ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ


 Η περασμένη εβδομάδα έφερε πολλά απροσδόκητα γεγονότα. Στη Δυτική Ασία, αν αγνοήσουμε τη δολοφονία του προέδρου του Ιράν, η πιο σημαντική ήταν η σύνοδος κορυφής στην Τεχεράνη όλων των ηγετών του Άξονα της Αντίστασης που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την κηδεία του προέδρου. Έκτοτε υπήρξε και μια σημαντική κλιμάκωση των επιθέσεων στο Ισραήλ. Αυτό θα ήταν ενδεικτικό του ότι οι ιρανοί ηγέτες θεωρούν το Ισραήλ ως υπεύθυνο για τον θάνατο του Προέδρου Raisi. Στο μεταξύ, η ιρανική έρευνα για τη συντριβή του ελικοπτέρου του Προέδρου λέγεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθώς γνωρίζοντας αυτό που ένας εχθρός ξέρει ότι δίνει δύναμη στον αντίπαλο του εχθρού, το Ιράν, όπως έχει κάνει ξεκάθαρα μέχρι στιγμής, σίγουρα θα κρατήσει μυστικά μεγάλα τμήματα της έρευνάς του. Όμως, εξίσου σίγουρα όπως η νύχτα ακολουθεί την ημέρα, θα είναι δυνατό τους επόμενους μήνες να καταλήξουμε στα τελικά συμπεράσματα, με βάση το γεγονός ότι η πτώση των όσων ανακαλύφθηκαν θα επηρεάσει τις μελλοντικές ενέργειες του Ιράν όχι μόνο έναντι του Ισραήλ , αλλά και τις ΗΠΑ, την Ιορδανία, το Κουρδικό Ιράκ, την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Τρία άλλα γεγονότα κρίσιμης σημασίας μπορούν να εξεταστούν μαζί. Είναι η έκκληση για την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον κ. Νετανιάχου και τον κ. Γκάλαντ από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC), η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης (ICJ) που διατάσσει το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεσή του στη Ράφα και αναγνώριση της Παλαιστίνης ως κράτους από την Ισπανία, την Ιρλανδία και τη Νορβηγία. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Νετανιάχου και η κυβέρνησή του αντέδρασαν με μεγάλη οργή και στα τρία γεγονότα. Αξιωματούχοι του ΔΠΔ και δικαστές του ICJ απειλήθηκαν έμμεσα με δολοφονία και δόθηκαν υποσχέσεις τιμωρίας κατά της Ισπανίας, της Ιρλανδίας και της Νορβηγίας.

Πολλοί θα αγνοήσουν τις ισραηλινές απειλές ως ρητορική τύπου drama queen. Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι η αγνόηση των σιωνιστικών απειλών, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να ζήσει κανείς στον κόσμο, μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία του ατόμου και για την υγεία της χώρας του. Αρκεί να δει κανείς τη δημόσια διαθέσιμη οργανωτική δομή της Μοσάντ για να δει γιατί. Η Μοσάντ έχει δύο τμήματα που ειδικεύονται στις δολοφονίες και τις δολιοφθορές και η Μοσάντ αναφέρεται απευθείας στον Πρωθυπουργό, ο οποίος, προς το παρόν, παραμένει ένας ολοένα και πιο ανένδοτος κ. Νετανιάχου. Επίσης, η Μοσάντ είναι στενά συνδεδεμένη με τη CIA, η οποία έχει τις δικές της ομάδες ειδικών δολοφόνων και πολιτικών και οικονομικών σαμποτέρ.

Δεν χρειάζεται πτυχίο γιατρού στην πυρηνική φυσική για να δεις ότι ο κ. Νετανιάχου, μέσω του ελέγχου της Μοσάντ είναι πλήρως ικανός για εκδίκηση και ότι, από τη φύση του, θα επιδιώξει εκδίκηση. Συνιστάται στους αξιωματούχους του ΔΠΔ και του ΔΔΔ να διπλασιάσουν την προσωπική τους ασφάλεια και, εάν χρειάζονται βοήθεια από αυτή την άποψη, οι μεγαλύτεροι ειδικοί στον κόσμο είναι Βορειοκορεάτες, οι οποίοι, παρά τις αναρίθμητες απόπειρες δολοφονίας της CIA και της κορεατικής υπηρεσίας πληροφοριών, κράτησαν τρεις γενιές ηγεσία απολύτως ασφαλής.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές χώρες που αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη, όχι μόνο μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια σειρά από απροσδόκητα «ατυχήματα» που σκοτώνουν ορισμένα σημαντικά άτομα, αλλά μπορούμε επίσης να περιμένουμε να δούμε τη συνεργασία της CIA με τη Μοσάντ για τη δημιουργία απρόβλεπτων «τραγωδιών». Επιπλέον, πιθανότατα θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι μπορεί να φταίει η Ρωσία. Τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Νορβηγίας στη Βόρεια Θάλασσα μπορεί να γίνουν ένας στόχος, μια τρομοκρατική επίθεση στο ιρλανδικό κοινοβούλιο ή το παλάτι Zarzuela του Ισπανού βασιλιά μπορεί να είναι άλλοι, όπως μπορεί να είναι η δολοφονία ενός ή περισσότερων κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών καθεμιάς από αυτές τις χώρες. Η αμερικανική οικονομία και, μαζί της, η κοινότητα πληροφοριών της κινδυνεύουν, όπως και η Μοσάντ, τώρα επίσης με εξαφάνιση. Από απελπισία, οι πιθανότητες είναι μεγάλες η CIA να συνεργαστεί όπως ζητήθηκε με τη Μοσάντ.

 Τα πολεμικά παιχνίδια, άλλωστε, είναι το καλύτερο μέσο για να εξασφαλιστεί η συνεχής επιβίωση μυστικών οργανώσεων με εγκληματικές ιστορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις