Το κομμούνι της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα θα κάνει αναγκαστικά εμβόλια mRNA στα παιδιά

 

Η Βραζιλία είναι

ιδρυτικό μέλος των χωρών BRICS. Πολλοί άνθρωποι ελπίζουν ότι αυτή η κοινότητα των κρατών θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην παγκόσμια ατζέντα του WEF και του ΠΟΥ. Ωστόσο, οι τρέχουσες εξελίξεις δείχνουν ότι η Βραζιλία φαίνεται επίσης να αποτελεί μέρος της παγκόσμιας ατζέντας. Από τον Ιανουάριο του 2024, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού θα είναι σημαντικό μέρος του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού στη Βραζιλία και θα είναι υποχρεωτικός στα σχολεία. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 μηνών και 5 ετών πρέπει να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό εμβόλιο mRNA.

Ο σημερινός Πρόεδρος της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα, λέει: «Πρέπει να ποινικοποιήσουμε όσους δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους!» Υπογραμμίζει έτσι αυτό που θεωρεί ως επείγουσα ανάγκη εμβολιασμού ακόμη και για τα βρέφη, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για τα οφέλη για υγιή παιδιά. Μια μελέτη σχετικά με τις συνέπειες μιας λοίμωξης από Covid σε παιδιά χωρίς προηγούμενη ασθένεια και ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών αποδεικνύει τον χαμηλό κίνδυνο για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Οι Γερμανοί συγγραφείς, οι οποίοι έλαβαν τα δεδομένα τους από διάφορες πηγές, δεν γνωρίζουν καμία αξιόπιστη περίπτωση στην οποία ένα παιδί στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα πέθανε από Covid-19. Πολλοί γονείς επομένως δεν βλέπουν την ανάγκη να εμβολιαστεί το παιδί τους κατά του Covid.

Στη Βραζιλία, ωστόσο, όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν είναι ήδη πλήρως αποκλεισμένοι από την κοινωνική ζωή – μέχρι και την καταστροφή της οικονομικής τους διαβίωσης. Για παράδειγμα, οικογένειες που επικρίνουν τον εμβολιασμό απειλήθηκαν με αφαίρεση του επιδόματος τέκνου. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτό ισοδυναμεί με de facto υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αλλά ακόμη και αυτά τα μέτρα, τα δραστικά πρόστιμα ή η πιθανή αφαίρεση των γονικών δικαιωμάτων προφανώς δεν έχουν οδηγήσει ακόμη σε ικανοποιητικό ποσοστό εμβολιασμού στα παιδιά. Ως εκ τούτου, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις