CIVIL WAR

 


Mολις ειδα την ολοκαινορια ταινια ταινια "CIVIL WAR"...

Μιλα για το μελλον.....το αμεσο μελλον λεω εγω...οπου αποσχισθεντες πολιτειες των ΗΠΑ μ επικεφαλεις το Τεξας και την Καλιφορνια(εξου και η σημαια των ΗΠΑ που κυματιζει με δυο μονο αστερια) ακολουθουν η Φλοριντα και η Αριζονα...

Εναν αυταρχικο προεδρο που σε διαγγελματα λεει ψεμματα πως οι ελευθεροι Αμερικανοι νικανε τους φασιστες και τους τρομοκρατες που θελουν να καταλαβουν την ηγεσια της χωρας.

Το μεγαλυτερο κομματι του στρατου και η Εθνικη φρουρα εχει παει πλεον με τους αποσχισθεντες και οι κυβερνητικοι στρατηγοι παραδιδονται....

Η τελικη μαχη γινεται οταν τα στρατευματα φτανουν εξω απο τον Λευκο Οικο που η μονη αμυνα του ειναι η φρουρα του προεδρου και καποιοι πρακτορες του FBI(δεν μου κανει εντυπωση).

Οι πεζοναυτες εισβαλλουν στο προεδρικο μεγαρο και υστερα απο συντομη μαχη σκοτωνουν τους παντες και τελευταιο τον προεδρο...γιατι δεν υπαρχουν αιχμαλωτοι....!!!

Η τελευταια ηδονικη σκηνη ειναι η φωτο που βγαζουν οι πεζοναυτες χαμογελαστοι πανω απο το πτωμα του προεδρου....αναλογη με τη φωτο του σκοτωμενου Εscobar με τους πρακτορες της DEA και τις ειδικες δυναμεις της Κολομβιας...!!!

Θα κοιμηθω χαμογελαστος....






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις