Αλκυόν Πλειάδες


 Η μοναρχία ως θεσμός

βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε όλο τον κόσμο. Έχουν περάσει οι εποχές που θεωρούνταν παράδειγμα κοινωνικής και οικογενειακής συμπεριφοράς και υπευθυνότητας, αλλά τώρα τα σκάνδαλα κάθε είδους είναι στην ημερήσια διάταξη.

Αυτή είναι η περίπτωση της ισπανικής μοναρχίας, η διαφθορά με τον επίτιμο βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ και πιο πρόσφατα οι απιστίες και η μοιχεία της βασίλισσας Λετίθια με πολλούς εραστές πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Φίλιππος ΣΤ΄.

Εξίσου, η βρετανική μοναρχία βιώνει μια περίοδο κρίσης όσο ποτέ άλλοτε, και όλα αυτά εξαιτίας της έλλειψης διαφάνειας που δημιουργεί μεγάλη δυσπιστία μεταξύ του βρετανικού λαού γενικότερα.

Ο Κάρολος Γ' πάσχει από υποτιθέμενο καρκίνο άγνωστης σοβαρότητας, η βασίλισσα Καμίλα εξασθενεί από εξάντληση, ο διάδοχος πρίγκιπας Γουίλιαμ κατηγορείται για απιστίες και η εξαφανισμένη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον, η πιο αγαπημένη της βασιλικής οικογένειας, η χειραγωγημένη επανεμφάνιση της οποίας οδήγησε τα μέσα ενημέρωσης να χαρακτηρίσουν το παλάτι ως "αναξιόπιστη πηγή".

Η αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πάσχει από καρκίνο και θα μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει οδηγήσει σε κρίση τη Βρετανική Μοναρχία και δεν είναι σαφές πώς θα τελειώσει. Τι συμβαίνει, τι κρύβουν και ποιο είναι το σχέδιο από εδώ και πέρα;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΛΟΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΌΝΟΥ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΩ,ΑΛΛΑ....

    ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΆ ΑΝΈΒΗΚΕ ΕΝΑ ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ....ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΑΥΛΑΡΑ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΌ ΑΛΟΊΓΚΟΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΈΝΕΣ ΑΔΡΆ ΣΕ ΑΡΔ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΌ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΎΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΔΑΝΟΠΡΩΣΣΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΙΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ" ΣΕ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΗ,ΚΑΙ Α ΝΑΙ!ΤΟ'ΧΕ ΠΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΠΑΙΣΙΟΣ...
    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΠΑΥΛΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΗΤΡΌΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΙΑΚΙΔΩΝ!!!

    Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΌΓΟΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΉ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥ!
    Ο ΈΣΧΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ ΈΛΑΧΕ Ο ΤΟΥΡΊΣΤΑΣ ΝΗΣΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ....

    ΤΙΤΛΟΣ: ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ-Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΊΑ-ΕΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ Η ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΗ ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ...."ΩΡΕ ΙΤΙΑ Μ'ΙΤΙΑΑΑΑΑ!ΛΕΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ"; ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΛΆΣΑΡΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΜΑΣΣΟΝΟΚΟΠΡΙΤΩΝ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΈΛΛΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΊΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ!Ω!ΝΑΙ! ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΕΠΆΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΛΕ ΝΤΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΉ ΣΤΟΛΉ ΝΑ ΑΤΕΝΊΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ:ΙΔΟΥ Ο ΣΤΑΎΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΈ ΤΟΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΌΝΑ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΑ ΗΡΘΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ.ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΗΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ!

    OH MOMMY!I'M BACK!

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις