Ο Μπάιντεν χάνει τη στρατιωτική υποστήριξη των "μαύρων καπέλων" μετά την αντισυνταγματική ετυμηγορία Τραμπ

 

Μόλις ένα συμβιβασμένο δικαστήριο

βρήκε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ένοχο για 34 επινοημένες κατηγορίες, μια ομάδα υψηλόβαθμων στρατιωτικών εγκατέλειψε το καθεστώς Μπάιντεν για να βοηθήσει τον Πρόεδρο Τραμπ και τα Λευκα Καπελα να εκδιώξουν για πάντα τους παγκοσμιοποιητές του Deep State από το αμερικανικό τοπίο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο στρατηγός Έρικ Μ. Σμιθ φέρεται να έλαβε τηλεφωνήματα, μηνύματα κειμένου και email από 300 αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων—βαθμού Ο-4 και άνω—που είπαν ότι ειχαν παραπλανηθει απο την αληθεια, αλλά ξύπνησαν ξαφνικά όταν άκουσαν τον δικαστή υπό την αιγίδα του Σόρος Ο Χουάν Μέρτσαν είπε σε ένα βαθιά φιλελεύθερο δικαστήριο ότι δεν χρειαζόταν ομοφωνία για να καταδικάσει τον Πρόεδρο Τραμπ - την πρώτη φορά, από όσο γνωρίζουμε, ένας εν ενεργεία δικαστής έδωσε παράνομες οδηγίες για τη συζήτηση μιας υπόθεσης.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού είπε ότι οι 300 αξιωματικοί περιλαμβάνουν διοικητές μοίρας και μεραρχιών σε όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και αξιωματικούς επιμελητείας που ελέγχουν τη μετακίνηση και τη διαχείριση του στρατιωτικού υλικού.

«Είναι σαν να είχαν μια θεοφάνεια, μια αφύπνιση», είπε η πηγή μας. «Δεν γνωρίζω το σχέδιο του Τραμπ και δεν νομίζω ότι ο στρατηγός Σμιθ τα ξέρει όλα, αλλά είναι πιθανό ο Πρόεδρος Τραμπ να περίμενε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Έχει τη μοναδική ικανότητα να βλέπει πολλές κινήσεις μπροστά».

Εάν η αποχώρηση των αξιωματικών από το καθεστώς ήταν σοβαρή, θα σήμαινε την πιο σημαντική μονοήμερη έξοδο από τότε που ο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές το 2020. Ωστόσο, ο στρατηγός Σμιθ δεν παίρνει τίποτα στην ονομαστική του αξία, καθώς ειναι παντα υποψιασμεννος και θα εξετάσει αυστηρά καινουριο προσωπικο και φροντιστές για να ξεριζώσουν τους πράκτορες προβοκάτορες και τους άθλιους κατασκόπους Μπάιντεν.

Οι έντιμοι, είπε η πηγή μας, πιθανότατα θα λάβουν υποδοχη, ενώ οι ψεύτικοι αξιωματικοί θα μετανιώσουν που προσπάθησαν να ενσωματωθουν μεταξύ των Λευκών Καπέλων και θα αντιμετωπίσουν τον θάνατο ενός προδότη.

Ερωτηθείς γιατί ο στρατηγός είναι φιλανθρωπικός προς τους προδότες, είπε, «Δεν είναι φιλανθρωπία - είναι προσεκτικός. Δίνουμε πόλεμο σε πέντε μέτωπα, και δεν είναι μυστικό ότι είμαστε αδύνατοι, όπως είπε ο Bilbo Baggins στο Fellowship of the Ring, «Σαν το βούτυρο που απλώνεται σε πάρα πολύ ψωμί». από αυτούς τους αξιωματικούς απειλήθηκαν, εξαπατήθηκαν ή καταδιώχθηκαν από το καθεστώς. Το έχουμε ξαναδεί αυτό. οι αξιωματικοί αλλάζουν πλευρά».

Την περασμένη εβδομάδα, ο συνταγματάρχης Ράιαν Κένταλ, διοικητής της 12ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας, και 35 αξιωματικοί υπό τις διαταγές του έστειλαν στον στρατηγό Σμιθ επιστολή λέγοντας ότι δεν θα υπερασπίζονταν πλέον έναν ψεύτικο πρόεδρο που ενήργησε κατά παράβαση του Συντάγματος και των αμερικανικών συμφερόντων και ζήτησε αμνηστία. Η πηγή μας είπε ότι ο στρατηγός Smith και ο συνταγματάρχης Kendall μίλησαν για τέσσερις ώρες και κατέληξαν σε συμφωνία, αν και δεν θα εξηγήσει τις λεπτομέρειες.

«Το να εκτελείς κάθε «Μαύρο Καπέλο» που θέλει να επιστρέψει στο μαντρί, πιστεύει ο στρατηγός, είναι παράλογο. Κάποιοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά άλλοι όχι, και αυτό πρέπει να το αποφασίσουν ο στρατηγός Σμιθ και το συμβούλιο», είπε η πηγή μας.

Όπως κάναμε στο παρελθόν, ζητήσαμε από την πηγή μας να προσδιορίσει ποσοτικά τον αριθμό των 237.000 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι Λευκοί Καπέλα η Μαύρα Καπέλα ...


«Δεν μπορώ να το αναλύσω έτσι γιατί δεν ξέρουμε καν τι σκέφτονται 237.000 άνθρωποι (ειδικες δυναμεις και ειδικες θεσεις)ανά πάσα στιγμή. Μπορώ να πω ότι οι αποστασίες του Deep State συμβαίνουν τακτικά, με περισσότερη θέληση, και αυτό σημαίνει μια θεμελιώδη αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων. Αυτό είναι κακό για τον Μπάιντεν αλλά καλό για εμάς».

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις