Αποκαλύψεις - φωτιά για τους νονούς της κόκας της Μυκόνου - Στις συνομιλίες πασίγνωστος πολιτικός και διάσημο πρώην μοντέλο




Στις συνομιλίες - φωτιά που έχει καταγράψει ο υπέρκοριός της ΕΛ.ΑΣ, ο ένας από τους κατηγορούμενους αναφέρεται σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο, αλλά και διάσημο μοντέλο
- Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τον πρώην υπουργό με σεξουαλικά υπονοούμενα
- Ο 34χρονος μιλάει στο τηλέφωνο με φίλο του και περιγράφει πως κέρασε και έκανε
χρήση κοκαΐνης μαζί με το γνωστό μοντέλο
- Οι καυτοί διάλογοι για τον πολιτικό και το μοντέλο

Πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο και διάσημο μοντέλο, φιγουράρουν στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί για τους “Εσκομπάρ” της Μυκόνου. Στις συνομιλίες “φωτιά” που έχει καταγράψει ο υπέρκοριός της ΕΛ.ΑΣ, ο ένας από τους κατηγορούμενους αναφέρεται σε γνωστό πολιτικό πρόσωπο, αλλά και διάσημο μοντέλο, με τους οποίους υποστηρίζει ότι έχει “μεγάλη γνωριμία”.

Όσον αφορά στο πολιτικό πρόσωπο, πρόκειται για πρώην βουλευτή κόμματος εξουσίας, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν είχε διατελέσει και Υπουργός.

Το όνομα του συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου αναφέρεται σε συνομιλία που είχε ο ένας από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο 34χρονος, που κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για την μεγάλη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην συνομιλία που έχει ο 34χρονος με άτομο που ακόμα τα στοιχεία του δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ισχυρίζεται πως κάνει παρέα με το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο, αναφερόμενος μάλιστα σε αυτόν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς: “....έλα ρε μα.... είμαι εδώ με τον “αναφέρει το όνομα του γνωστού πολιτικού”, θέλει να με κεράσει ένα μπουκάλι σαμπάνια....”.

Προφανώς εκείνη την ώρα ο 34χρονος είναι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, παρέα με το γνωστό πολιτικό, και παίρνει το φίλο του για να του εξιστορήσει το πώς διασκεδάζει.

Το γνωστό μοντέλο

Ανάμεσα στους πελάτες της συμμορίας της Μυκόνου, ήταν και γνωστά ονόματα της “showbiz” της χώρας. Σε μια από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο υπέρ κοριός της ΕΛ.ΑΣ, ο ένας από τους συλληφθέντες και συγκεκριμένα ο 34χρονος, αναφέρει το όνομα γνωστού μοντέλου το οποίο κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις σελίδες των “ταμπλόιντ” με τα οικογενειακά της προβλήματα.

Μάλιστα ο 34χρονος υποστηρίζει στην τηλεφωνική συνομιλία που έχει με φίλο του πως κέρασε και έκανε χρήση κοκαΐνης μαζί με το γνωστό μοντέλο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 34χρονος δέχεται κλίση από άγνωστο φίλο του: “....έλα έλα.
Άγνωστος: έλα ρε φίλε που είσαι;
34χρονος: φίλε το υπέρ χάι είναι εδώ απόψε, εάν δεν είσαι και εσύ εδώ είναι σαν μην είσαι σήμερα το βράδυ στη Μύκονο.
Άγνωστος: έλα ρε μαλά... θα μας φτιάξεις;
34χρονος: ...έλα εδώ ρε φίλε, μόλις ήπια μια “γραμμή με την “σ.σ. Αναφέρει τα αρχικά του ονόματος του γνωστού μοντέλου.
Άγνωστος: ποια;
34χρονος: με την Ε.... .... “αναφέρει το πλήρες όνομα του γνωστού μοντέλου”, έτσι για να δεις ο φίλος σου τι μπάλα παίζει.
Άγνωστος: ρε αυτή είναι φίλη του φίλου που είμαστε μαζί.
34χρονος: για αυτό σου λέω, ελάτε ρε όλοι από εδώ για ποτό.
Άγνωστος: νταξει ρε είμαστε “b.....r” για φαΐ και μόλις τελειώσουμε φθάσαμε.”

Εμπόριο λευκής σαρκός

Καλλίγραμμες Ελληνίδες που έχουν κάνει περάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές και φωτογραφίσεις σε περιοδικά, ήταν τα “πουλέν” της συμμορίας, καθώς η βραδιά με ένα από τα "καυτά" μοντέλα κόστιζε ακόμα και 1.500 ευρώ.
Μάλιστα ο υπέρ κοριός της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έχει πιάσει αποκαλυπτικές συνομιλίες, καθώς ακούγονται οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες να παζαρεύουν την τιμή για μια από τις κοπέλες λέγοντας: “...όχι ρε φίλε 800 αυτή και η άλλη η φίλη της έχουν κάνει φωτογραφήσεις, 1.500 ευρώ ακατέβατα”.

Σε άλλη συνομιλία που έχει καταγραφεί από το κοριό της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ακούγεται γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, να λέει στον 34χρονο: “...έλα ρε θέλω να μου στείλεις τρεις “γλάστρες” για σήμερα το βράδυ στο κλαμπ, πόσο κάνει;” Ο 34χρονος του απαντά πως και οι τρεις κοστίζουν 3.000 ευρώ.

Επίσης αποκαλυπτικός για το εμπόριο “λευκής σαρκός” ακόμα και μεταξύ Κροίσων από τη Μέση Ανατολή, είναι ο διάλογος που ακολουθεί μεταξύ του 34χρονου κι ενός ατόμου του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί:
“-Θυμάσαι τι σου είχα ζητήσει;
-Ναι, κάτι γκόμενες.
-Μου είχες πει 5 χιλιάρικα.
-Εγώ έχω ψιλλιαστεί ότι δεν τις θέλουν για να τις (...) αλλά για παρέα και για τα τραπέζια τους.
-Δεν ξέρω, το ίδιο μου είχε κάνει και με τους Άραβες. Κανονίζω για 10 γυναίκες και μετά δεν δεχόταν (ακατάληπτο) και μετά μου λέει θα σε πληρώσω. Μου είχε ζητήσει 4 γυναίκες και να φέρω και λεσβίες. Την πρώτη μέρα για τα τραπέζια, τη δεύτερη για ένα άφτερ πάρτι".

Επίσης φαίνεται από τις έρευνες πως στο σύστημα της βίζιτας που είχε στήσει η συμμορία, συμμετείχε και γνωστή περιστασιακή κάτοικος της Μυκόνου και μάλιστα παντρεμένη, η οποία διαθέτει πλούσιες αναλογίες και έβγαζε “τρελά” μεροκάματα με Άραβες κροίσους.

Η ταρίφα για της Ελληνίδες που πλασάρονταν ως διάσημες, ξεκινούσε από τα 500 ευρώ για μια ώρα και έφθανε ακόμα και τα 1.500 ευρώ για ολόκληρο το βράδυ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις Ελληνίδες προτιμούσαν στα γιοτ τους οι Άραβες κροίσοι, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και τα διπλάσια χρήματα για ένα πάρτι ανωμαλιών, ακόμα και με λεσβιακό πρόγραμμα και στην συνέχεια ό,τι ήθελε προκύψει... πάντα με το αζημίωτο βέβαια.

Οι κωδικές ονομασίες

Οι “Εσκομπάρ” της Μυκόνου στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ, άλλες φορές φαίνονται να είναι προσεκτικοί στο τι λένε, ενώ άλλες φορές μιλούσαν ελεύθερα χωρίς κάλυψη.
Ωστόσο, όταν επρόκειτο για αγοραπωλησία ναρκωτικών με τους διάσημους πελάτες τους, χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες για την κοκαΐνη και το χασίς, ποιότητος “skunk”.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, την κόκα την είχαν βαφτίσει “κοτόπιτα” και το χασίς “χορτόπιτα”. Μάλιστα οι τιμές τους ήταν υψηλές, καθώς το γραμμάριο της κοκαΐνης κόστιζε 120 με 150 ευρώ, ενώ τα πέντε γραμμάρια του “skunk” κόστιζαν 200 ευρώ.

Δεν έχει σχέση ο πελάτης μου

Συνολικά η δικογραφία που έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, περιέχει 47 καταγεγραμμένες συνομιλίες. Μάλιστα ο τρίτος των συλληφθέντων, εν προκειμένω ο 32χρονος, έχει μόλις δυο συνομιλίες όπως υποστηρίζει ο συνήγορος του, ο γνωστός Ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.
Επικοινωνήσαμε με το γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση, όσον αφορά στον πελάτη του: “ Η ενδελεχής μελέτη της Δικογραφίας επιβεβαιώνει, κατά την άποψη μου, τον ισχυρισμό του εντολέα μου, ότι δηλαδή είναι αθώος και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Ενδεικτικά να αναφέρω ότι από τις 47 καταγεγραμμένες συνομιλίες, ο εντολέας μου εμφανίζεται μόνο σε δυο και αυτές χωρίς κανένα επιβαρυντικό, για τον ίδιο, περιεχόμενο.
Ελπίζω στο συμπέρασμα αυτό να καταλήξουν και οι Δικαστικές Αρχές και να τον αντιμετωπίσουν ανάλογα”.



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις