ανοίξουν για τη χώρα με την απευθείας σύνδεση με τη Μέση Ανατολή – μία ισχυρή και ανθούσα περιοχή με μεγάλες συνέργιες τόσο στον Παναμά όσο και γενικότερα στη Λατ. Αμερική».
Την ίδια ώρα, στην επίσημη ανακοίνωσή της η διοίκηση της Emirates αναφέρει πως η πόλη του Παναμά θα είναι ο πρώτος προορισμός προς τη Λατινική Αμερική, προσφέροντας μια άνετη προοπτική για τους επιβάτες της να ταξιδέψουν από ή διά μέσου του διεθνούς της κόμβου στο Ντουμπάι και από εκεί σε προορισμούς σε όλη τη Κεντρική Αμερική, την Καραϊβική και στο βόρειο τμήμα της Νότιας Αμερικής.
Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα από την Emirates
Θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και έχει παρουσία στη χώρα μας από το 1996 εκτελώντας καθημερινά πτήσεις από Αθήνα προς Ντουμπάι. Η ελληνική αγορά έχει ιδιαίτερη σημασία για τις αερογραμμές των ΗΑΕ όχι μόνο σε τουριστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο στελέχωσής της με ανθρώπινο δυναμικό. Κάθε χρόνο διοργανώνει Ημέρες Καριέρας, ενώ είναι χορηγός σε διάφορες τοπικές εκδηλώσεις.
Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στις 09:00, στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace, διοργανώνεται Ημέρα Καριέρας, στην οποία υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Θα παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι. Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.
Για να συμμετάσχει κανείς θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, να διαθέτει ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να έχει μαζί του φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.
Σημειώνεται πως για τη φετινή χρονιά η Emirates αναμένεται να προσλάβει περί τους 3.800 αεροσυνοδούς.


ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις