ROBERT DE NIRO ΚΑΙ HARVEY WEINSTEIN


 Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν χρησιμοποίησε το εστιατόριο του Ντε Νίρο, το Tribeca Grill, για να δελεάσει νεαρές ηθοποιούς που προσπαθούσαν να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ και τις ανάγκαζε να κάνουν σεξουαλικές πράξεις.
Ο Ντε Νίρο είναι επίσης παιδόφιλος.

"Σύμφωνα με δικαστικά αρχεία του 1998, ο δημοσιογράφος του Independent John Lichfield ανακάλυψε ότι η υπηρεσία πορνείας παγίδευε τακτικά κορίτσια ηλικίας 15 ετών, αναγκάζοντάς τα να κάνουν σεξ με την πλούσια και ισχυρή ελίτ του Χόλιγουντ.

«Το διεθνές κύκλωμα πορνείας για το οποίο ανακρίθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και από το οποίο προσλάμβανε άτυχα κορίτσια για να εξυπηρετήσουν τις άθλιες ανάγκες του, παγίδευε και μαστροπούσε τακτικά δεκαπεντάχρονα παιδιά, καθώς τα ανάγκαζε να κάνουν σεξ».

«Αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για βιασμό και προμήθεια, οι δύο κύριοι κατηγορούμενοι ήταν ο Ζαν-Πιερ Μπουρζουά, ένας αποτυχημένος φωτογράφος, και η Ανίκα Μπρούμαρκ, ένα αποτυχημένο μοντέλο».

«Η γαλλική Brigade de Repression de Proxenetisme εντόπισε ογδόντα εννέα γυναίκες-θύματα- που ήθελαν να γίνουν μοντέλα ή ηθοποιοί—και που είχαν εξαπατηθεί, εκβιαστεί ή απαχθεί από τους εγκληματίες που τις πούλησαν στα αποβράσματα».

«Το τελετουργικό για το ραντεβού τους ήταν πολύ σταθερό.
Σαμπάνια, χαβιάρι και ένας άρρητος κανόνας [από τον Ντε Νίρο] ότι ο Γουάινστιν και το ραντεβού του δεν θα ενοχλούνταν. Η κοπέλα συχνά εξαφανιζόταν για λίγο, βγαίνοντας από το εστιατόριο από μια πλαϊνή πόρτα».

"Όταν ένα κορίτσι έφτασε περιμένοντας τον Χάρβεϊ, όλοι ξέραμε τι την περίμενε... Μετά από μια μικρή κουβέντα και μια γουλιά σαμπάνια, θα γινόταν μια "ξενάγηση στο γραφείο" - συνήθως τις πολύ περασμένες ώρες, μετά την οποία το κορίτσι επέστρεφε χάλια..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις