Ο πρώην σύμβουλος του Φάουτσι, Ντέιβιντ Μόρενς, σκοτώθηκε σε δολοφονία-αυτοκτονία στην Πενσακόλα

 

Ο πρώην σύμβουλος του Fauci, Δρ. Ντέιβιντ Μόρενς,

δολοφονήθηκε στα κεντρικά γραφεία της JAG στην Pensacola το απόγευμα της Τρίτης από έναν στρατιωτικο-εκδικητη που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, είπε μια πηγή της JAG.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν το Σάββατο τον Μόρενς έξω από το σπίτι του στην Bethesda του Μέριλαντ. Ο Μόρενς μεταφέρθηκε στην Πενσακόλα για προσωρινη παραμονη και ανάκριση εν αναμονή ενός μελλοντικού ταξιδιού στον Κόλπο του Γκουαντάναμο, όπου θα αντιμετώπιζε στρατιωτικό δικαστήριο.

Αντ 'αυτού, ένας αξιωματικός του Ναυτικού όρισε τον εαυτό του δικαστή, ένορκο και δήμιο, ριχνωντας μια σφαιρα 10 χιλιοστών ακριβώς ανάμεσα στα μάτια του Μορένς αφού τον έσυρε σε μια αίθουσα ανάκρισης και του έκανε μια μόνο ερώτηση: «Είσαι έτοιμος να πεθάνεις;»

Η πηγή μας είπε ότι ο προσωρινη παραμονη ήταν στη Ναυτική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών (NCIS) για έξι χρόνια και είχε ιστορικό επίπληξης για ανορθόδοξες τακτικές ανάκρισης και υπερβολική χρήση βίας.

Στις 11:15 π.μ. της Τρίτης, το προσωπικό άκουσε δύο πυροβολισμούς και μπήκε στην αίθουσα συνεντεύξεων. Ο Μόρενς ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο μέτωπό του και ο ερευνητής καθόταν σε μια καρέκλα πεσμένη πάνω από ένα τραπέζι, με ένα πιστόλι που είχε εκτοξευθεί πρόσφατα δίπλα στα πόδια του.

Και οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ναυτικό Νοσοκομείο Pensacola και διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατός τους.

«Ο τύπος μας, αφού πυροβόλησε τον Μόρενς, έβαλε το όπλο στο στόμα του και πυροβολησε εως το πίσω μέρος του κεφαλιού του», είπε η πηγή μας.

Ο ερευνητής, πρόσθεσε η πηγή μας, είχε απενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας πριν από τη δολοφονία-αυτοκτονία, αλλά είχε τοποθετήσει στο τραπέζι την προσωπική του συσκευή εγγραφής ψηφιακού ήχου, ένα Olympus VN-541, πάνω στο οποίο είχε καταγράψει μια συνοπτική δήλωση.

«Είσαι έτοιμος να πεθάνεις, Μόρενς; Όχι άλλα δικαστήρια. Αυτό που κάνω τώρα το κάνω για την Αμερική στο όνομα των Red Hats».

Οι πυροβολισμοί ακολούθησαν τη δήλωση του ανακριτή.

Η πηγή μας είπε ότι ο ερευνητής δεν είχε καμία γνωστή σχέση με τον συνταγματάρχη Kurtz και τους Red Hats και ότι η JAG θα διερευνήσει όλες τις πιθανότητες.

«Εξετάζουμε ακόμη και την πιθανότητα ο άντρας μας να ήταν πράκτορας του Deep State. Αν έχετε δει ποτέ την ταινία Telefon με τον Τσαρλς Μπρόνσον, την αναλύει αρκετά καλά. Οι πράκτορες μπορεί να είναι αδρανείς για χρόνια και στη συνέχεια να ενεργοποιηθούν με μία μόνο λέξη ή φράση για να ολοκληρώσουν μια αποστολή. Γιατί αλλιώς να αυτοκτονήσει; Δεν φαίνεται να είναι κάτι το Red Hat. Το Deep State θα μπορούσε να προσπαθεί να υποκινήσει τη σύγκρουση μεταξύ των Red Hats και των White Hats», είπε η πηγή μας.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ο θάνατος του Morens σηματοδοτεί την τρίτη πράξη δολοφονιας μέσα σε τρεις μήνες στα γραφεία της JAG στην Pensacola. Τον Μάρτιο, ένας τότε ανώτερος ερευνητής πυροβόλησε και σκότωσε δύο μέλη της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, τα οποία τα Λευκα Καπελα είχαν συλλάβει για συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Τραμπ σε μια διάσκεψη της CPAC στη Βαλτιμόρη.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις