ΗΠΑ: Οι λευκοί αντικαθίστανται βάσει νόμου

 

Μια χώρα (ΗΠΑ) με

τόσο ανόητο πληθυσμό δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ό,τι συμβαίνει στις ΗΠΑ συμβαίνει παντού στον δυτικό κόσμο. Όπως η ίδια η αυτοκρατορία είναι σάπια, έτσι είναι σάπια τα όργανα της.
Στις ΗΠΑ, οι λευκοί γονείς πρέπει να βγάλουν τα παιδιά τους από τα δημόσια σχολεία επειδή τα δημόσια σχολεία είναι κέντρα κατήχησης όπου τα λευκά παιδιά κατηχούνται ότι αυτοί, οι γονείς τους και οι συγγενείς τους είναι ρατσιστές εκμεταλλευτές των «έγχρωμων» και ότι γεννήθηκαν σε λάθος σώμα και στειρωμένο για να ξεφύγει από το λάθος φύλο, μειώνοντας περαιτέρω το ποσοστό λευκών γεννήσεων, γράφει ο Paul Craig Roberts.

Στο The Camp of The Saints του Jean Raspal, οι λευκοί Ευρωπαίοι απαγορεύεται να παντρεύονται εντός της λευκής εθνικότητάς τους. Στην αμερικανική έκδοση του The Camp of the Saints, οι λευκοί νέοι απλώς στειρώνονται μέσω χειρουργικής επέμβασης αλλαγής φύλου.

Τα ομοσπονδιακά δικαστήρια των ΗΠΑ αποφάνθηκαν ότι οι γονείς δεν έχουν λόγο για τη στείρωση των παιδιών τους. Παρά αυτή τη βάναυση τυραννία, η Αμερική πιστεύει ότι είναι μια ελεύθερη κοινωνία και οι συντηρητικοί φωνάζουν «ΗΠΑ, ΗΠΑ, ΗΠΑ». Μια χώρα με τόσο ανόητο πληθυσμό δεν μπορεί να επιβιώσει.

Ο ιστότοπος Axios φαίνεται να κατηγορεί τη μείωση των εγγραφών των λευκών στα δημόσια σχολεία όχι στην αναγκαστική κατήχηση των λευκών παιδιών, αλλά στην υποτιθέμενη επιθυμία των λευκών για φυλετικό διαχωρισμό. Με άλλα λόγια, οι λευκοί είναι ρατσιστές επειδή αντιστέκονται στην προπαγάνδα ότι είναι ρατσιστές.


https://www.axios.com/2024/05/17/suurban-schools-white-latino-segregation

Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για λευκούς στην Αμερική. Τους έχουν κλέψει τη γη τους. Οι Λευκοί Αμερικανοί είναι πολίτες τόσο δεύτερης κατηγορίας που δεν προστατεύονται από τον Νόμο για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964 και υφίστανται ανοιχτές διακρίσεις στην απασχόληση. Η Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών Απασχόλησης των ΗΠΑ, η ομοσπονδιακή υπηρεσία που αγνόησε το θεσμικό κείμενο του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα και επέβαλε παράνομες και αντισυνταγματικές φυλετικές ποσοστώσεις κατά των λευκών Αμερικανών, απαιτεί από εταιρείες με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους να αναφέρουν ετησίως τη φυλετική σύνθεση του εργατικού τους δυναμικού.

Το Bloomberg News έλαβε τα δεδομένα για το 2020 και το 2021 και διαπίστωσε ότι το 94% από τις 323.094 νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησαν οι εταιρείες πήγαν σε μαύρους. Πρόκειται για διάκριση εις βάρος των λευκών που υπερβαίνει κατά πολύ την αναγκαστική αναλογική εκπροσώπηση.

Οι λευκοί Αμερικανοί υφίστανται διακρίσεις από τότε που ο Άλφρεντ Μπλούμροσεν παραβίασε τον νόμο και επέβαλε φυλετικές ποσοστώσεις που εισάγουν διακρίσεις στη δεκαετία του 1960. Οι Λευκοί Αμερικανοί δεν έκαναν τίποτα για την απώλεια της συνταγματικής τους προστασίας. Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα θεσμοθετημένου ρατσισμού κατά των λευκών Αμερικανών, οι λευκοί δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Το 2021, οι μαύροι αποτελούσαν το 12,6% του πληθυσμού και κατείχαν το 94% των νέων θέσεων εργασίας. Οι λευκοί αποτελούσαν το 59,3% του πληθυσμού και κατείχαν το 4% των θέσεων εργασίας. Το Bloomberg News φαίνεται να πιστεύει ότι οι θεσμοθετημένες φυλετικές διακρίσεις κατά των λευκών είναι ένα μεγάλο επίτευγμα


https://www.bloomberg.com/graphics/2023-black-lives-matter-equal-opportunity-corporate-diversity/


Οι λευκοί έχουν τρομοκρατηθεί από τις κατηγορίες ότι είναι ρατσιστές. Αντιτίθενται στις φυλετικές ποσοστώσεις επειδή θα εγκατέλειπαν το αξιοκρατικό σύστημα, όχι επειδή δεν θα έχουν πλέον συνταγματική προστασία. Η ρήτρα προστασίας της ισότητας της 14ης Τροποποίησης δεν ισχύει πλέον για τους λευκούς. Οι εταιρείες (και τα πανεπιστήμια και ο στρατός των ΗΠΑ) μπορούν να κάνουν ανοιχτές διακρίσεις σε βάρος των λευκών Αμερικανών και δεν γίνεται τίποτα γι’ αυτό.

Η απώλεια της συνταγματικής προστασίας είναι το πρώτο βήμα για την εξάλειψη. Το καθεστώς Μπάιντεν και οι άρχουσες ελίτ είναι αποφασισμένες να αντικαταστήσουν τον λευκό πληθυσμό. Αυτός είναι ο λόγος για την πολιτική των ΗΠΑ για ανοιχτά σύνορα και τη χρήση των φορολογικών εσόδων της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τη στρατολόγηση μεταναστών από 160 χώρες και τη μεταφορά τους σε κόκκινες πολιτείες. Αυτό γίνεται στους Αμερικανούς –και στους Ευρωπαίους– από τους ίδιους τους λευκούς ηγέτες τους, όχι από τους μαύρους ή τους αντιληπτούς εχθρούς της Δύσης, τους Ρώσους, τους Κινέζους και τους Ιρανούς.

Είναι απολύτως σαφές ότι η «προσφυγική πολιτική» είναι μια πολιτική αντικατάστασης των λευκών. Και οι ανόητοι λευκοί συνεχίζουν να ψηφίζουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να τους αντικαταστήσουν. Το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο έχει δεσμευτεί να αντικαταστήσει τους λευκούς, βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει το κυρίαρχο κόμμα.

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε το ερώτημα αν τέτοιοι ηλίθιοι άνθρωποι αξίζουν να αντικατασταθούν;















ΠΗΓΗ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις