ME ENA SMS ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ: Ο ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

 
 
Μ΄ ένα sms αποχαιρέτησε τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά ο υπαξιωματικός που αυτοκτόνησε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν έχει σημασία τι έγραψε στην οικογένειά του που ήταν εκτός Αθηνών . Δυο λέξεις ήταν μόνο και δεν χρειάζεται να δημοσιοποιηθούν.

Τι οδήγησε και αυτόν τον άνθρωπο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, μόλις στα 44 χρόνια του; Πολλά μπορεί να υποθέσει οποιοσδήποτε και ίσως πολλά να ακουστούν και να γραφούν.

Το μήνυμα συναδέλφου του που είχε υπηρετήσει μαζί του στις Ειδικές Δυνάμεις νομίζουμε ότι τα λέει όλα! Διαβάστε τι έγραψε:

“Είχα την τιμή να τον έχω φίλο.Να έχουμε υπηρετήσει 1η-2η αποστολή στο Κόσοβο. Ένα παιδί παλικάρι. Ένα παιδί χαμογελαστό γεμάτο χιούμορ.Είχε υπηρετήσει και αυτός Ειδικές Δυνάμεις και ήταν αλεξιπτωτιστής.Μην γυρίσει να πει κανείς ότι ήταν άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε αυτό.Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Ίσως πρέπει επιτέλους κάποιοι να δώσουν βάση στο θέμα του προσωπικού και στον παράγοντα άνθρωπο, να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς πρόληψης και αντιμετώπισης με βασική αρχή την δικαιοσύνη προς όλα και σε όλους.Ο Στρατός δεν είναι οικόπεδό μας,είναι μια κληρονομιά την οποία έχουμε την τιμή απλά να είμαστε περαστικοί και δεν μας ανήκει τίποτα.Οφείλουμε να σεβόμαστε,να προσέχουμε και να πράττουμε με γνώμονα τους Νόμους και το κοινό καλό της οικογένειας του Στρατού.Ο Θεός να τον αναπαύσει.Συλλυπητήρια στην οικογένειά του”. 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις