Ο ΠΟΥ σταματά τη «Συνθήκη πανδημίας»

 

Ο ΠΟΥ σταματά

τη «Συνθήκη πανδημίας» καθώς εκατομμύρια πολίτες κυρίως της δύσης, απαιτούν οι παγκοσμιοποιητές να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα τους…

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναγκάστηκε να αναστείλει την έναρξη της αμφιλεγόμενης « Συνθήκης Πανδημίας » λόγω της ώθησης εκατομμυρίων πολιτών που ζητούν δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραξε η παγκοσμιοποιητική ελίτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν είμαστε εκεί που ελπίζαμε ότι θα ήμασταν όταν ξεκινούσαμε αυτή τη διαδικασία», παραδέχτηκε την Παρασκευή ο Roland Driece, συμπρόεδρος του συμβουλίου διαπραγματεύσεων του ΠΟΥ για τη συμφωνία.

Ένα τελικό σχέδιο συνθήκης είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας της επόμενης εβδομάδας, αλλά τώρα θα ανασταλεί επ’ αόριστον.

«Δεν πρόκειται για αποτυχία», επέμεινε ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους στη Γενεύη μετά το τέλος των συνομιλιών. «Θα προσπαθήσουμε τα πάντα – πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά – και θα το κάνουμε αυτό να συμβεί γιατί ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μια συνθήκη πανδημίας», απείλησε.

Το Voanews.com αναφέρει: Η πανδημία COVID-19 σκότωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έσπασε τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και διέλυσε τις οικονομίες.

Ο Τέντρος περιέγραψε την τεράστια διαφορά μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών σχετικά με την πρόσβαση σε εμβόλια και άλλες ανάγκες ως «καταστροφική ηθική αποτυχία».

Ωστόσο, ο επικεφαλής του ΠΟΥ διατηρεί ζωντανή την ελπίδα ότι ο ΠΟΥ θα καταστρώσει ένα σχέδιο για την πιο δίκαιη αντιμετώπιση της επόμενης πανδημίας.

«Πολλές από τις προκλήσεις που προκάλεσαν σοβαρό αντίκτυπο κατά τη διάρκεια του COVID-19 εξακολουθούν να υπάρχουν», είπε.

Σχόλια

  1. ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:ΤΟ ΣΎΜΒΟΛΟ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ;
    ΟΛΗ Η ΓΗ ΣΕ ΣΊΔΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ,ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ-ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΊΟΥ ΟΙ ΠΩΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΞΑΝΘΆ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΑΝ ΑΣΘΕΝΕΊΣ, ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΔΗΘΕΝ "ΜΑΓΙΣΣΑ"....
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ,ΑΠΛΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΕΦΆΝΙ ΜΕ ΤΑ 13 ΦΥΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΊΖΕΙ ΤΙΣ 13 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ/ΑΜΕΡΙΚΉΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΉΠΤΡΟ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ ΠΟΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΤΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ

    ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ,ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΈΜΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΟΕΙΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΊΑΣ ΥΒΡΙΔΙΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ MINIONS ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ COV19;ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΙΣ-ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ.Ο ΑΡΑΠΑΚΛΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,ΑΠΕΙΛΕΙ,ΝΟΥΘΕΤΕΙ,ΠΙΕΖΕΙ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΣ ΚΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡ.ΣΜΙΘ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ ΚΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις