ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Η «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ!!!




Με κόκκινο χρώμα ένα αστέρι αγκαλιάζει το όνομα του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο λογότυπο του νέου φορέα. Σε λευκό φόντο, η γραμματοσειρά -που γραφίστες υποστηρίζουν ότι είναι αυτή του σκιτσογράφου Στάθη- με μπλε χρώμα, χαρίζει μια
ισχυρή αντίθεση. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, ένα ρολόι μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει τη λειτουργία της. Επικεφαλής του νέου κόμματος είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας ο Στάθης Λεουτσάκος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Στρατούλης και εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ήσυχος. 



Σύμφωνα με την αίτηση δήλωση ίδρυσης, άμεσος στόχος του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η ανατροπή «των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης». Παράλληλα, στην δήλωση αναφέρεται ότι το πρόγραμμα του εν λόγω νέου κόμματος αποσκοπεί «στο σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, στην αναστροφή της πορείας, στην επανεκκίνηση της οικονομίας, στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων».



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις