Ο Πούτιν απένειμε στον Στίβεν Σίγκαλ το Τάγμα της Φιλίας.


 Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από τη Δύση, 

πρέπει να βοηθήσουμε στην εκπαίδευση εκείνων

 που δεν βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει», 

δήλωσε ο Στίβεν Σίγκαλ.

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. "Όλες οι θρησκείες κι όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν...αντί να ελέγχονται και να εξαπατούνται από το τέρας της ψευδοδημοσιογραφίας....", δηλώνει ο Στίβεν Σίγκαλ που ομολογώ ότι τον γνωρίζω για πρώτη φορά εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=itlaw88glc4&t=9s

    Πριν κανά δύο χρόνια αν δεν κάνω λάθος, είχα στείλει το βίντεο που ακολουθεί με τον Vladimir Vasilievich Kvachkov τον άνθρωπο και πρώην στρατιωτικό, που υπηρέτησε τίμια τον μαρτυρικό ρώσικο λαό, σε συνέντευξη του την 25ην Μάρτίου του 2020 (ο μήνας της κήρυξης της Δημοκτονίας από τους παντοδύναμους ηγέτες) μιλώντας για τις αλήθειες που ξύνισαν αυτούς που έκαναν τα όσα έκαναν ακολουθώντας έκτοτε τα διατάγματα των ΠΟΥ, WEF και όλων των εγκληματικών οργανισμών, που έπρεπε να είχαν τεθεί εκτός ισχύος από την ιδρυσίν τους ως παράνομοι.

    https://ugetube.com/watch/the-only-military-in-the-world-warning-you-is-russia-mp4_vdleHvvbw5jurHp.html

    Στο βίντεο τον ακούμε να επαναλαμβάνει τον όρο Σιωνσμό μερικές φορές, δείχνοντας έτσι και την στάση ενός αληθινού ανδρα που τιμάται ιδιαίτερα για την καθαρότητα και την τόλμη του και ίσως μαρτυρεί και τον λόγο για τον οποίο ο άνθρωπος Vladimir Kvachkov διώχθηκε και φυλακίστηκε επανελειμένως επί προεδρίας και προθυπουργίας του Πούτιν τις τελευταίες δεκαετίες. Έτσι φαίνεται πως τιμούνται οι αληθινοί ήρωες.
    Ας ακολουθήσουμε την πρόταση του Σίγκαλ λοιπόν, όλοι ενωμένοι κάτω από μία Βίβλο που το μόνο που θα χρειαστεί ν' αλλάξει είναι:
    Όπου Κύριος και Χαράρι... μιας και ταυτίζονται οι θελήσεις των και όπου...καθένας συμπληρώνει ότι γουστάρει.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με τα δύο βίντεο που ακολουθούν και έχουμε μια καλλίτερη εικόνα των παρασκηνίων, που εξυφαίνουν το μέλλον του ανθρωπίνου γένους, με τα ΗΕ να επικαλούνται τον Σατανά κάθε χρόνο.
    Είναι ο θεός της Πανθρησκείας με Θιβετιανές καταβολές που ο Στίβεν Σίγκαλ ευαγγελίζεται.

    https://ugetube.com/watch/world-invocation-day-and-the-un-039-s-occult-religion_vwSWeeCliF1xtJI.html

    https://odysee.com/@mishramohit22012006:a/900-2_900-5547-PD2:8

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις