Αποσύρεται από την Ελλάδα η Groupon, η μεγαλύτερη εταιρεία προσφορών του κόσμου

GROUPON


Την αναστολή της λειτουργίας της από σήμερα αποφάσισε η Groupon, με μια ξαφνική ανακοίνωση στην πρώτη σελίδα του site της. Η Groupon είναι το μεγαλύτερο site προσφορών στον κόσμο και το πρώτο του είδους που ήρθε στην Ελλάδα, ανοίγοντας το δρόμο για τα
υπόλοιπα που ακολούθησαν στην πορεία.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας ενημερώνει όσα μέλη της επιχείρησαν σήμερα να κάνουν login στο site της με το ακόλουθο κείμενο:
«Αγαπητή κα / Αγαπητέ κ. ,
Κατόπιν διεξοδικής μελέτης της ελληνικής αγοράς, αποφασίσαμε να κλείσουμε την επιχείρησή μας στη χώρα με ισχύ από τις 24 Αυγούστου 2015. Ως εκ τούτου με λύπη μας σας πληροφορούμε ότι δεν θα μπορούμε να σας παρέχουμε νέες προσφορές στο μέλλον.
Για τους πελάτες μας αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να κάνουμε προσφορές στην ιστοσελίδα μας από την 24η Αυγούστου 2015. Αν έχετε προμηθευτεί κουπόνι προσφοράς που δεν έχετε ακόμη εξαργυρώσει και δεν έχει λήξει, αυτό θα παραμείνει φυσικά σε ισχύ μέχρι τη συμφωνηθείσα ημερομηνία – οι συνεργαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις θα δεχτούν το κουπόνι σας. Αν προτιμάτε, μπορείτε να ζητήσετε να σας επιστραφεί πλήρως η αξία του κουπονιού σας επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο +30 211 1980722 πριν τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.
Παραγγελίες προϊόντων που έχουν αγοραστεί μέχρι τις 24 Αυγούστου 2015 θα εκτελεστούν. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε (προϊόν Shopping), παρακαλούμε να το πράξετε πριν την 30η Σεπτεμβρίου 2015. Δεν λάβαμε την απόφαση αυτή ελαφρά τη καρδία. Την λάβαμε σταθμίζοντας τον ρυθμό προόδου και τις προοπτικές ανάπτυξης της επιχείρησής μας στην Ελλάδα όπως επίσης και την παρούσα οικονομική συγκυρία. Καθώς δεν βλέπουμε να υφίστανται οι προϋποθέσεις επικερδούς λειτουργίας στο άμεσο μέλλον, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε τις εργασίες μας.
Εάν χρειάζεστε βοήθεια ή περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας καλώντας το κέντρο εξυπηρέτησής μας στο τηλ. +30 211 1980722.
Είμαστε ευτυχείς που σας είχαμε πελάτη της Groupon τα τελευταία χρόνια -σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας ανά τα έτη».
Με αφορμή την ανακοίνωση της Groupon, διαπιστώσαμε πως δύο ακόμα μεγάλες εταιρείες προσφορών, η Golden Deals αι η Cheapis ανέστειλαν πρόσφατα τη λειτουργία τους. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι εναπομείνασες εταιρείες προσφορών στην Ελλάδα και τα μελλοντικά τους σχέδια.



ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις