Eνα σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας βεντέτας σε μπαρ των Χανίων [βίντεο]

Eνα σοκαριστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας βεντέτας σε μπαρ των Χανίων [βίντεο]


Ενα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της άγριας βεντέτας στα Χανιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας μέσα σε κατάστημα της πόλης.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο δράστης να μπαίνει στο κατάστημα, να πλησιάζει το θύμα που καθόταν σε τραπέζι με
την παρέα του και τον πυροβολεί εν ψυχρώ.

Αφού πυροβολεί τέσσερις φορές αποχωρεί σαν να μη συνέβη τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βεντέτα ξεκίνησε το 2011, όταν ο διαπληκτισμός των πρωταγωνιστών του αιματηρού επεισοδίου σε καφετέρια των Χανίων έγινε αιτία ο πατέρας του 24χρονου σημερινού θύματος να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον πατέρα του 25χρονου δράστη στην περιοχή Τσικαλαριά και να τραυματίσει τον αδελφό του.

Τα ξημερώματα Κυριακής ο 25χρονος προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του και πυροβόλησε εν ψυχρώ το γιο του δολοφόνου.

Από τις τέσσερις σφαίρες που έριξε, μια σφηνώθηκε στο κεφάλι του 24χρονου και αφαιρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Μια δεύτερη σφαίρα που έχει σφηνώσει στο λαιμό του θύματος αλλά δεν απειλεί τη ζωή του θα αφαιρεθεί όταν το επιτρέψει η κατάστασή του τραυματία ενώ οι άλλες δυο σφαίρες προκάλεσαν μόνο επιφανειακά τραύματα. Το θύμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση.

Ο 25χρονος δράστης μετά το περιστατικό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.






ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις