Έρχεται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ… ?

meimarakhs tsipras



Οι πολιτικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές τα τελευταία εικοσιτετράωρα: ο πόλεμος στο τρίγωνο Μαξίμου- Προέδρου της Βουλής και Προέδρου της Δημοκρατίας μαίνεται ανεξέλεγκτος.
Οι εκλογές- εξπρές δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την πορεία που θα
ακολουθήσει η χώρα.
Μέσα σε αυτό το κλίμα αστάθειας, έντονων διαξιφισμών και έντονης παραφιλολογίας, ένα νέο σενάριο έρχεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  το τελευταίο 24ωρο φουντώνουν οι φήμες που κάνουν λόγο για παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις Τσίπρα και Μεϊμαράκη με στόχο το σχηματισμό του μεγάλου Συνασπισμού.
Φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος θα αποτελέσει παρελθόν για την κυβέρνηση, ενώ θέσεις- κλειδιά θα καταλάβουν πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης των δανειστών, για να αποφευχθούν τυχόν κωλύματα που θα τορπιλίσουν μπορέσει η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών.
Το σενάριο του μεγάλου σχηματισμού, δηλαδή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με Νέας Δημοκρατίας κερδίζει διαρκώς έδαφος, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μέσω των πιο στενών συνεργατών τους.


 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις