Ποιοι φέρονται να συνεργάζονται με το κύκλωμα πορνείας και κοκαΐνης της Μυκόνου..Ποιος είναι ο Βαγγέλης της παε Ολυμπιακός


 
 
Η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Κωνσταντίνου Καραπαππά..
Ποσότητα κοκαΐνης σε κάποιον άντρα με το όνομα 'Βαγγέλης' που είχε τηλέφωνο καταχωρημένο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, πούλησε ένας εκ των τριών συλληφθέντων μελών της συμμορίας διακίνησης κοκαΐνης και ιεροδούλων στην Μύκονο..Καταιγισμό στοιχείων που ανάβουν «φωτιές» στον κόσμο γνωστών επιχειρηματιών, παραγόντων του αθλητισμού, Σεΐχηδες, ακόμα και ανθρώπους της Showbiz, προκαλούν τα όσα κατέγραψαν επί τρεις μήνες οι «κοριοί» της Δίωξης Ναρκωτικών που εξιχνίασαν την υπόθεση και εξάρθρωσαν το περίφημο κύκλωμα που προμήθευε την περίφημη «αφρόκρεμα» της κοινωνίας με ιερόδουλες, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνες και σκανκ, πέρα από ενοικίαση πολυτελών βιλών, σκαφών, αυτοκινήτων και κλείσιμο τραπεζιών στα καλύτερα και πιο ακριβά εστιατόρια και κλαμπ του νησιού.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ανάμεσα σε πολλά άλλα γνωστά και άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα στις Αρχές, ήταν και ένας άντρας με το όνομα «Βαγγέλης» που φέρεται τα ξημερώματα της παραμονής του δεκαπενταύγουστου να συναντήθηκε στην Χώρα της Μυκόνου με έναν από τους τρεις συλληφθέντες του κυκλώματος και ο δεύτερος να του παρέδωσε ποσότητα κοκαΐνης, που ο «Βαγγέλης» φέρεται να παρήγγειλε στο κύκλωμα, μέσω τηλεφωνικής γραμμής της οποίας συνδρομητής είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο έγκυρος αστυνομικός ρεπόρτερ, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει στο Βήμα λεπτομέρειες του σκανδάλου ναρκωτικών της Μυκόνου, στην οποία πλέον εμπλέκεται και υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός σύμφωνα με έγγραφα της Δίωξης.

Ένας υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, ένας γνωστός παίκτης του πόκερ, ένας υπεύθυνος ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, ένας εκπρόσωπος γνωστού βιβλιοπωλείου της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, μια υπεύθυνη εταιρείας κοσμημάτων όπως και άλλοι ιδιώτες εμφανίζονται να έχουν συναλλαγές, σύμφωνα τουλάχιστον με τα προϊόντα υποκλοπών, με το κύκλωμα ναρκωτικών της Μυκόνου, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που βρίσκεται στη διάθεση του «Βήματος».

Τα ναρκωτικά αναφέρονται με τα ονόματα «κόκορας», «κοπέλες», «δύο μπαλάκια», «δυο πράσινα» και άλλες κωδικές ονομασίες.

Η δράση του μεγάλου κυκλώματος προώθησης και διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο αποκαλύφθηκε προ πέντε ημερών και αναδείχθηκε η συμμετοχή τριών ατόμων ηλικίας 33 έως 35 ετών, από τους οποίους ένας πρώην λιμενικός και ένας εκπρόσωπος νυκτερινού κέντρου στο νησί. Στον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης μνημονεύεται το όνομα ενός ακόμη ατόμου 27 ετών από τη Βούλα, για τον οποίο όμως δεν προέκυψε οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία ο εκπρόσωπος του νυκτερινού κέντρου «παρουσίαζε σε πόλους τον εαυτό του ως το άτομο που μπορεί να εξυπηρετήσει τους "πελάτες" του σε ό,τι και αν του ζητήσουν. Λέγοντας "πελάτες" εννοούσε πλούσιους ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες αραβικής καταγωγής, κυρίως Λιβανέζους και Σαουδάραβες, αλλά και άλλων χωρών.

Η εξυπηρέτηση που προσέφερε αφορούσε είτε κάποιο "καλό τραπέζι" σε γνωστά καταστήματα της Μυκόνου, είτε την προμήθεια προς αυτούς ναρκωτικών, είτε την εξεύρεση γυναικών για λογαριασμό τους».

Όσον αφορά τις 47 κρίσιμες τηλεφωνικές συνομιλίες για παράνομες συναλλαγές, ξεχωρίζει η περίπτωση συνεννόησης που γίνεται με εταιρικό τηλέφωνο ΠΑΕ της Αττικής στις 14 Αυγούστου 2015 στην οποία ζητείται -όπως σημειώνεται στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.- ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία «δύο», προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου ποσού.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι κάτοχος του τηλεφώνου είναι υπάλληλος της ΠΑΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος σε επικοινωνία με «Το Βήμα» σημείωσε ότι «η συγκεκριμένη συζήτηση δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση ναρκωτικά αλλά κλείσιμο τραπεζιού για μια φιλική παρέα». 

Τα δύο μοντέλα
Σύμφωνα με πληροφορίες  η «ταρίφα» για ένα βράδυ με κάθε μοντέλο έφτανε τα 1.500 ευρώ. Μέχρι στιγμής, έχει προκύψει ότι δύο νεαρές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε εύπορους πελάτες μέσα σε σκάφη και ξενοδοχεία. Πρόκειται για τις Α.Ν. και Α.Ζ., οι οποίες παράλληλα διακινούσαν μικροποσότητες κοκαΐνης.

Εντυπωσιάζουν ακόμη οι συνεχείς κλήσεις για ναρκωτικά από εκπρόσωπο ναυτιλιακής εταιρείας.

Οι δύο από τους κατηγορουμένους προφυλακίστηκαν ενώ ο τρίτος -εκπροσωπήθηκε νομικά από τους δικηγόρους κκ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γιώργο Δρύλλη- αφέθηκε ελεύθερος.

Η απάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακού Κωνσταντίνου Καραπαππά, όπως δημοσιεύτηκε στο προσωπικό του προφίλ στο FB:

Ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού (Βαγγέλης Τσιρώνης) εμπλέκεται σε μια ιστορία που θα διερευνηθεί από τη Δικαιοσύνη. Το ζήτημα είναι μια συνομιλία από το προσωπικό του κινητό (που πληρώνει η ΠΑΕ όπως και άλλα 150).
Προσπαθούν να συνδέσουν μια υπόθεση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ενώ ξέρουν ότι δεν έχει σχέση με τον Σύλλογο και γι αυτό θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη.

O Βαγγέλης Τσιρώνης..είναι ο υιός του διευθυντή ασφαλείας της ομάδας και πρώην αστυνομικού διευθυντή.
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις