Η ΕΕ σκόπιμα διαλύει τις Ευρωπαϊκές χώρες με λαθρομετανάστες!


hartis_europe_patane


Το σχέδιο «Kalergi» ξεκίνησε στη δεκαετία του ’70.
Η παράνομη μουσουλμανική διακίνηση προσφύγων, δημιουργεί τώρα χάος στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ και η συνεχής ροή σκαφών που έρχονται από τη Λιβύη αποκαλύπτουν ένα δίκτυο που χρησιμοποιεί δομημένες διαδρομές και φαίνεται ασταμάτητο, καθώς δημιουργεί τα
χρήματα για τη μαφία και τις τρομοκρατικές οργανώσεις που συμμετέχουν, όπως η ISIS.
Το σενάριο αυτό φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με ένα μυστικό σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, γνωστό ως Σχέδιο Coudenhove-Kalergi (Coudenhove-Kalergi Plan), με κάποιους στους ευρωπαϊκούς κύκλους της Δεξιάς να λένε ότι δημιουργήθηκε για τη συστηματική γενοκτονία των λαών της Ευρώπης.
Το σχέδιο αυτό φέρεται να επινοήθηκε από έναν Αυστριακό διπλωμάτη και Τέκτων που ονομάζεται Richard Coudenhove-Kalergi (1894- 1972, με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων), ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ο πρώτος υπέρμαχος μιας ενωμένης Ευρώπης πίσω στη δεκαετία του 1920 και για το λόγο αυτό ο Coudenhove-Καλλέργης αναγνωρίζεται ως ο ιδρυτής του πρώτου λαϊκού κινήματος για μια Ενωμένη Ευρώπη.
Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Coudenhove-Kalergi απονέμεται κάθε δύο χρόνια σεΕυρωπαίους ηγέτες οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση κάθε ιδεολογίας πέρα από πολιτική ή θρησκευτική. Η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy, δύο από τα κορυφαία πιόνια της Λέσχης Bilderberg, έχουν λάβει αυτό το βραβείο κατά τα τελευταία έτη.
Ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi, η αρχικά αντισημίτης, αργότερα έγινε στενός φίλος του Theodor Herzl, ιδρυτή του Σιωνισμού, αλλά ο γιος του, ο Richard Coudenhove-Kalergi, έχει επίσης ισχυρές διασυνδέσεις με την Καθολική ελίτ λόγω του αριστοκρατικού καθεστώτος του.
Το 1922, ίδρυσε την Πανευρωπαϊκή Ένωση (PEU) με τον αρχιδούκα Otto von Habsburg, έναν ένθερμο καθολικός ο οποίος ήταν επικεφαλής της δυναστείας των Αψβούργων και πρώην διάδοχος του θρόνου της Αυστροουγγαρίας. Ασχολήθηκε με την Πανευρωπαϊκή Ένωση αφότου έγινε Μέγας Διδάσκαλος και Κυρίαρχος στο ιδιαίτερης επιρροής Τάγμα του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το 1922. Ο Otto έγινε Πρόεδρος του Διεθνούς Γραφείου της ΡΕU το 1973, μετά το θάνατο του Coudenhove.
Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Coudenhove-Kalergi, στις αρχές του 1924 μέσω του βαρόνου Λουί ντε Ρότσιλντ ήρθε σε επαφή με τον Max Warburg, ο οποίος προσφέρθηκε να χρηματοδοτήσει την κίνησή του για τα επόμενα 3 χρόνια, δίνοντάς του 60.000 χρυσά μάρκα.
Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi γίνεται ολοφάνερο το 1925, όταν γράφει στο Praktischer Idealismus (Πρακτικός Ιδεαλισμός): «Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι μιγάδες. Οι σημερινές Φυλές και Τάξεις θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η Ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την πολυμορφία των λαών με μια πολυμορφία ατόμων».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Το βιβλίο αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρει κανείς σήμερα. Στη Γερμανία το βιβλίο είναι σχεδόν λογοκριμένο, αν και δεν υπάρχει στον επίσημο κατάλογο των βιβλίων που έχουν λογοκριθεί από τη γερμανική κυβέρνηση. Το 1990, η εκδοτική εταιρεία, «Independent News,» [Unabhängige Nachrichten], δημοσίευσε περίληψη του βιβλίου και σχεδίαζε να το εκτυπώσει ολόκληρο, αλλά η κυβέρνηση ξεκίνησε μια αστυνομική έρευνα των εγκαταστάσεων και το μόνο αντίγραφο του Praktischer Idealismus κατασχέθηκε . Το βιβλίο δεν αναφέρεται στις επίσημες διαδικτυακές σελίδες του Πανευρωπαϊκού Κινήματος, το οποίο είναι κατανοητό, επειδή το περιεχόμενό του είναι άμεσα σε αντίθεση με το επίσημο πρόγραμμα του κινήματος.
exofyllo_kallergi
Ο Coudenhove-Kalergi πρότεινε τον ύμνος του Μπετόβεν ως εθνικό ύμνο της ΕΕ και ήταν πολύ δραστήριος σε σχέση με το σχεδιασμό του λογότυπου της ΕΕ, το οποίο περιέχει μασονικά σύμβολα. Μυήθηκε στον Ελευθεροτεκτονισμό στην Humanitas Lodge στη Βιέννη στις αρχές της δεκαετίας του 1920, αλλά έφυγε το 1926 για να αποφύγει τη σκληρή κριτική που εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα της σχέσης μεταξύ του Πανευρωπαϊκού Κινάματος και του Τεκτονισμού. Μερικοί λένε αργότερα, το 1947, ίδρυσε το ισχυρό Ur-Lodge Pan-Europa, που εξακολουθεί να είναι ενεργό μέχρι σήμερα και αντλεί τα μέλη του από την πολιτική και οικονομική ελίτ.
Η δουλειά του Coudenhove-Kalergi προετοίμασε την ΕΕ για αυτό που πολλοί Χριστιανοί εξοικειωμένοι με τις προφητείες της Αποκάλυψης, αντιλαμβάνονται ως «Η Νέα Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».
Η σοσιαλιστική ελίτ της Ευρώπης που γεννήθηκε από το σχέδιο Coudenhove-Kalergi έχει δημιουργήσει μια Ενωμένη Ευρώπη που υποστηρίζεται από το Βατικανό, κάτω από μια συγκεντρωτική κυβέρνηση, ένα σύστημα που στην πραγματικότητα θα είναι το πρότυπο για τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, όταν η Νέα Παγκόσμια Τάξη ολοκληρωθεί .
Εν τω μεταξύ, οι εντάσεις αυξάνονται καθώς ο μουσουλμανικός πληθυσμός ωθείται όπως ποτέ πριν προς την Ευρώπη για να εκπληρώσει «Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi «. Αυτό θα δημιουργήσει πολιτική αναταραχή και πολέμους στις περισσότερες περιοχές της Νότιας Ευρώπης σχεδόν σίγουρα, διευκολύνοντας τη μείωση του πληθυσμού ως το 2020.



LEO LYON ZAGAMI, INFOWARS



ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις