Codex alimentarius ..Δεν θα έρθει.. έχει ήδη έρθει!!

codex


Πολλά πράματα με θυμώνουν αυτο τον καιρό .
Πολλά πράγματα με έχουν απογοητεύσει τον τελευταίο καιρό .
Με στεναχωρεί η μνήμη των συνανθρώπων μου .
Με θλίβει το γεγονός ότι όλοι όσοι μας πολέμησαν εδώ και πέντε χρόνια σήμερα μας
ακουλουθούν σε θεματλογια , αυτά που ειχαμε εμείς πει πρώτοι εχουν γινει συνεχει εημερωση σε σελιδες που μεχρι χτες μας χλευαζαν, αλλά κανείς από αυτούς δεν βγήκε με θάρρος και αλήθεια να ζητήσει ένα συγνώμη .
Παρατηρώ στο ίντερνετ σελίδες οι οποίες γελούσαν όταν ξεκινούσαμε να δείχνουμε το δρόμο της αλήθειας και σήμερα οχτώ στα 10 άρθρα που σηκώνουν εχουν την θεματολογία μας .
Ήρθε ο καιρός βλέπεις τις αλήθειας και αυτά που λέγανε κάποτε κάποιοι γραφικοί εγιναν πραγματικότητα και η πραγματικότητα αυτή που έχει μέσα τον απόλυτο τρόμο …..πουλάει καλύτερα .
Η ενθύμηση τουλάχιστον έχει γίνει κι εμείς σαν πρωτοπόροι φάγαμε τις πρώτες δυνατές βολές για να μας σταματήσουν .
Αυτό όμως που με πληγώνει βαθύτατα είναι ότι αυτή τη στιγμή φορείς της πληροφορίας, οι οποίοι δεν έχουν καμία ουσιαστική γνώση πάνω στα θέματα που μιλάμε, υιοθετούν τις απόψεις μας λόγω τάσης, λόγω πραγματικότητας του σήμερα και καθοδηγούν πλέον το αναγνωστικό τους κοινό! Αυτό ομως περιεχει μέσα απίστευτους κινδύνους μιας και αν δεν γνωρίζεις γιατί μιλάς μπορεί να οδηγήσεις τους συνανθρώπους σου αντί για την αφύπνιση στο απόλυτο σκοτάδι .
Δεν μπορεί να είσαι μια σελίδα που επί χρόνια ολόκληρα αγαπουσες το γραμμικό σύστημα της πληροφορίας και τώρα απλα σε συμφερει να δεις την αληθεια , δεν μπορεί να εχεις εξυπηρετήσει την υπεροντοτητα πληροφοριας για τόσα πολλά χρόνια και ξαφνικά να θες να μοιρασεις πληροφορία αφύπνισης…! Γιατί απλά δεν γνωρίζεις τι μπορεί να ειναι αλήθειά, γιατί μπορεί να σε χρησιμοποιήσει η υπεροντοτητα πληροφοριας και να σε κάνει πιονι της!
Προσοχή λοιπόν σε όλους τους αναγνώστες,σε όλους τους έλληνες, ακολουθήστε αυτούς που γέννησαν πληροφορία, αυτούς που σας έδειξαν το νέο δρόμο, αυτούς που ερεύνησαν και ανακάλυψαν την αρχική πληροφορία,αυτους που εφευραν νεες λεξεις να σας περιγραψουν την αληθεια και όχι αυτούς που μέχρι χθες ήτανε τα τσιράκια του συστήματος, οχι αυτους που ειναι παπαγαλοι σε μια αληθεια που μεχρι χτες εφτυναν και σήμερα σαν μεταμφιεσμένοι λύκοι μέσα σ” ένα κοπάδι πρόβατα προσπαθουν να σας δείξουν την εναλλακτική πληροφόρηση …..!
codex2
Μεγάλος πρόλογος για το θέμα μας Codex alimentarius
Δεν θα έρθει σύντομα, δεν πρόκειται να τον δούμε σε λίγο καιρό, είναι ήδη εδώ ,είναι ήδη εδώ και ελέγχουν την υγεία μας .
Βοηθήστε τους συνανθρωπους σας να κατανοήσουν έννοιες όπως Codex alimentarius , βοηθηστε τους συνανθρώπους μας να δούν, να διαβάσουν, να ερευνήσουν ,να ψαχτούν για το τι συμβαίνει σήμερα στην χούντα της διατροφής και της παραγωγής του πλανήτη, στη χούντα η οποία προσδιορίζει την υγεία μας έτσι όπως θέλει ελίτ!






codex1




ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις