Νέα πρόκληση των άθεων-Επίθεση για το άβατο του Αγίου Όρους και το περιουσιολόγιο

http://ekklisiaonline.gr/media/k2/items/cache/646564e2cb54ae5e3f2f4dea7ce07cf5_M.jpg

Ελεεινή νέα πρόκληση από τους άθεους που πήραν αέρα από τις τακτικές της κυβέρνησης να συνδιαλέγεται μαζί τους και να τους χαιδεύει τα αυτιά. Ανήμερα λοιπόν της πανηγυρικής εορτής του Αγίου Όρους για την Κοίμηση της Θεοτόκου επέλεξαν να
θέσουν θέμα αβάτου για τις γυναίκες. Επίσης επανέρχονται και στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Συγκεκριμένα ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Ένωση Άθεων/Atheist Union of Greece ανήμερα της πανηγυρικής ημέρας οπότε και το Άγιο Όρος εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου ανάρτησε στη σελίδα του facebook με αφορμή την ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού της Ελλάδος κας Θάνου σχολιάζει:
Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου γίνεται η πρώτη αρχηγός κυβέρνησης που δεν έχει πρόσβαση σε επικράτεια τριακοσίων τ.χλμ. της χώρας της επειδή έτυχε να γεννηθεί γυναίκα!
Προφανέστατα βέβαια οι άθεοι λησμονούν το αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους πέραν της θρησκευτικής ασέβειας του σχολίου τους.
Συνάμα σχολιάζουν και το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας αναμασώντας το παραμύθι για την "πλούσια εκκλησία" και αφορμή το περιουσιολόγιο που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση. Σε άλλο σχολιό της η Ένωση αναφέρει:
Το νέο περιουσιολόγιο αφορά και την εκκλησιαστική περιουσία ή μόνο τους κοινούς θνητούς/συνήθη υποζύγια;



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις