Η JAG συλλαμβάνει τον πρώην σύμβουλο του Fauci, David Morens

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν το Σάββατο τον πρώην σύμβουλο του Fauci, Δρ Ντέιβιντ Μόρενς, με την κατηγορία της προδοσίας. Η σύλληψη έρχεται μέρες αφότου η Επιτροπή Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής κατήγγειλε τον συνωμότη του COVID-19 επειδή χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αποφύγει τα αιτήματα του νόμου περί ελευθερίας πληροφοριών. Ο Morens διέγραψε επίσης αμέτρητα email που αφορούσαν την προέλευση του COVID-19.

Ανεξάρτητα από το πώς η επιτροπή ερμήνευσε την κατάθεση του Μόρενς, ο JAG ερμήνευσε τα λόγια του ως παραδοχή ενοχής και, ως εκ τούτου, συνέταξε ένα κατηγορητήριο και ένα ένταλμα για τη σύλληψή του, καθώς δεν υπάρχει παραγραφή της προδοσίας.

Οι ερευνητές της JAG, είπε η πηγή μας, έφτασαν στην Bethesda του Μέριλαντ, το απόγευμα της Παρασκευής και άρχισαν να περικυκλωνουν διακριτικά το σπίτι του Morens. Παρατήρησαν ότι φαινόταν ιδιαίτερα παρανοϊκός. Όταν ο ταχυδρόμος εμφανίστηκε στην πόρτα του το Σάββατο το πρωί, ο Μόρενς τον ανέκρινε γιατί άργησε και είπε ότι υποψιαζόταν ότι κάποιος έκλεβε αλληλογραφία από το κουτί του, υπονοώντας μάλιστα ότι ο ταχυδρόμος ήταν ο ένοχος. Ο μεταφορέας κοίταξε τον Μόρενς σαν να ήταν τρελός και του είπε να υποβάλει καταγγελία στον διευθυντη του ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, αμπαρωθηκε στο εσωτερικό και ανοιγε τακτικά τις κουρτίνες για να ρίξει κρυφή ματιά έξω, σαν να περίμενε πρόβλημα.

Η JAG, ωστόσο, δεν βλέπει καμία σχέση μεταξύ της νευρικοτητας του Μόρενς και των ερευνητών της που επέβλεπαν την ιδιοκτησία.

«Τα παιδιά μας ήταν δυσδιάκριτα. Ο Μόρενς μάλλον φοβόταν κάποιον άλλον που είχε τον αριθμό του. Δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να είναι, αλλά φροντίσαμε να τον πιασουμε πρώτοι», είπε η πηγή μας.

Καθώς οι πληροφορίες του JAG υπέδειξαν ότι ο Μόρενς ήταν ένας δειλός αδύναμος και πιθανότατα άοπλος, οι ερευνητές προσπάθησαν να προσεγγίσουν άμεσα — φορώντας πολιτικά ρούχα και απαιτώντας ευγενικά να παραδοθεί. Αλλά όταν χτύπησαν, ο Μόρενς φώναξε πίσω από την πόρτα ότι είχε ένα ιδιαίτερα λοιμώδες κρούσμα COVID-19 και ότι έμενε σε καραντίνα για να μετριάσει τον κίνδυνο να μολύνει άλλους. Ένας ερευνητής απάντησε ρωτώντας τον Morenz γιατί, αν όντως είχε COVID-19, κατέθεσε στο DC δύο ημέρες νωρίτερα.

"Φύγε. Μόλις το κολλησα», φώναξε ο Μόρενς.

«Δύσκολος ή εύκολος τρόπος, Μόρενς», φώναξε ένας ερευνητής, γιατί, σε 30 δευτερόλεπτα ακριβώς, θα σπάσουμε αυτή την πόρτα και θα σε φέρουμε μαζί μας, συνειδητοποιημένο ή όχι».

«Ποιος είναι ο εύκολος τρόπος;» είπε ο Μόρενς.

«Αυτός είναι ο εύκολος τρόπος», .

Ο Μόρενς στεκόταν τρέμοντας στο φουαγιέ, με το ένα χέρι κρατώντας ένα κινητό τηλέφωνο μέσα στο οποίο φώναξε: «Βοήθεια! Είναι εδώ για μένα. Χρειάζομαι βοήθεια τώρα.”

Ένας ερευνητής άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια του και μίλησε στο μικρόφωνο: «Όποιος κι αν είσαι, τον πήραμε και θα σε έχουμε κι εσενα σύντομα».

Η πηγή μας είπε ότι ο Morens μεταφέρθηκε σε ένα κέντρο επεξεργασίας JAG εν αναμονή ενός επικείμενου ταξιδιού στο GITMO.

«Αυτό ήταν εύκολο για εμάς - όχι πολλή δουλειά. Ο Μορένς οδήγησε τον εαυτό του σε ένα στρατιωτικό δικαστήριο. Ο Fauci έχει φύγει εδώ και καιρό, αλλά η κληρονομιά και τα τσιράκια του ζουν. Υπάρχουν κι άλλοι ακόμα εκεί έξω», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Μαΐου, 2024 12:23

    ΕΥΦΡΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ,ΟΤΑΝ
    ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις