ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙΡΟ


 Τι δουλειά έχει ένας τέτοιος πίνακας στις Βρυξέλλες 

στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...?

Οπως δε θα βαρεθω ν λεωωωω...

Σας τα λενε και σας τα δειχνουν καιρο

και οι περισσοτεροι αρνηστε ν τα δειτε.... 

Ειναι καθαρα θεμα προγραμματισμου εγκεφαλου

Το ΜΑΤΡΙΞ ηταν παντα εδω....







SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr








Σχόλια

  1. Μας τα λένε για χιλιάδες χρόνια στα "ιερά" τους βιβλία αλλά που να τα δούν οι πιό πολλοί που τα διαβάζουν με σφαλιστά μάτια και μάλιστα τα κρατούν και αγκαλιά όταν κοιμούνται καταχωνιασμένοι στον φόβο τους!

    “Ο Κύριος λέει: θα τιμωρήσω όλη τη Γη για την κακία της και για την ανομία των ασεβών…..Τότε σαν το ζαρκάδι το κυνηγημένο, και σαν κοπάδι αποίμαντο καθένας θα επιστρέφει στον λαόν του, στη χώρα του θα καταφεύγει. ‘oποιον θα τύχει να τον βρούν, κόσκινο θα τον κάνουν με τα βέλη κι όποιος τύχει και συλληφθει , θα τον σφάζουν επί τόπου. Τα βρέφη τους θα εξοντωθούν μπροστά στα μάτια τους, τα σπίτια τους θα λεηλατηθούν και οι γυναίκες τους θα ατιμαστούν. Ο Κύριος λέει : “θα ξεσηκώσω εναντίον τους, τους Μήδους , που δεν εξαγοράζονται με ασήμι και το χρυσάφι δεν το λογαριάζουνε.
    Τα τόξα τους θα εξοντώσουνε τους εφήβους. Αλύπητοι θα είναι για τα βρέφη, ούτε θα αφήσουν να γλυτώσουν τ’ ανήλικα παιδιά”…….. (Ησαίας 13, 11-18)
    Και όταν ο θεός σας θα την παραδώσει στην εξουσία σας , τοτε θα κατασφάξετε όλους τους άνδρες της. Τις γυναίκες και τα παιδιά , τα ζώα και όλα τα λάφηρα που θα βρείτε στην πόλη μπορείτε να τα πάρετε δικά σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε απ’ ότι ανήκει στους εχθρούς σας ο Κύριος ο θεός σας σας τα δίνει.
    Έτσι θα κάνετε με όλες τι ς πόλεις που βρίσκονται μακρυά σας και δεν ανήκουν σ’ αυτά εδώ τα έθνη , στην χώρα που θα εγκτασταθείτε. Στις πόλεις όμως ετούτων των λαών, που ο Κύριος ο θεός σας, σας δίνει για ιδιοκτησία, κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει ζωντανός. Θα τους εξοντώσετε τελείως όλους: τους Χεταίους, τους Αμορραίους, τους Χαναναίους,, τους Φερεζαίους, τους Ευαίους, τους Ιεβουσαίους, όπως σας έχει διατάξει ο Κύριος ο θεός σας”…...(Δευτερονόμιον 20, 10-17)

    Εκατοντάδες τέτοιου είδους μαργαριτάρια μέσα εκεί αλλά πέρα βρέχει.
    Αφού είδαν πως τα δέχτηκαν οι πιστοί γκόιμ αμάσητα, να μην μας τα δείξουν και σε εικόνες;
    Tώρα ειδικά που ξεσάλωσαν και κανιβαλίζουν! αφου καταφέρνουν να βουλώνουν και τα στόματα ολόκληρου του Πλανήτη, μπροστά σ' αυτά,... που κάνουν και τις ύαινες ακόμη να ωχριούν κι όλο το ζωικό βασίλειο!

    Εδώ ένα δείγμα θυμού του ανθρώπου Scott Ritter για το τι συμβαίνει σε καθημερινή βάση από τα όντα που θέλουν να ονομάζονται πολιτισμένα :

    https://odysee.com/@salutcousin:c41f/SCOTT-RITTER-Story-of-HIND-RAJAB-assassinated-by-the-army-the-most-morale-in-the-world:b

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις